Evo brate najminimalnije 3000 na istoku, 2500 na sjeveru, 1300 na jugu, 450 na zapadu. To je 7250 ljudi. Da je neko tu cifru rekao, ja bih rekao uredu. Ali 6 hiljada mi zvuči totalno nerealno.
Istok prima 4266, evo gledam snimak na BHT-u, pa bilo je dobro preko 3000 samo na istoku...Ovo se mozda smanjuje broj da bi se manje poreza platilo, nista drugo mi nema logike...
Jel to cuga neko veceras negdje zivota ti?
Sta je Veselinovic konkretno uradio? Ljudi svrsavaju na krilo koje ce na kraju sezone imati statistiku od 2-3 gola, 2-3 asistencije i to krilo igra za Zelju. To sto je Asim Zec jos gori od Veselinovica ne opravdava ova nasa ocajna krila. Prije nam krila u onim sampionskim ekipama imala dvocifren broj golova i asistencija, aktivni bili svaku utakmicu, bas prevage bili a danas nasi navijaci opravdavaju jednog Veselinovica, **** golove, asistencije, vazno je driblati i silovati loptu..samo_plavo je napisao/la: ↑ned avg 18, 2019 12:00 amSamo sam se prijavio da napišem ovo.
Vidim nešto se priča o Veselinoviću...
Pa dok je Veselinović igrao, igrao je i Željo. Kad je on izašao nismo centra mogli da pređemo kako treba, samo nekakva nabijanja.
Veselinović je danas uz Sadikovića odigrao odličnu partiju, ovdje neki pišu gluposti.
A niko da napiše kako je Ermin Zec odigrao preloše? Bojo isto nula. Sutra ću prokomentarisati i napisati svašta, umor me savladao.
Moglo se i trebalo pobjediti, ali Bože moj, to je fudbal. Osimov "poraz".
Ma i meni je ok, samo je falilo malo ozbiljnosti a i sreće. Sloboda što je fulala na koševu dala na Grbavici.
Ma Erić je katastrofalno postavio živi zid i ostavio čitav gol otkriven jbg covjek ne zna što ga zovemo tuce.Omar500 je napisao/la: ↑sub avg 17, 2019 10:57 pmJoj statistiku covjek kad pogleda, isto kao danas City protiv Tottenhama...
Mada, ne dopada mi se sto smo se gubili u pojedinim dijelovima utakmice, i sto nismo konkretni pred golom. Dodjemo i ne znamo sta dalje. Steta, na ovakvim utakmicama se prelama, sada imamo jos jedan remi kuci sto mi se ne dopada nikako.
Uskoro ide anketa.
I cim je Bekric prilazio onoj lopti, znao sam da ce biti gol. Jest je levat zakucao..
E to se slazem fakat. Letargija naka na sjeveru nista. Ma bit ce bolje aBd. Nego vidim pite vec broje kolko ce nam zabit za 2 hefteRokElsner44 je napisao/la: ↑ned avg 18, 2019 1:40 amAtmosfera odavno losija nije bila, kao da se znalo da cemo kiksati. Ne znam sta je razlog ali bas je lose bilo.
Samo nek broje a vrlo lako mogu 3 primit nisi su ni svjesniANamelessGhoul je napisao/la: ↑ned avg 18, 2019 1:48 amE to se slazem fakat. Letargija naka na sjeveru nista. Ma bit ce bolje aBd. Nego vidim pite vec broje kolko ce nam zabit za 2 hefteRokElsner44 je napisao/la: ↑ned avg 18, 2019 1:40 amAtmosfera odavno losija nije bila, kao da se znalo da cemo kiksati. Ne znam sta je razlog ali bas je lose bilo.
Pretpostavljam da su i raja prebrzo "poletila" kao i mangupi na terenu pa im se nije dalo navijati protiv tamo nekakve Slobode, taceoni, koeprviii i tako to.RokElsner44 je napisao/la: ↑ned avg 18, 2019 1:40 amAtmosfera odavno losija nije bila, kao da se znalo da cemo kiksati. Ne znam sta je razlog ali bas je lose bilo.
Valjda Stila konacno bude igrao i Ermin malo manje sebicanDr. Adzem je napisao/la: ↑ned avg 18, 2019 2:03 amSamo nek broje a vrlo lako mogu 3 primit nisi su ni svjesniANamelessGhoul je napisao/la: ↑ned avg 18, 2019 1:48 amE to se slazem fakat. Letargija naka na sjeveru nista. Ma bit ce bolje aBd. Nego vidim pite vec broje kolko ce nam zabit za 2 hefteRokElsner44 je napisao/la: ↑ned avg 18, 2019 1:40 amAtmosfera odavno losija nije bila, kao da se znalo da cemo kiksati. Ne znam sta je razlog ali bas je lose bilo.
Sta se zamarate budalama. Kao prvo igranje u Evropi nisu nikako mjerilo kao drugo nemaju nista bolju ekipu od nas. To je ista ekipa koju smo mi 3 puta dobili sa Adzemom pojacana sa par polovnjaka. Samo nek glupani broje Zrinjski 3 put jaci pd njihANamelessGhoul je napisao/la: ↑ned avg 18, 2019 2:08 amValjda Stila konacno bude igrao i Ermin malo manje sebicanDr. Adzem je napisao/la: ↑ned avg 18, 2019 2:03 amSamo nek broje a vrlo lako mogu 3 primit nisi su ni svjesniANamelessGhoul je napisao/la: ↑ned avg 18, 2019 1:48 am
E to se slazem fakat. Letargija naka na sjeveru nista. Ma bit ce bolje aBd. Nego vidim pite vec broje kolko ce nam zabit za 2 hefte
Postovanje nasim igracima i tebi,ali reci da nemaju jscu ekipu je smijesno.Dr. Adzem je napisao/la: ↑ned avg 18, 2019 2:17 amSta se zamarate budalama. Kao prvo igranje u Evropi nisu nikako mjerilo kao drugo nemaju nista bolju ekipu od nas. To je ista ekipa koju smo mi 3 puta dobili sa Adzemom pojacana sa par polovnjaka. Samo nek glupani broje Zrinjski 3 put jaci pd njihANamelessGhoul je napisao/la: ↑ned avg 18, 2019 2:08 amValjda Stila konacno bude igrao i Ermin malo manje sebican
Vidjet ćemo za 2 hefte sve. Dobro zapamti ubit ćemo ihRokElsner44 je napisao/la: ↑ned avg 18, 2019 2:21 amPostovanje nasim igracima i tebi,ali reci da nemaju jscu ekipu je smijesno.Dr. Adzem je napisao/la: ↑ned avg 18, 2019 2:17 amSta se zamarate budalama. Kao prvo igranje u Evropi nisu nikako mjerilo kao drugo nemaju nista bolju ekipu od nas. To je ista ekipa koju smo mi 3 puta dobili sa Adzemom pojacana sa par polovnjaka. Samo nek glupani broje Zrinjski 3 put jaci pd njihANamelessGhoul je napisao/la: ↑ned avg 18, 2019 2:08 am
Valjda Stila konacno bude igrao i Ermin malo manje sebican