čet sep 12, 2019 10:04 pm
Ovo sto se saveza tice i kazni mislim da nema svrhe u rat sa njima ici niti se treba lizati i pozivati u goste uhljupe i go.vna. Mi smo im postali trn u oku sa ovim oko tuzbe i licence, toga moramo biti svjesni i moliti boga da nebude nekih ociglednih navlacenje u sudjenju. Iako mislim da toga nece biti puno, cijela drzava je upoznata sa nasim ratom sa njima, pogotovo mediji a oni su cudo. A ovoga da ce biti hoce sigurno, duplih arsina l, bezobraznih podvala sa kaznama i slicno.
Mi treba da gledamo sebe i svoj cilj ove sezone a to je titula. S druge strane da budemo maximlano nahajcani da se borimo ako nas zakinu sa sudjenem ali pravnim stvarima i ostrim saopcenjima u kost, a ne da se lizemo kao da se nista nije desilo.
To su go.vna i bagra ista ona kao i Usanoviceva ekipica, pa kad se cijela drzava digla tek su odstupili a i tada jedva tako ce i ova Begiceva ekipa nazalost zivotima braniti pozicije jer savez je lova, lahka i velika lova. Ali polako aBd sami ce sebe ukopati kao i ovi prosli, repka nece na Euro kad je nikad lakse otici., i eto im autogola. Zalosno je sto se ekipe iz lige jednom ne ujedine i pokazu stav da se taj us.rani savez jednom okrene prema klubovima i ulaganjuma u ligu da nebudemo kanta za nabijanje u Evropi koji klub se pojavi. Ali kad skontas pola lige nema interesa nit ih ko dira posluju divljacki, zasticeni od sudija, lijezu pare i pomoci, nemaju interesa za ujedinjenja i pobune prema ogavnom savezu.
Ponavljam trebamo gledati sebe, nema borbe bakljama, ulagati u sebe i svoj kadar sistemski i pametno na svakom polju i rezultat ce doci, a u svakom trenutku biti spreman odgovoriti uhljupima preko saopcenja da vide da smo tu, da nismo spremni za lizanje sa njima. Nas kratkorocni cilj i od kojeg moze poceti sve je titula ove sezone, ici tekmu po tekmu i gledati sebe, a ni ovi nece dugo kao i prosli.
Toliko legendi imamo i fudbalera postenih koji vole ovu drzavu i narod, doci ce vrijeme i na njih nadam se brzo, a do tad jurisati na svaku tekmu kao da je posljednja i davati sve od sebe pocevsi od ovih Mostaraca isto tako jadova i lizaca sa Petarima, pokazati jos jednoj crvenoj bagri ko je glavni u ovoj drzavi sto se loptanja tice.