Administraciji, zelim pomoci u radu, ali ne moze, ne znam sto
Administraciji, zelim pomoci u radu, ali ne moze, ne znam sto
Prijavite gavrana za bombanjeCURVA je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 8:05 pmZato sto si jednom bio jajara u stilu mambezeljeznicka21 je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 8:03 pmAdministraciji, zelim pomoci u radu, ali ne moze, ne znam stoja krenuo da te branim pa kud puklo da puklo.Kad ti umoran sam kasno je
![]()
E cuj GavranafanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 8:06 pmPrijavite gavrana za bombanjeCURVA je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 8:05 pmZato sto si jednom bio jajara u stilu mambezeljeznicka21 je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 8:03 pm
Administraciji, zelim pomoci u radu, ali ne moze, ne znam stoja krenuo da te branim pa kud puklo da puklo.Kad ti umoran sam kasno je
![]()
CURVA je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 8:08 pmKakva je ono varalica dabogda mu se ona kosilica pokavarila![]()
teatrale36 je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 8:08 pmNaporan si više sa ovim, kao da se nikad nisi radovao titulama našim. Sad fino pravac Zenica....
Sto bolan nisi na terenu, sta ces tu
Odstampaj curva i hajmo u doboj ima mjesto u autu
Istegao mozak,oporavljam se
Savez bas koci, angazovali su nekog advokata iz Svicarske navodno, oni da zele ovo se brzo moze zavrsiti, ali nas koce bas. Mislim da Zelji treba jaca i veca podrska kada je ovo u pitanju, prvenstveno od navijaca.CURVA je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:50 pmVidim dosta znas braca ,nego smijes li ista reci za CAS?zeljeznicka21 je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:48 pmAmar mu nudio oko 3 4 milje a on valjda 6 trazio
Hvala drug.
Nije gadno,samo obuci zvezdin dres
Stavi je na avatar