blueDBR je napisao/la: ↑sub okt 05, 2019 1:54 pm
Utisci @minjore, @vinston ?
Jako dobro prvo poluvrijeme, odigrali smo par akcija koje su nas dovele do zicera, medjutim zavrsnica je nedostajala. Na trenutke odredjeni igraci su morali razigrati svoje suigrace ali nisu, pokazali dozu ssbicnosti koja nam se obila o glavu cini mi se, ali hajde to mozemo pripisati godinama, iako ce to morati rijesiti u buducnosti. Kad kazem to mislim na Subasica i Mujica(koji je odigrao dobrih pola sata). U pasovima smo bili poprilicno tacni, tehnicki solidno.
Medjutim zabrinut sam za njihovu fizicku spremu i snagu. Glavni adut mladom igracu kad prelazi u seniorski fudbal je fizika, sto kondicija sto snaga. Oni su formirani igraci, kakvi su takvi su, medjutim zabrinjavajuce je da ne mogu da trce prosjecnim tempom 90 minuta. Uzimajuci u obzir i period odmora, odnosno neefektivne igre. Morali bi nasj treneri tome posvetiti paznju, jer inace od tih momaka nema nista jer nece nikad zaigrati pored starijih iskusnijih igraca.
generalno zadovoljan sam, mozda posljednih 20 minuta bespotrebno prepustena sredina, i panicno djelovanje na lopti.
Od igraca koji imaju realne sanse za igranje u prvom timu u buducnosti su : Durakovic, Drina, Mujic.