i ja sam na moru,moze stream i meni hvalaaaa brateeeAsharaK je napisao/la: ↑sri avg 21, 2019 3:16 pmU subotu tekma, od petka krećem sa podjelom streamova. Otključo sam temu ako imate neka pitanja.
http://forum.sport1.oslobodjenje.ba/vie ... f=51&t=913
fino se igralo prvo poluvrijeme. Asim onako, Pavic imao par prodora, kod ubacaja tanak. Ramovic fino. Uglavno se islo na Stilu, pa je Mehic bio manje primjetan.
Igralo je par djece od po 16 godina bukvalnotm87alem je napisao/la: ↑sri avg 21, 2019 8:35 pmLjudi moji, sta je ovo? Pa nakon ove desetke, nece htjeti niko vise da igra (ne)prijateljske tekme s nama! Ne mozes nikom tako lako utrpati tri, a ne 10 komada! Bravo momci! Odlicna uvertira pred uski! S obzirom da bolje igramo u gostima, optimista sam. Predvidjam najmanje bod u odlicnoj i napadackoj igri, a realno i sva tri, jer nam se mozgov Mesa vraca. Idemo jako i borbeno i rezultat nece izostati!
![]()
Od pocetka ili su to oni sto su usli zadnjih 10ak minuta?plavi kanarinac je napisao/la: ↑sri avg 21, 2019 8:41 pmIgralo je par djece od po 16 godina bukvalnotm87alem je napisao/la: ↑sri avg 21, 2019 8:35 pmLjudi moji, sta je ovo? Pa nakon ove desetke, nece htjeti niko vise da igra (ne)prijateljske tekme s nama! Ne mozes nikom tako lako utrpati tri, a ne 10 komada! Bravo momci! Odlicna uvertira pred uski! S obzirom da bolje igramo u gostima, optimista sam. Predvidjam najmanje bod u odlicnoj i napadackoj igri, a realno i sva tri, jer nam se mozgov Mesa vraca. Idemo jako i borbeno i rezultat nece izostati!
![]()
I ja ću brate taj jedan stream ako ima
, da mogu uporedno gledati