ne treba biti ista cijena kada igramo protiv zvijezde i protiv njanja ili zrinje.
meni se to svidja.
Ovo mi je bio najjaci dio pitarskog ga predsjednika, okrivi covjek proslu Upravu za sadasnju financijsku situaciju u klubu zbog toga sto su povukli SVOJE pare. Trebali su ostaviti svoju lovu ljudima koji su ih otjerali na gnjusan nacin, mozda bi se onda uz sampanjac i janje okrenulo.zeljeznicka21 je napisao/la:rad doticnog sam pratio jer je bio predsjednik Želje i pokazao se jako lose i ne podrzavam ga ni ti pravdam njegove postupke, a zna se da je racun Amar blokirao, isto tako se zna da nemogucnost placanja dospjelih obaveza u ovoj godini je proizasla jer je bivsi upravni odbor povukao pozajmice koje su trebale biti tu do maja, naravno na to dodas nesposobnost noe uprave da kompenzira nedostata tog novca i dobijemo ovo sto imamo sad11plavih'92 je napisao/la: ↑uto jun 25, 2019 7:11 pmPosto pratis rad doticnog sigurno si si jos svasta nesto upratio sta je sve Selimovic rekao od kad je dosao u Zeljuzeljeznicka21 je napisao/la: ↑uto jun 25, 2019 6:39 pmNe kazem da je neispravno nego da su koristili racunovodstvene metode koje su apsolutno ispravne, a koje ne odrazavaju realnu situaciju u 2018., Selimovic je rekao na skusptini da su transfer Sabana racunali kao prihod u 2018. iako on to nije te da su odredjene troskove prebacili u 2019. i na kraju svoje pozajmice povukli krajem 2018., a trebali u maju 2019. sto je poljuljalo budzet kluba, s obzirom da se niko nije javio da isto demantuje, ovo je vrlo vjerovatno istina i molim te da me ne napadas jer ovo nisam ja izmislio, ovo su informacije sa skupstine koje je skupstina primila k znanju s obirom da niej bilo demanta
- zatekli smo blokiran racun kad smo dosli .... a nikad je rece ko i zasto ga je blokirao
- Zeljo nije platio marke do sada za teren .... pa izadje tabela placanja koju bi moja rahmetli nena skontala na prvu
Da ne nabrajam dalje. Elem, jezik brzi od pameti pa nije ni cudo sto je dobio prijetnju tuzbom za iznosenje lazi. Tad je i skontao da laprda a bez da je provjerio stvarne cinjenice, malo i primirio nakon toga
u svakom slucaju ne bih dalje o ovome, taman se unormalila atmosfera na forumu i ne treba je kvariti, pozz
Sto te bolan hvata panika?? Pa Sarajevo dovode onoh Oremisa,31 godina igrao u Izraelu,pet klubova promijenio za pet godina i to neko pojacanje??Pa draze mi je dovoditi nasu djecu nego ovako ,dajte ba malo pozitive.Jaka stvar i pojacanja u nasoj amaterskoj ligi,i mi smo govorili Vranjes ce biti ogromno pojacanje,i bio je ogroman promasaj.
Dovodjenje ove djece je silom prilika,nikakva klupska strategija niti znanje nekoga.Sjeverac je napisao/la: ↑sri jun 26, 2019 8:21 amSto te bolan hvata panika?? Pa Sarajevo dovode onoh Oremisa,31 godina igrao u Izraelu,pet klubova promijenio za pet godina i to neko pojacanje??Pa draze mi je dovoditi nasu djecu nego ovako ,dajte ba malo pozitive.Jaka stvar i pojacanja u nasoj amaterskoj ligi,i mi smo govorili Vranjes ce biti ogromno pojacanje,i bio je ogroman promasaj.
Neka je silom prilika,kamo srece da svi klubovi su pod silom prilika,a ne dovoditi igrace cisto da se popuni broj,i liga bi pocela liciti na nesto.I na kraju krajeva kad dovodis klince,ne dovodis bilo koga vec nekoga ko ima smisla za ovu igru.Visca je sa 19 godina dosao i bilo je to sto je bilo.Biti ce ako Bog da opet sa Mehicem i Subasicem.DANAN je napisao/la: ↑sri jun 26, 2019 8:51 amDovodjenje ove djece je silom prilika,nikakva klupska strategija niti znanje nekoga.Sjeverac je napisao/la: ↑sri jun 26, 2019 8:21 amSto te bolan hvata panika?? Pa Sarajevo dovode onoh Oremisa,31 godina igrao u Izraelu,pet klubova promijenio za pet godina i to neko pojacanje??Pa draze mi je dovoditi nasu djecu nego ovako ,dajte ba malo pozitive.Jaka stvar i pojacanja u nasoj amaterskoj ligi,i mi smo govorili Vranjes ce biti ogromno pojacanje,i bio je ogroman promasaj.
Kroz blizu istoriju se to i pokazalo tacnim.
Pogledajte malo sastave iz vremena kada smo.bili kokuzi (kao sada trenutno),i pogledajte sastave kada bi stali na noge.