Niko ne zna da je on u stvari Fazlija..ali tišu
Daj ba minjore ni onaj dr house ne bi nista mogao uz Raifa i ekipu... Nego jel Zec pod pritiskom sada kao i Pavic za smanjenje plate posto vidim da si ti pametnica i da mnogo toga znas ?
Ma nema to veze s istinom.vinston.cercil je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 11:00 amMeni je drago sto je potpisao na tri godine, mislim da ce momak ovo preguliti i stvarno doprinijeti ekipi na najbolji moguci nacin. Za sve pljuvace Sinana Ramovica mogu da kazem da veze nemaju koliko momak voli Zelju i koliko izgara na terenu. Povreda koju je zaradio nije bezazlena. Sjetimo se samo koliko smo ga dizali u nebesa kad je bio glavna karika ekipe. Hajmo ne biti govna za promjenu !
U pola 7.abuzenze je napisao/la:U koliko je utakmica danas?
Jel' ti se ogadio ko ga je doveo?Plava Porodica je napisao/la: ↑uto jul 23, 2019 9:48 pmJa fino kažem ne računat ih nikako..
Ali nikako.. Kako su mi se ogadili fuj
To i jeste problem, ne čita se šta "druga strana" piše već se samo brane svoju stavovi. Duboki zakopani u rovovima rafalate po drugima.CURVA je napisao/la: ↑uto jul 23, 2019 11:03 pmNisam brate ni citao niti me zanima ,eto ako nam je Amar problem otjerajte ga sta cu Vam ja .Milion jednom sam rekao nikad necu povjerovati da hoce da nas zavali ni on ni Badzak,Zuban ni Dzuba niti ljudi koji su u skupstini .Mogu biti nesposobni i sve ali da ce nas povaliti mi nema logike nikakve.plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto jul 23, 2019 10:56 pmCurva jel istina ovo sto je on napisao? Hajd budi iskren i posten?
Meni vala i nije ok. Jedino da nam je cilj da preživi do kraja sezone (ili ugovora) makar i ne igrao utakmice. ???
Erminu se izlazi u susret pa ga se pusta s treninga i kad u malo jaci duel udje, Krpicu se to nije svidjelo pa je poceo "bojkotovati" treninge i poceo simulirati povrede, i naravno zakacio se s Amarom, tako je bilo pred borac pa je i za tu utakmicu upitan bio, ali uletio je u posljednjem trenu ispred Zaima, sad sta je bilo u ovoj sedmici stvarno ne znam, ali moguce da se samo nastavilo to
E vidi ima sad i druga prica a ona kaze da je Ermin uvjetovao potpis izmedju ostalog i time da se Krpic klupira i skine mu se kapitenska traka.Ona postoji dosta duze od ove ......zeljeznicka21 je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 4:34 pmErminu se izlazi u susret pa ga se pusta s treninga i kad u malo jaci duel udje, Krpicu se to nije svidjelo pa je poceo "bojkotovati" treninge i poceo simulirati povrede, i naravno zakacio se s Amarom, tako je bilo pred borac pa je i za tu utakmicu upitan bio, ali uletio je u posljednjem trenu ispred Zaima, sad sta je bilo u ovoj sedmici stvarno ne znam, ali moguce da se samo nastavilo to
Ne znam sta da mislim povodom ovoga, Ermina i treba postediti AKO ce kasnije pokazati klasu, ali i Krpic je upravu jer bi realno svi trebali imati isti status, a realno Ermin ima puno superiorniji status od ostalih igraca, donekle i zasluzuje, ali mozda se i pretjeruje, vrijeme ce pokazati da li je vrijedilo trpiti ga i pustati sa treninga