Ma treba se okupat još dok je finog vremena biće utakmica ha ya
Ma treba se okupat još dok je finog vremena biće utakmica ha ya
Ma ovo im je idealno za nabijanje forme ipak je takmičarska utakmica al imam baš loš filing u vidu njih dvojice..Leon_Professional je napisao/la: ↑sri sep 18, 2019 4:27 pmMoraju se spremiti nekako, nema ovi vaki naki.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri sep 18, 2019 4:21 pmMa mene pravo sikiraju rama i štila protiv ovih mesara
Rizikuje Amar pravo valjda na dobro izađe
Fali obojici takmičarskih mečeva.
Pusti, nisu od stakla.![]()
E to je drugo.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri sep 18, 2019 4:31 pmMa ovo im je idealno za nabijanje forme ipak je takmičarska utakmica al imam baš loš filing u vidu njih dvojice..Leon_Professional je napisao/la: ↑sri sep 18, 2019 4:27 pmMoraju se spremiti nekako, nema ovi vaki naki.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri sep 18, 2019 4:21 pmMa mene pravo sikiraju rama i štila protiv ovih mesara
Rizikuje Amar pravo valjda na dobro izađe
Fali obojici takmičarskih mečeva.
Pusti, nisu od stakla.![]()
Bolje ti je ne lupajCURVA je napisao/la: ↑sri sep 18, 2019 4:37 pmjedino dobro sto si napisao da sam za tebe mana ovog forumaPaprika je napisao/la: ↑sri sep 18, 2019 4:28 pmMogao bi na sudu dokazati. Uzeti pare i kamatu po zakonu. Nebi bilo potrebe da dovodi nesposobne kreature u UO da mu priznaju pljacku kao validan dug.
Ja tebe tretiram ko Manu Rifetovu. Hodala po carsiji, skupljala traceve i odmah sirila dalje. Na Dolac malti cula da je Muju zaklo Rasemu, do Bistrika je Rasema zaklala Muju, onda je Rasema zaklala samu sebe, da bi pod Colinom kapom gdje je stanovala ispricala da se Rasema i Mujo uopste ne poznaju.
Ti si za mene Mana ovog foruma i nemam namjeru voditi rasprave sa takvom osobom.
Ostaj mi u zdravlju i veselju.nego vidim ne volis traceve pa prije 5 minuta si istracao najtrofejnijeg trenera
![]()