Prošla su ta vremena. Nekada je to moglo proći, dok su sudije znale šta ih može čekati poslije utakmice. Danas su zaštićeni kao medvjedi, oni to znaju.Izlija je napisao/la: ↑čet avg 29, 2019 4:27 pmSamo strah lijepi, dok su sudije strahovale od ulijetanja navijača u teren ni jedan se nije smjeo ku.rčiti nekim nebulozama, nije lijepo, nije "kulturno", koštaće klub ali jedini lijek protiv očigledne krađe.tm87alem je napisao/la: ↑čet avg 29, 2019 1:22 pmUpravo u tome je i naša najveća snaga! To mi isto kaže i jedna naša živuća legenda koja je igrala "Zubandan", obzirom da mi je komšija i da ga viđam svaki dan.Durgo je napisao/la:
Samo pritisak sa tribina, al sve do jedne... JUG, ISTOK, ZAPAD I SJEVER!!!!! SVI NA OGRADE!!!!
Durgo majstore! Šta slijedeće farbamo/obnavljamo?
![]()
![]()
Treba prozvati sve tribine i najjače zagrmiti
Kako to mozes reci kad smo doslovno proslu utakmicu pokradeni za penal?RokElsner44 je napisao/la: ↑čet avg 29, 2019 5:08 pmVidim po fb dosta se slikaju karte i sve, sutra ko moze neka dođe na trening. Sto se tice sudija, ne treba se vaditi na to, neka odigraju oni dobro nece moci toliko uticati na rezultat sigurno, bice manjih gresaka to je jasno.
Dobra idejaPremier je napisao/la: ↑čet avg 29, 2019 5:26 pmImam jedan prijedlog za spikera ili onog ko pusta muziku, pa nek se proslijedi ako moze...ne znam ako se sjecate kad su se grobari pobili medjusobno ono zajedno za splicanima pa sljedeci derbi zvezda pustila na razglas dalmaciju pjesmu..
Mislim da bi bila zajebancina dobra da prije tekme se pusti pjesma zenica od zabranjenog pusenja, cisto malo podjebavanja![]()
![]()
Braco ja cu piti u Makijatu od 8 ujutro
Ako bude onaj novi spiker nek nam je bog na pomocicikazubo je napisao/la: ↑čet avg 29, 2019 5:45 pmDobra idejaPremier je napisao/la: ↑čet avg 29, 2019 5:26 pmImam jedan prijedlog za spikera ili onog ko pusta muziku, pa nek se proslijedi ako moze...ne znam ako se sjecate kad su se grobari pobili medjusobno ono zajedno za splicanima pa sljedeci derbi zvezda pustila na razglas dalmaciju pjesmu..
Mislim da bi bila zajebancina dobra da prije tekme se pusti pjesma zenica od zabranjenog pusenja, cisto malo podjebavanja![]()
![]()
Ipak, bice dobro ako utrefi nase igrace, golove, Grbavicu i Sanju![]()