Pitari na Bilinom moraju trece pretko igrat.
Nama neki ljudi napravili stadion i sve preduslove a drugi sjebali najlaksi dio posla, e moj Zeljo..
Bas zato i treba. Pa cemu sluzi forum?ANamelessGhoul je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 5:17 pmOvo je javni forum i ne pisite svakakve mahalske i slicno.
Vidi se ko je stari navijac.
Za normalne diskusije .Pa u pravu su momci ovde se unosi negativna atmosfera zbog netačnih informacija i redovnog bombanja.Moderacija treba da briše takve postove ,čuj Krpić klupa hhshs ma dajtesodom1 je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 6:56 pmBas zato i treba. Pa cemu sluzi forum?ANamelessGhoul je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 5:17 pmOvo je javni forum i ne pisite svakakve mahalske i slicno.
Kakva nervoza? Pa nemas 5 godina, mora se malo i misliti . I sta onda ako je Krpic na klupi, vidjecemo na utakmici.ZeljinManijak je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:02 pmZa normalne diskusije .Pa u pravu su momci ovde se unosi negativna atmosfera zbog netačnih informacija i redovnog bombanja.Moderacija treba da briše takve postove ,čuj Krpić klupa hhshs ma dajtesodom1 je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 6:56 pmBas zato i treba. Pa cemu sluzi forum?ANamelessGhoul je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 5:17 pmOvo je javni forum i ne pisite svakakve mahalske i slicno.
Pa javno se zna da Misimovic prati procese u klubu. Nije niko budala stotine sati rada za klub i dizanje kluba na jake temelje prepustiti onima koji ga nisu posjetili godinama.Glas Razuma je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:06 pmBuduci da sam prozvan od Amarovog potrcka dozvolite mi molim vas samo da mu porucim da imam vise godina uz Zeljeznicar, nego on utakmica zadnje 3 godine, a vjerovatno i vise. Taj Beganovicev poltroncic neka se samo nada da gospodin Misimovic ne posmatra sta radite od Kluba u koji je ulozio vise nego svi Upravni Odbori u posljednjih dvadeset godina, cast izuzecima. Uskoro ces i ti na red.
Ja sranjaDANAN je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:08 pmhttps://www.klix.ba/sport/nogomet/fk-sa ... ook+status
Sta ce nam infrastruktura,mi smo fuutboooollllll klab....nismo gradjvinska firma.
Daj tituluuuuu hebooo hrpu betooonaaa.. hocemo futbooool... dijabole od mozgova i dan danas tako razmjsljajuDANAN je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:08 pmhttps://www.klix.ba/sport/nogomet/fk-sa ... ook+status
Sta ce nam infrastruktura,mi smo fuutboooollllll klab....nismo gradjvinska firma.
Kakav je ono cirkus.....mati mila.....Glas Razuma je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:06 pmBuduci da sam prozvan od Amarovog potrcka dozvolite mi molim vas samo da mu porucim da imam vise godina uz Zeljeznicar, nego on utakmica zadnje 3 godine, a vjerovatno i vise. Taj Beganovicev poltroncic neka se samo nada da gospodin Misimovic ne posmatra sta radite od Kluba u koji je ulozio vise nego svi Upravni Odbori u posljednjih dvadeset godina, cast izuzecima. Uskoro ces i ti na red.
Bosanac1993 je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:11 pmPa javno se zna da Misimovic prati procese u klubu. Nije niko budala stotine sati rada za klub i dizanje kluba na jake temelje prepustiti onima koji ga nisu posjetili godinama.Glas Razuma je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:06 pmBuduci da sam prozvan od Amarovog potrcka dozvolite mi molim vas samo da mu porucim da imam vise godina uz Zeljeznicar, nego on utakmica zadnje 3 godine, a vjerovatno i vise. Taj Beganovicev poltroncic neka se samo nada da gospodin Misimovic ne posmatra sta radite od Kluba u koji je ulozio vise nego svi Upravni Odbori u posljednjih dvadeset godina, cast izuzecima. Uskoro ces i ti na red.
Misimovic bi i oca rodjenog prijavio , ne postoji nacin i mehanizam da zavale klub kao sto su nekad uspijevali. Iz niza razloga.
Sad čekamo titulu. I mi i Misimovic.
Jedan ju je obecao ili ovako ili onako a drugi se sklonio da Zelji bude bolje bez rada ega.
Citam i jaDANAN je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:13 pmKakav je ono cirkus.....mati mila.....Glas Razuma je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:06 pmBuduci da sam prozvan od Amarovog potrcka dozvolite mi molim vas samo da mu porucim da imam vise godina uz Zeljeznicar, nego on utakmica zadnje 3 godine, a vjerovatno i vise. Taj Beganovicev poltroncic neka se samo nada da gospodin Misimovic ne posmatra sta radite od Kluba u koji je ulozio vise nego svi Upravni Odbori u posljednjih dvadeset godina, cast izuzecima. Uskoro ces i ti na red.
![]()
Jedan nudio da bude tandem, drugi odbio sve..samo on a ostali nek se sklone.
Pa frajer kopirao moj post,gdje ga necu napasti....CURVA je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:14 pmVidi dva drugaBosanac1993 je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:13 pmDaj tituluuuuu hebooo hrpu betooonaaa.. hocemo futbooool... dijabole od mozgova i dan danas tako razmjsljajuDANAN je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:08 pmhttps://www.klix.ba/sport/nogomet/fk-sa ... ook+status
Sta ce nam infrastruktura,mi smo fuutboooollllll klab....nismo gradjvinska firma.nego kako te je napao neki dan jesi li mu to halalio