Naravno da treba sve obrisati,al ne cekati samo kad se hadzija spomene pa onda a kad se za Amara pise da to uredu bude.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 18, 2019 12:58 pmDajte ba nemojte opet temu sjebavati, taman se vratilo na normalnu diskusiju i evo opet pocinjete.
Uvijek isto.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 18, 2019 12:58 pmDajte ba nemojte opet temu sjebavati, taman se vratilo na normalnu diskusiju i evo opet pocinjete.
Brate ima par nikova, prestani obracati paznju na njih. Pitarska posla.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 18, 2019 12:58 pmDajte ba nemojte opet temu sjebavati, taman se vratilo na normalnu diskusiju i evo opet pocinjete.
Sve znam buraz ali kada god se atmosfera na forumu dovede u stanje konstruktivne rasprave i pozitive odmah se nadje neko da sjebe.mamba21 je napisao/la: ↑čet jul 18, 2019 1:04 pmBrate ima par nikova, prestani obracati paznju na njih. Pitarska posla.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 18, 2019 12:58 pmDajte ba nemojte opet temu sjebavati, taman se vratilo na normalnu diskusiju i evo opet pocinjete.
Mi imamo svoj plan! Postani plavi član!
Svi na Grbavicu! Subota!
Majke mi treba otvoriti posebnu temu za nas par normalnih.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 18, 2019 12:58 pmDajte ba nemojte opet temu sjebavati, taman se vratilo na normalnu diskusiju i evo opet pocinjete.
Ma ljudi stvarno nisu normalni. Ne znam kako sebi nisu vise dosadili. Uvijek uste slike objavljuju, uvijek isti forumasi.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 18, 2019 12:58 pmDajte ba nemojte opet temu sjebavati, taman se vratilo na normalnu diskusiju i evo opet pocinjete.
A brate ne bitna je "strana" **** ga vise i Miske i Amar...pa hajmo malo o tekmi, dresovima, clanskim. Bas me zanima koliko nas je sa foruma aktivni clanova.Zeljo je napisao/la: ↑čet jul 18, 2019 1:07 pmMa ljudi stvarno nisu normalni. Ne znam kako sebi nisu vise dosadili. Uvijek uste slike objavljuju, uvijek isti forumasi.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 18, 2019 12:58 pmDajte ba nemojte opet temu sjebavati, taman se vratilo na normalnu diskusiju i evo opet pocinjete.
Mozes to i bolje......
Mogo bi ti malo ohladiti, previse spominjes administraciju a primijetio sam kad ti se spomene Amar pocnes pjeniti, ne znam u cemu je poenta ? Koga ti volis, jel babuku ili Zelju?
Hahahaahha cuj pjenim kada Amara spominje neko...ma ti si lud. Meni smeta kad se spomene i Miske i Amar.
Nemamo mi sta gledati kako ce liciti..Elegant je napisao/la: ↑čet jul 18, 2019 12:35 pmSve do je uprave i šefa da se to obiljezi na najbolji nacin, veliki je to posao i odgovornost, bisa uprava je imala planove ali eto znamo sta se dogodilo. Ako nista da ekipa bude dovljno jaka da tu sezonu budemo prvaci, a ove neke velike tipa novog juga ili necega slicnog mozda.omladina1921zeljina je napisao/la: ↑čet jul 18, 2019 10:13 amnešto sam se bacio u razmišljanje, kako će nam iduća sezona biti posebna... 100 godina kluba... Hej, stotinu godina suza, tuge, radosti i sreće, uspona i padova... 100 godina! Kako bi bilo lijepo da ove godine posložimo temelje za iduću sezonu i da je prekucamo uzduž i poprijeko, šampionski i dominantno...
Nego da mi za vikend Borac uzememo, pa da vidimo na sta ce ova sezona liciti iz kola u kolo.
Ne mogu da vjerujem da ima jos ljudi koji rijec nebitna pisu odvojeno "ne bitna" ...i dodje i pametuje na sva usta o svemu a osnovna pismenost na nivou skolarca.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 18, 2019 1:09 pmA brate ne bitna je "strana" **** ga vise i Miske i Amar...pa hajmo malo o tekmi, dresovima, clanskim. Bas me zanima koliko nas je sa foruma aktivni clanova.Zeljo je napisao/la: ↑čet jul 18, 2019 1:07 pmMa ljudi stvarno nisu normalni. Ne znam kako sebi nisu vise dosadili. Uvijek uste slike objavljuju, uvijek isti forumasi.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 18, 2019 12:58 pmDajte ba nemojte opet temu sjebavati, taman se vratilo na normalnu diskusiju i evo opet pocinjete.
Ima li dresova? Je li u sredini prazno ili ?ANamelessGhoul je napisao/la: ↑čet jul 18, 2019 1:36 pmNavijacka duznost obavljena. Produzena clanska i kupljena godisnja. Ideemooooo![]()