Dresovi pusteni u prodaju, odnosno ova domaca garnitura.. Jes lijep

E cuj....
Ma upravo to. Svaki dan isti forumasi sa obje strane pokrecu tu temu i vrte u krug. Treba im posebna tema pa nek se tamo konstantno podjebaju.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 18, 2019 1:09 pmA brate ne bitna je "strana" **** ga vise i Miske i Amar...pa hajmo malo o tekmi, dresovima, clanskim. Bas me zanima koliko nas je sa foruma aktivni clanova.Zeljo je napisao/la: ↑čet jul 18, 2019 1:07 pmMa ljudi stvarno nisu normalni. Ne znam kako sebi nisu vise dosadili. Uvijek uste slike objavljuju, uvijek isti forumasi.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 18, 2019 12:58 pmDajte ba nemojte opet temu sjebavati, taman se vratilo na normalnu diskusiju i evo opet pocinjete.
Moram vidjeti u subotu hoče li kod prvotimaca biti nešto u sredini pa dolatiti print, vjerovatno će postojati ta opcija.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑čet jul 18, 2019 2:25 pmEL Nino, prazno je u sredini. Vrhovac ne bi bio los cudo ga niko nije ovdje spomenuo nikad hahah
Na staroj temi stranica 7948 upravo ja ga spominjao i to u augustu 2017 i još napisao plakat ćemo za njim za dvije godine. Evo taman dvije prođošeANamelessGhoul je napisao/la: ↑čet jul 18, 2019 2:25 pmEL Nino, prazno je u sredini. Vrhovac ne bi bio los cudo ga niko nije ovdje spomenuo nikad hahah