Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

MiroslavKruzik
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jul 26, 2019 10:52 pm

avlami97 je napisao/la:
pet jul 26, 2019 10:43 pm
"Ne trebamo se brinuti šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, a vratit će se… Neka to bude moja poruka”.- Amar Osim

Samo opušteno. Sve med i mlijeko u Klubu. Babuka se vratio. :D
Vjeruj ovu rečenicu kad je izgovorio, zgadio mi se.

Ovakav stav ne ide uz Zelju, ovo nije Zeljo i njegova filozofija.

teatrale36
Kontakt:

pet jul 26, 2019 10:53 pm

dell21 je napisao/la:
pet jul 26, 2019 9:40 pm
Nema sta on za to odluku donositi nek donese sutra na terenu dobru odluku ostale stvari ga se ne trebaju ticati. Ne moze svakom loncu biti poklopac radi poso koji znas ako nisi i to zaboravio.
Ma pusti lupa frajer, sad se za sve Amar pita a Miske se nije pitao, od sastavljanja ekipe do pravljenja tribine.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet jul 26, 2019 10:53 pm

AdmirA je napisao/la:
pet jul 26, 2019 10:49 pm
Izgleda da je Ermin u 18. Evo ih u Bristolu.
slika
Sve se nema para :)

Ide sutra Paradzik jedan penal
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

staaarinavijac
Kontakt:

pet jul 26, 2019 10:55 pm

Hajd' , na stranu to što je klub ko zna dokad talac Amara, ali ako je isti mogao biti ufurana faca na prevratničkoj skupštini i reći kako Željo treba da igra football , onda eto mu terena svaki vikend i eto mu saradnika da mu dovedu nekog Hadžića, Fanimu , Brandaa ...pa ako ne osvoji titulu , onda bi već iste noći otišao u istoriju časnom ostavkom ...
ALI ,
imamo trenera koji , da izgubi od Famosa 8:0 , neće dati ostavku , sve dok ne uzme 4 stotine , a ko zna možda i više ...
Nažalost , njegovim dolaskom tu se sad množe i oni koji nisu mogli naškoditi Želji za vrijeme prethodne uprave , pa bi njihovo rovarenje od kolateralne štete moglo postati glavna šteta po klub.

svraka
Kontakt:

pet jul 26, 2019 10:59 pm

igla je napisao/la:
pet jul 26, 2019 10:35 pm
Babuka prica gluposti, znaci veze sa genetikom nema. To sto Zrinjski ne moze trcat ko Utrecht je posljedica dugogodisnje ishrane, vodjenja zivota igraca, uslova za treninge. Tacnije, koliko si stvorio od svog tijela da se mozes spremiti, ili ne mozes.

Irfan Hadzic je gradjen i ima bolje fizičke predispozicije od mnogih zvijezda. Ima i talenat. Momak da je rastao vani, bolje bi ga hranili, bolje bi trenirao, danas bi on bio drugi igrač sa tijelom koje se može spremiti bolje.

To vam je isto ko kad igrate termin sa nekim ko je igrao lopte do juniora ili ogrebao se o profesionalni fudbal, pa vodio pomalo sportski život. Da nije potrcao dvije godine, opet trči ko i vi koji igrate sedmično termin.

Ovo što babuka bulazni u izjavama redovno stvar je klasične nemoći jer mu ne ide kako je očekivao, pa sad konta svojim, istina zanimljivim i nestandardnim, izjavama smiriti navijače koji vide da je ovo *****. Samo nismo djeca da je cilj da nas zabavlja po presicama. Valjda?
Stanojevic se ne skida sa nargile i boga pitaj kakav zivot vodi, ali covjek pofata sve na sredini terena.

Ima tu dosta dosta faktora, jedan od njih i jeste genetika koji je spomenut danas. Ufatili ste se toga i ne popustate 10 stranica.

Svi u kakanj forumasi!!!
Forza 1921!

Oda majstore!

igla
Kontakt:

pet jul 26, 2019 11:01 pm

Ima naravno, ali to je individualna genetika, imas uvijek nekog ko moze vise ili manje. Ispade po njemu niko ne moze odavde.

avlami97
Kontakt:

pet jul 26, 2019 11:12 pm

igla je napisao/la:
Ima naravno, ali to je individualna genetika, imas uvijek nekog ko moze vise ili manje. Ispade po njemu niko ne moze odavde.
Babo mu je bio igračina. a on nije. Od roditelja nasljedjujemo gene, a ne osobine. Babo mu ljudina, a on...

Amar i genetika, k'o Marko Kraljević i televizor.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

kvalitet
Kontakt:

pet jul 26, 2019 11:13 pm

Bosanac1993 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
"Ne trebamo se brinuti šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, a vratit će se… Neka to bude moja poruka”.- Amar Osim

Zato je Željo stotine igrača u nekoliko godina. Zato je Željo bruka s Hervasom. Zato je Željo gubljenje titule na onako sramne načine. Zato je Željo mijenjanje trenera kao na traci. Željo je i kada se ne dođe na sjednicu Skupštine. Željo je kada se ponašate dezerterski...

Možemo opet ovako do sutra, a možemo govoriti i o pametnijim stvarima. Npr. o utakmici. O stoperima. O nedovoljno jakom igračkom kadru (moje mišljenje)...
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

svraka
Kontakt:

igla je napisao/la:
Nas sistem je nula. Npr. Kod Memije u klubu ti je obaveza da dodjes u 8ujutro. Imas zajednicki dorucak, teretana, trening, rucak, odmor itd. Sa ekipom si zajedno osam sati, kao i svaki drugi radnik u drzavi. Nije bitno sta radis. Svaki trening im se snima. Dodjes poslije kuci i pregledas kako si trenirao. Mislim da to kod njih ima vecina klubova. Prehrana i odmor su najbitniji za napredak.

Kod nas je vazno otici na kafu i na nargilu. Pojesti nesto iz fast fooda. Navecer ako nema treninga sutra popij i pivu. Yebiga treba misice opustiti. Puno je faktora. Zato ako imas dobru genetiku moci ces dobro trcati iako ne vodis dobar zivot. Naravno cast izuzecima koji vode sportski zivot.
Forza 1921!

Oda majstore!

damirfile
Kontakt:

pet jul 26, 2019 11:17 pm

kvalitet je napisao/la:
Bosanac1993 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:

Zato je Željo stotine igrača u nekoliko godina. Zato je Željo bruka s Hervasom. Zato je Željo gubljenje titule na onako sramne načine. Zato je Željo mijenjanje trenera kao na traci. Željo je i kada se ne dođe na sjednicu Skupštine. Željo je kada se ponašate dezerterski...

Možemo opet ovako do sutra, a možemo govoriti i o pametnijim stvarima. Npr. o utakmici. O stoperima. O nedovoljno jakom igračkom kadru (moje mišljenje)...
Zato je Amar u dva roka doveo metar igrača, bolje se blamirat sa hervasom nego da nas pitatri blamiraju u historijskom porazu, bolje igrati Evropu nego ne, bolje ne doći na sjednicu nego izvršiti puč sa dijelom navijača , bolje mijenjati trenere nego da nas trener uslovljava i sam sebi pravi ugovor i ošteti , bolje imati stadion nego ne, najveći uspjeh u 20 utakmica pobjeda protiv Tuzle sitija , izgubili titulu zbog sudija što smo htjeli pošteno itd... ma milion još stvari.

avlami97
Kontakt:

pet jul 26, 2019 11:20 pm

mamba21 je napisao/la:
igla je napisao/la:
Nas sistem je nula. Npr. Kod Memije u klubu ti je obaveza da dodjes u 8ujutro. Imas zajednicki dorucak, teretana, trening, rucak, odmor itd. Sa ekipom si zajedno osam sati, kao i svaki drugi radnik u drzavi. Nije bitno sta radis. Svaki trening im se snima. Dodjes poslije kuci i pregledas kako si trenirao. Mislim da to kod njih ima vecina klubova. Prehrana i odmor su najbitniji za napredak.

Kod nas je vazno otici na kafu i na nargilu. Pojesti nesto iz fast fooda. Navecer ako nema treninga sutra popij i pivu. Yebiga treba misice opustiti. Puno je faktora. Zato ako imas dobru genetiku moci ces dobro trcati iako ne vodis dobar zivot. Naravno cast izuzecima koji vode sportski zivot.
Taj sistem je bio uveden i u Želji. No, odmah se taj sistem počeo ismijavati. Čuj, ja da budem 8 sati na Grbavici, da skupa ručamo...vidi hebote uzimaju mi čips i kolu pri ulasku u bus...

Sve bilo nedavno. :D
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

svraka
Kontakt:

pet jul 26, 2019 11:22 pm

avlami97 je napisao/la:
pet jul 26, 2019 11:20 pm
mamba21 je napisao/la:
igla je napisao/la:

Taj sistem je bio uveden i u Želji. No, odmah se taj sistem počeo ismijavati. Čuj, ja da budem 8 sati na Grbavici, da skupa ručamo...vidi hebote uzimaju mi čips i kolu pri ulasku u bus...

Sve bilo nedavno. :D
Kad je taj sistem bio?
Forza 1921!

Oda majstore!

salle86
Kontakt:

pet jul 26, 2019 11:26 pm

mamba21 je napisao/la:
Svi u kakanj forumasi!!!
hoš i ti ?
javi mi se da provjerim jesi li bio ili samo bombaš po forumima
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

damirfile
Kontakt:

pet jul 26, 2019 11:27 pm

Petrović uveo čini mi se.

svraka
Kontakt:

pet jul 26, 2019 11:30 pm

salle86 je napisao/la:
mamba21 je napisao/la:
Svi u kakanj forumasi!!!
hoš i ti ?
Uslikam ti kartu poslije utakmice i posaljem na pp ili ovdje. Kako zelis.
Forza 1921!

Oda majstore!

salle86
Kontakt:

pet jul 26, 2019 11:33 pm

mamba21 je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
mamba21 je napisao/la:
Svi u kakanj forumasi!!!
hoš i ti ?
pusti kartu to može svako...samo live :D
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

svraka
Kontakt:

pet jul 26, 2019 11:34 pm

salle86 je napisao/la:
pet jul 26, 2019 11:33 pm
mamba21 je napisao/la:
salle86 je napisao/la:

hoš i ti ?
pusti kartu to može svako...samo live :D
Kako god zelis drug. Nije problem.
Forza 1921!

Oda majstore!

AdmirA
Kontakt:

pet jul 26, 2019 11:42 pm

Pizduny preko Saveza vrše pritisak na našu Upravu.

damirfile
Kontakt:

pet jul 26, 2019 11:44 pm

Samo nek MOLE hahah

SanMan
Kontakt:

pet jul 26, 2019 11:45 pm

Ovo za genetiku se žešće provalio. Niko od Željinih navijača ne traži osvajanje LŠ, niti da nam igraju Mbappe, Neymar, Ronaldo....,
Mi samo želimo da trener (ko god to bio) pronađe i motiviše momke/igrače koji su u stanju pobjediti raspalog Borca na Grbavici i sutra Mladost u Doboju kod Kaknja.
A Veselog koji je bio naš najbolji igrač protiv Borca je pravo "motiviso", sreća pa nije komentariso otale igrače.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.

Prijava