sri sep 11, 2019 9:36 am
Malo vremena nam treba da se uzdignemo do neba, ali još manje će nam trebati da se spustimo na tlo. Ovakvi potezi su povučeni od ljudi koji nisu u stanju osmisliti svoj rođendan, a ne da vode Klub i to Klub koji je barem nakratko u periodu od 2015 do 2018 ličio na Klub. Podhitno se riješiti neznalica u vidu uhljeba sa budžeta u Toplanama, sveznalice iz SBB-a i svih ostalih klošara. Napolje govna!!!
Na stranu da ostavim ove majmune iz Uprave i da se malo osvrnem na derbi i predstojeću utakmicu u Mostaru.
Uvalismo im petaka. Lijepo je bilo te noći na stadionu, sve nam se poklopilo, raspoloženi igrači, protivnik kao da je bio mamuran, navijači sa južne tribine prekucali još jednom smrdljivce iz Zdenke. Sve nam se poklopilo te noći.
Po mom mišljenju pobjeda je stigla iz velike želje za pobjedom naših igrača i igračem više u veznom redu, ali treba biti iskren pa reći da Njima nije bilo 6 ili 7 prvotimaca, a i Husref napravi početničku grešku pa krene sa dva napadača, od kojih je jedan bio primjetan samo kod asistencije za gol i više nije lopte primio. Nemojmo se zavaravati da smo mi 3x bolji od Njanja, jer sigurno nismo. Imamo širinu u dolaskom Štilića to je sigurno, ali i dalje ćemo imati problema u vezi sa Dadom i Bojom. Zabili su po gol, ali.... Dado kriv za prvi gol, a Bojo osim gola mislim da nije imao 5 preciznih pasova u cijeloj utakmici. Tu noć maestralno je odigrao Alispahić, ako neko želi neka pogleda ponovo utakmicu i može vidjeti da je čovjek držao sredinu u svojim nogama, mislim da je imao minimalan broj pogrešnih pasova i trčao je čak onako nepsreman kao sumanut. Za Zeca i Krpića nemam šta reći, jedan majstor, drugi borac i ubica. Veseli, taj igrač mi je izuzetno drag, ne libi se poletiti naprijed na trojicu i pretrčati ih, svaka čast ljudino.
Odbrana, podhitno nam trebaju dva ozbiljna štopera i lijevi bek, tek tada bi bili konkurentni za titulu, u protivnom ćemo se boriti samo za evropu.
Od ostalih, SInan je dobar, Štila je klasa i on će nadoći u vožnji.
Lijepo bi bilo da stanemo nogama na zemlju i pokušamo što duže da se tu i zadržimo, jer ko zna šta nam dolazi u narednom periodu (ne borimo se mi samo na terenu, imamo mi i Savez za petama, sa kojim zaratismo bez ikakve potrebe, a mogli smo samo ispuniti uplatnicu na vrijeme, a ne da je falsifikujemo).