Traze se
Već sam napisao da bih iz naredne dvije prvenstvene bio zadovoljan sa 4 boda, s tim što će se ta jedna pobjeda lakš ostvariti u Tuzli, nego protiv Borca u BL.
Ma o porazu ne treba razmisljati. Podrska uvijek Amaru i ekipi,ali ovo nije ekipa koja nas treba pobjediti. Dosta je tu starohana i prosjecnih igraca..
Bgm nije u Širokom i Mostaru. Pojeli nas u sredini.avlami97 je napisao/la: ↑sub sep 28, 2019 1:47 pmJa bih probao sa duplim blokom, odnosno 4-4-2
Erić - Siniša, Kemo, Sipa, Pavić - Bojo, Hajdar, Alispahić, Veseli - Ermin i Krpa
Bojo i Veseli znaju igrati u toj formaciji i mnogo su odgovorniji u defanzivi od Asima, Zaima, Sinana kada igraju po boku. Do sada nam je ovaj sistem dobro funkcionisao.
Kakav je ovo unaprijed pokušaj opravdanja?
Pogledaj sastav koji sam postavio. Protiv Širokog su startali Stanić, Dado, Zaim i Rama..ni nalik ekipi-formaciji koju sam postavio. Amar je na poluvremenu bio prisiljen mijenjati Stanića i Dadu, a kasnije i Zaima. Umjesto Stanića je ušao Pavić, a Dade Ermin, a kasnije umjesto Zaima ušao Veseli. u Širokom i nismo baš u prvom igrali 4-4.-2, nego našu od ranije poznatu. U drugom smo igrali 442 i došli do izjednačenja.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub sep 28, 2019 2:24 pmBgm nije u Širokom i Mostaru. Pojeli nas u sredini.avlami97 je napisao/la: ↑sub sep 28, 2019 1:47 pmJa bih probao sa duplim blokom, odnosno 4-4-2
Erić - Siniša, Kemo, Sipa, Pavić - Bojo, Hajdar, Alispahić, Veseli - Ermin i Krpa
Bojo i Veseli znaju igrati u toj formaciji i mnogo su odgovorniji u defanzivi od Asima, Zaima, Sinana kada igraju po boku. Do sada nam je ovaj sistem dobro funkcionisao.
Mi ispaštamo kad je Bojo desno a ne u sredini i kad Meša igra defanzivnog veznog.avlami97 je napisao/la: ↑sub sep 28, 2019 2:57 pmPogledaj sastav koji sam postavio. Protiv Širokog su startali Stanić, Dado, Zaim i Rama..ni nalik ekipi-formaciji koju sam postavio. Amar je na poluvremenu bio prisiljen mijenjati Stanića i Dadu, a kasnije i Zaima. Umjesto Stanića je ušao Pavić, a Dade Ermin, a kasnije umjesto Zaima ušao Veseli. u Širokom i nismo baš u prvom igrali 4-4.-2, nego našu od ranije poznatu. U drugom smo igrali 442 i došli do izjednačenja.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub sep 28, 2019 2:24 pmBgm nije u Širokom i Mostaru. Pojeli nas u sredini.avlami97 je napisao/la: ↑sub sep 28, 2019 1:47 pmJa bih probao sa duplim blokom, odnosno 4-4-2
Protiv Veleža se desila slična situacija, odnosno umjesto ovih koje sam naveo kao startere, tada su od početka bili Stanić i Dado. Dadu je morao mijenjati na poluvremenu. Mi ispaštamo kada su na terenu Stanić i Dado, jer su defanzivno NULA. Pa Dado je jedan od glavnih krivaca za gol protiv pitara i prvi sukrivac protiv Veleža.
Zato sam stavio Pavića umjesto Stane, a Hajdara umjesto Dade, jer kada igramo protiv ekipa koje žele napadati, a TC će sigurno htjeti, tada smo deficitarni u defanzivi.
Ma opet 442.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub sep 28, 2019 3:07 pmOvo kao protiv Radnika 4-3-3 nadam se.
0-3![]()
Nema zaima, asim je tu.djoxxx1921 je napisao/la: ↑sub sep 28, 2019 3:22 pmDobar sastav. Klupa jaka, Stila, Sinan i Zaim mogu uraditi puno za dvadesetak min ako budemo imali negativan rez