Ko ?
Ko ?
Selen je sve ovo.dodacu da je i svojevremeno trenirao u Zelji.Elem bio i direktor Plive,i ima kuveta jos,Zajeban u poslu.Otkud on u ovoj prici je iskreno iznenadjenje za mene.Iskusan i nije levat. ,ima kontakte ,poznanstva,veze cak i u savezumamba21 je napisao/la: ↑sub jun 29, 2019 12:09 pmje li to ovaj?
Oktal Pharma grupi pridružuje se gospodin Selen Balić, koji od 3. prosinca 2018. preuzima poslove direktora Oktal Pharme Sarajevo
Gospodin Balić je diplomirao na Biotehnološkom odsjeku Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Sarajevu. Njegovi interesi u poduzetničkom sektoru rezultirali su daljnjom edukacijom i poslijediplomskim studijem na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Sarajevu, gdje ostvaruje dvostruku diplomu: Master of Business Administration (MBA) and Master of Science in Economics (MSc).
M. Becircic, bio je i u proslom mandatu
Sta je biloTryg je napisao/la:@Grbavica opet preskocio terapiju
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma neke mi poene dijelisGrbavica je napisao/la:Sta je biloTryg je napisao/la:@Grbavica opet preskocio terapiju
A jarane iskace mi po cijelom ekranu da vam dam nekakve bodove i ovaj tapatalk pukoTryg je napisao/la:Ma neke mi poene dijelisGrbavica je napisao/la:Sta je biloTryg je napisao/la:@Grbavica opet preskocio terapiju
Nije kredit nego jak ali bas jak sponzorski ugovor.
Da, Kamešnica.Mauricio87 je napisao/la: ↑sub jun 29, 2019 2:49 pmJel dns sa kamesnicom tekma i hoce li biti stream?
Znači sutra Varaždin imamo gdje gledati.LARSSON je napisao/la: ↑sub jun 29, 2019 2:51 pmDa, Kamešnica.Mauricio87 je napisao/la: ↑sub jun 29, 2019 2:49 pmJel dns sa kamesnicom tekma i hoce li biti stream?
Iako piše za Troglav i Varaždin valjda bude i danas.
Dobra vijest za sve navijače Plavih je da će moći direktno pratiti oba susreta. Prvi susret će biti na Youtube kanalu LiVidea dok će drugi susret biti prenošen na našem portalu.
https://sport1.oslobodjenje.ba/premijer ... vna/158890
gdje si procitao
Hoće menađer da izvuče što više para.
Kod nas se dolazi iz ljubavi a drugdje ide radi novca, tako da ako bude dovljno novca od pitrara eto ga tamo.
A.va.z
Nihad Selimovic sa sedmocifrenom brojkom......