rodrigo87 je napisao/la: ↑uto okt 01, 2019 3:39 pm
Brkoo je napisao/la: ↑uto okt 01, 2019 3:36 pm
Cuj Amaru plata 8000 KM

Najtrofejnijem nasem treneru tako mala plata. Mi bas ne znamo cijeniti nase legende. Pa ljudi koji najblaze receno nisu imali kvalitet za Zelju, tu mislim i na igrace i trenere, koji su samo prosli kroz klub u blizoj proslosti su uzeli mnogo vise novca. Nisam vidio da je tad neki novinar postavio pitanje kolika je plata Crnovu, Husicu, Mailsonu, Vranjesu, Slavki, Kosticu, Krcmarevicu i ima ih jos milion i ne samo plata, koliko su jos dobili takvi na ruke za potpis, koliko su dobili njihovi menadzeri, koliko su dobili za raskid, i sve ostalo..
Koliko je dobar igrac vranjes, pokazuje sada u borcu. Nadam se da cete prestati srati po njemu konacno.
Brate moj lijepi, da zabije 30 golova i 20 asistencija da podijeli, za mene je flop bio. Mene ne interesuje kako sada igra u Borcu. Ali, Vranješ je opet kao nešto i pokazao, pojeo ga je pritisak i očigledno neprihvatanje od strane saigrača, tako da on meni nikad nije bio "mrzak". Problem su drugi igrači i treneri koji su nas opustošili, ljudi su imali dobru namjeru, pokušali dovesti imena ali su popušili na tom frontu i to ih je na kraju koštalo.
8 hiljada BAM-ova je premala svota novca, kako god okreneš, za trenera Amarovog kalibra.