I ja sam. Ako stadion pogodim bicu dobar...
Samo negativa,i ako je negdje prokapalo napravio se Dunav od toga.Generalno smo mi naopak narod nabijen negativnim elektricitetom.Mi bi se kolektivno poubijali kad nebi trazili zamjerke svemu.Isto tako mislimo i da sve znamo.Pa pogledaj takticara i kovaca zavjera.Jednostavno ne znamo ili necemo da uzivamo.Evo veceras kad bi dobili 7 1 vise bi price bilo oko tog primljenog gola ko je kriv nego sto bi slavili onih 7.Da Bog da mi dobijemo pa makar ga i egzistencija zavalio.Odoh naci duge gace pa na istok.Dominic je napisao/la: ↑sub avg 17, 2019 6:13 pmSvako malo pojedinci ovdje tipkaju kako prostorije ispod Istoka prokisnjavaju. Ne mogu da vjerujem da nova tribina prokisnjava nakon 15 nmjeseci.
Ima li neko da je to vidio, ulazio u podtribinske prostorije, ili se samo voli negativa iznositi ovdje? Hvala.
Tako je, Gavro. Sretno.gavran je napisao/la: ↑sub avg 17, 2019 6:19 pmSamo negativa,i ako je negdje prokapalo napravio se Dunav od toga.Generalno smo mi naopak narod nabijen negativnim elektricitetom.Mi bi se kolektivno poubijali kad nebi trazili zamjerke svemu.Isto tako mislimo i da sve znamo.Pa pogledaj takticara i kovaca zavjera.Jednostavno ne znamo ili necemo da uzivamo.Evo veceras kad bi dobili 7 1 vise bi price bilo oko tog primljenog gola ko je kriv nego sto bi slavili onih 7.Da Bog da mi dobijemo pa makar ga i egzistencija zavalio.Odoh naci duge gace pa na istok.Dominic je napisao/la: ↑sub avg 17, 2019 6:13 pmSvako malo pojedinci ovdje tipkaju kako prostorije ispod Istoka prokisnjavaju. Ne mogu da vjerujem da nova tribina prokisnjava nakon 15 nmjeseci.
Ima li neko da je to vidio, ulazio u podtribinske prostorije, ili se samo voli negativa iznositi ovdje? Hvala.
Ne znam da li ce faliti ipak ce zec igrati tu. Bolji je od Meše sigurno.RajaIzSarajva je napisao/la: ↑sub avg 17, 2019 5:05 pmVjerovatno ce biti tako.Fali ce nam kreacije u ovoj utakmici,Mehmed je prevelik hendikep za nas.Nadam se da cemo dobiti na neki induvidualni kvalitet Ermina i ostalih.CURVA je napisao/la: ↑sub avg 17, 2019 5:01 pmZnaci sve isto kao u Zenici samo Vesili i Bogi upadaju .RajaIzSarajva je napisao/la: ↑sub avg 17, 2019 4:55 pmZanimljive ste pojave mora se priznat.Na dan utakmice se razmislja iskljucivo o rezultatu i posjeti.
kakav ti