Jedino bih volio da mozemo malo vise rotirati, pa da racunamo i na Asima (da dodje sebi), Mujezinovica, Hajdara... cisto da imamo malo vise sirine... mada ovaj tim koji igra je dobar...
cim stila dodje na 100% ove ce biti top aBd...
Jedino bih volio da mozemo malo vise rotirati, pa da racunamo i na Asima (da dodje sebi), Mujezinovica, Hajdara... cisto da imamo malo vise sirine... mada ovaj tim koji igra je dobar...
Prije bih dao prednost Mujezinovicu na krilu nego Asimu. Konkurencija u veznom je jaka i velika pravo to je odlicno za nas, jer za njih nema opustanja.Durgo je napisao/la: ↑uto sep 24, 2019 5:36 pmJedino bih volio da mozemo malo vise rotirati, pa da racunamo i na Asima (da dodje sebi), Mujezinovica, Hajdara... cisto da imamo malo vise sirine... mada ovaj tim koji igra je dobar...
cim stila dodje na 100% ove ce biti top aBd...
ma sam se maloprije kladio sa likom da cemo dati barem 3 golamamba21 je napisao/la: ↑uto sep 24, 2019 5:45 pmPrije bih dao prednost Mujezinovicu na krilu nego Asimu. Konkurencija u veznom je jaka i velika pravo to je odlicno za nas, jer za njih nema opustanja.
Sutra prelomit utakmicu u prvom poluvremenu, da nemamo nekog srkleta poslije.
Nadam se i golu Krpica, dvije tekme je bez gola.Durgo je napisao/la: ↑uto sep 24, 2019 5:46 pmma sam se maloprije kladio sa likom da cemo dati barem 3 gola![]()
Ako Veseli doda, mozda i bude sta
Da se ko ne zaleti.Machine Gun Denny je napisao/la: ↑uto sep 24, 2019 5:58 pmMalo historije , na današnji dan![]()
24.09.1939 Prvenstvena utakmica
Željezničar-Hajduk 1-1
Lazarević,Makon,Vidaković,Vukojčić,Martinović,Vojnović,
Miholjčić,Ristić,Vukosavljević,Oliva,Kvasina
Strijelac:Vukosavljević
Rezerve: Željezničar-Hajduk 2-1
![]()
Neka ga na klupi, treba i njemu odmora malo.
Zajmovic 2 gola pazite sta vam kazem.
Izuzev Zajmovica najboljih 11 koje trenutno imamo. Veseliovic umjesto njega. E Zec kako joker kada se lomi rezultat. Sa ovih 11 je puno lakse mjenjati formaciju u toku igre. Mehmed je protiv brzih ekipa u defanzivi nekoristan/malo koristan. Sa Sinanom i Semirom dobijemo vise trke u sredini i zadnji pas.
Kada vec prozivas da ti dam cjelovit odgovor.MrkiMedo je napisao/la: ↑uto sep 24, 2019 4:43 pmKaze covjek hocemo zajam od “vjetnamaca”, a oni jadni opet za plate nemaju.
Ja bih sutra odmorio Veselog i Kemu jer me strah da ce im sudija namjerno dati zuti. Uz njih dvojicu jos Ermina, preventivno. Uskoro ide pauza od dvije sedmice tako da nema potrebe za rotiranjem i ostalim, bar ja tako mislim
joj umal da me Amar ispoštuje. Ali dobro nek i Veselog odmori.
4-1