Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Qooler
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 27, 2019 10:02 pm

kvalitet je napisao/la:
čet jun 27, 2019 9:56 pm
Kospa je napisao/la:
čet jun 27, 2019 9:45 pm
kvalitet je napisao/la:
čet jun 27, 2019 9:39 pm

Tek onda kad se Miske izvini što je indirektno prozvao Amara da je kupovao titule i tako narušio Željin ugled. Treba da se izvini Amaru, Želji i navijačima. Tad možemo razgovarati o povratku, s tim da bi tad bio samo jedan igrač u timu - ne bi ništa odlučivao.
Znaci treba se izvinuti Amaru sto je uvrijedio Zelju :rofl: opet se maskiraju babukini prioriteti pod Zeljine.
Senad je toliko uradio za Zelju da moze da se vrati kad hoce, i ako bude polagao kakve racune, polagace ih Zelji a ne posljednjoj osobi koja to zasluzuje.
Ne znaš čitati.
Treba se izviniti Amaru što ga je indirektno optužio da je kupovao utakmice tj. titule.
SAMIM TIM je narušio Željin ugled, jer nije Amar bio trener marsovaca, nego Želje.
TAKOĐER, uvrijedio je navijače, jer ispade da smo se radovali, da smo plakali, da smo se veselili uzalud, jer je sve bilo kupljeno.
Razumiješ sad? Ima li ti sad smisla?
Imaš li negdje da je to izjavio.

Zeljo
Kontakt:

čet jun 27, 2019 10:05 pm

Mislim da je Badzak pravi izbor. Nadam se da ce ostati i nakon skupštine.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

El_Nino
Kontakt:

čet jun 27, 2019 10:06 pm

De ba mani se patetike. Nit je to rekao nit bilo šta tome.

Nek se Amar izvine svima nama onda što je blokirao račun kluba i tako uništio ugled kluba.
Također i za ono brr bi se trebao izvinuti.

I tek tad da bude samo jedan od članova a ne glavni.
A bilo mu je ponuđeno, nije prihvatio već je uradio sve ovo. Sve samo da on bude glavni.

Plava Porodica
Kontakt:

I meni i dalje nije jasno da se neko pita što Amar neće da radi sa Misimovićem..
Poslije onakvog prozivanja ja bih ga lopatom udario..
A Amar je opet ispao čovjek, prešao preko takvih riječi, pokazao da voli klub, i išao na pregovore sa dotičnim.
Daleko ti Senade kuća od Grbavice bila..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

AdmirA
Kontakt:

Očigledno je da je Badžak pokrenuo neke pozitivne procese u i oko Kluba. Činjenica je da nema niko kvalitetan i smjeo da se upusti u ovo ili se ne može oko toga dogovoriti, stoga puna podrška Badžaku u naumu da oko sebe skupi ekipu koja će nastaviti raditi u interesu Kluba i koja će pokrenuti Klub.

Volim te Željo!

Glas Razuma
Kontakt:

čet jun 27, 2019 10:09 pm

kvalitet je napisao/la:
čet jun 27, 2019 9:56 pm
Kospa je napisao/la:
čet jun 27, 2019 9:45 pm
kvalitet je napisao/la:
čet jun 27, 2019 9:39 pm

Tek onda kad se Miske izvini što je indirektno prozvao Amara da je kupovao titule i tako narušio Željin ugled. Treba da se izvini Amaru, Želji i navijačima. Tad možemo razgovarati o povratku, s tim da bi tad bio samo jedan igrač u timu - ne bi ništa odlučivao.
Znaci treba se izvinuti Amaru sto je uvrijedio Zelju :rofl: opet se maskiraju babukini prioriteti pod Zeljine.
Senad je toliko uradio za Zelju da moze da se vrati kad hoce, i ako bude polagao kakve racune, polagace ih Zelji a ne posljednjoj osobi koja to zasluzuje.
Ne znaš čitati.
Treba se izviniti Amaru što ga je indirektno optužio da je kupovao utakmice tj. titule.
SAMIM TIM je narušio Željin ugled, jer nije Amar bio trener marsovaca, nego Želje.
TAKOĐER, uvrijedio je navijače, jer ispade da smo se radovali, da smo plakali, da smo se veselili uzalud, jer je sve bilo kupljeno.
Razumiješ sad? Ima li ti sad smisla?
Da li te je sramota tako bjesomucno lagati? Kada je gospodin Misimovic izjavio da je Amar Osim kupovao titule?

Zasto moderacija mene banuje, kada pisem istinu, a ne banuje doticnog kada pise lazi?

Pa ovakvi vise vole Amara, nego sto vole Zeljeznicar, ne znam kako vas nije sramota braniti Amara Osima, pogotovu nakon posljednjih dokaza gdje je novac od Bekricevog transfera legao na njegov privatni nalog.

Dakle, gdje i kada je gospodin Misimovic tacno rekao da je Amar Osim kupovao titule? Ovako se stvaraju mitovi i lazi, dakle ucini sve da oblatis jednog divnog covjeka koji je sve od sebe davao da Zeljeznicar bude doveden na jedan dosta ozbiljniji nivo, a sve da tim blacenjem uzdignes Amara Osima, covjeka na ciji je privatni racun uplacen transfer od Samira Bekrica. Da li je ikada taj novac vratio u Zeljeznicar?

Izvinjavam se moderaciji, ali moram reagovati na ove gluposti i lazi. Lazi dostojne konobarske dnevnice.
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!

ISB87
Kontakt:

čet jun 27, 2019 10:12 pm

hahaha here we go again. tacno se ne zna ko je ludji od vas, od januara ista svadja.
MIRZA RASCIC

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

čet jun 27, 2019 10:15 pm

Vi niste normalni sekunde.
Po hiljaditi put pokrećete sto puta ispričanu temu. Ne mogu da vjerujem fakat, kako vam ne dosadi?
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

shzna
Kontakt:

čet jun 27, 2019 10:16 pm

phpBB [video]

:shisha:
1987

El_Nino
Kontakt:

Plava Porodica je napisao/la:
I meni i dalje nije jasno da se neko pita što Amar neće da radi sa Misimovićem..
Poslije onakvog prozivanja ja bih ga lopatom udario..
A Amar je opet ispao čovjek, prešao preko takvih riječi, pokazao da voli klub, i išao na pregovore sa dotičnim.
Daleko ti Senade kuća od Grbavice bila..
Duša od čovjeka.

Glas Razuma
Kontakt:

čet jun 27, 2019 10:18 pm

Necu vise, izvinjavam se. Nisam se zato ni ulogirao.

Ulogirao sam se da kazem samo da mali Durakovic nece nigdje ici. Dobili su ponudu od Salzburga, ali njegov otac, koji se brine za karijeru sina je odlucio da je najbolje ostati jos godinu, mozda i dvije u Zeljeznicaru. Pametna odluka.

Samo zbog usporedbe, ponudili su mu 6,500 EUR sedmicnu platu u Salzburgu.
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!

El_Nino
Kontakt:

čet jun 27, 2019 10:22 pm

Glas Razuma je napisao/la:

Ulogirao sam se da kazem samo da mali Durakovic nece nigdje ici. Dobili su ponudu od Salzburga, ali njegov otac, koji se brine za karijeru sina je odlucio da je najbolje ostati jos godinu, mozda i dvije u Zeljeznicaru. Pametna odluka.

Super.
Nek se oporavi fino, dobar će igrač biti. Nema sumnje. Već sad ima bolji šut od svih naših prvotimaca.

teteac8684
Kontakt:

čet jun 27, 2019 10:22 pm

Yebo me svak' ako ste vi normalni...pa kako vam ne dosadi vise...Da te Bog dragi sacuva, i jedni i drugi, fuj!!

shzna
Kontakt:

čet jun 27, 2019 10:34 pm

Uvijek isti nickovi potežu istu priču. Doduše, uleti pokoji novi od 2-3 dana, frišak.
1987

Qooler
Kontakt:

čet jun 27, 2019 10:34 pm

Glas Razuma je napisao/la:

Hvala na info i što si se ulogovao. Nadam se da ćemo Durakoviću i njegovom tati se odužiti na isti način, a ne kao onom Nuhanoviću.

A evo i ja da kažem o ovoj temi, koja nije popularna, da se prioriteti znaju i da jedva čekam dan kada će svako doći na svoje mjesto, kad već ne može biti kako treba i u interesu svih. Vjerujem i nadam se da će uskoro BiH postati i pravna država, pa da se i mi svog Mamića riješimo. Očito će mu imat ko ići u posjetu. Ja se nadam što prije jer će biti manje minus miliona na leđima Želje.
Krhko je znanje!

PlaviVlak
Kontakt:

čet jun 27, 2019 10:40 pm

@kvalitet uvijek se žališ na ove rasprave, a uvijek ih pokrećeš i uvijek ima raspoloženih za rasprave. I ništa više nema ovih što vide samo Misketa, od vas što samo pričate o Amaru.
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

PlaviVlak
Kontakt:

čet jun 27, 2019 10:41 pm

shzna je napisao/la:
phpBB [video]

Evo crnca, evo ludila :D
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

Hare79
Kontakt:

čet jun 27, 2019 10:42 pm

Može li se ikako otvoriti posebna tema Misimovic vs Osim, a da se ovdje priča samo o budućnosti, novim igračima, postaje više degutantno. Svako od nas je imao šta da kaže na tu temu, al stalno se vraćati na jedno te isto nema smisla... Stalno se tako prave podjele. Molim moderatore da otvore posebnu temu pa nek tamo opletu.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jun 27, 2019 10:43 pm

Zaka je napisao/la:
čet jun 27, 2019 10:41 pm
shzna je napisao/la:
phpBB [video]

Evo crnca, evo ludila :D
Evo i banova eheheh
Željezničar ante portas !

sajo10
Kontakt:

čet jun 27, 2019 10:43 pm

B.D.D. :kafa:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.

Prijava