Ne postavljajte ciljeve, zbog uprava, trenera probajte gledati samo na Zelju.
Proslima nisam zamjerao taj rezultatski promasaj sa titulama, kup smo osvojili ali smo uvijek imali stadion bolji.
Zamjerao sam im lutanje, igrace su posmatrali kao brojke. Ako je Lendrica i Stevanovica uspio zamjeniti Vojo i Zakaric, mislili su da ce to i dalje biti moguce. Prosle sezone izgubio si tri najbolja igraca:Zakaric, Vojo, Graovac. Ramovic kao cetvrti povrijedjen, Blagojevic i Vranjes oscilirali, Hajdarevic, Dacic i Sabanadzovic premladi da iznesu pritisak, Zajmovic, Zec, Veca pokazali sav nekvalitet.
Doveo si neke igrace dao desetku Arezini, koji vis nije igrao nego sto jeste, poprilicno nespremam Curjuric, Rodin i Bakrac lutali zato smo i zavrsili kako smo zavrsili. Kad smo bili prvi, govorio sam da cemo oscilirat i upozoravao da ne budemo razocarani. Na cetvrtom mjestu, uz podatak da nas samo Sloboda nije pobjedila. Ne mozes pustot 10 pa dovest 10. Ljudi su to, nije igrica pa i na menadzeeu imas problema.
Dolazi Amar igramo nista bolje, malo cvrsce, zavrsavamo cetvrti. Imao sam zelju da im ledja vidim, ali Amar je izgleda vidiio da oni imaju neki kvalitet. Jer su u jednom momentu bili prvi na tabeli.
Pojacao pozicije, prodao sto je mogao prodati a otpustio beskorisne igrace (Bajic, Klepac).
Golmani su ok, mozda i najbolji golmanski trio u ligi.
Bekovi takodjer ok, uz dolazak Subica i Halilovic koji mkgu pokriti lijevog beka je super.
Stoepri su kriza, dovest jednog ili dva cak.
Vezna linija (Cm i Dm) popunjena sa igracima od kojih znas sta ocekivati (Hajdar, Dado, Osmanovic), i novajlija Alispahica, Mehic, Bojo.
Krila su njagori dio ekipe ako ne bude Ermin igrao, tu moramk pojacanje traziti vjerovatno ce se tu gurati Halilovic/Subic. Mujezinoc, Veseli, Zaja, Asim nisu neki kapitalci, ali uz ostale dijelove tima mogu pomoci.
Napadaci su dobri.
Prednost ove ekipe su polivaletnost igraca, Ermin (napadac, poluspic, krila), Alispahic (prednji, centralnj vezni)..