Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 25, 2019 5:38 pm

CURVA je napisao/la:
uto jun 25, 2019 5:35 pm
AsharaK je napisao/la:
uto jun 25, 2019 5:25 pm
I tako, stalno smo kritikovali kad nam odlaze djeca iz OPa. Gledaj sad, Osim procjenio da ne treba. E moj Željo, defitivino završavam na ovu temu. A kada dodje novi Gojak, fatat ćemo se za glavu.
Brate Amar je pokazao da ne zna voditi Klub i tu trebaju biti uprte oci ali za sportski segment sumnjati u njegovu procjenu je smjesno ,napokon imamo trenera .Mali mehic me je odusevio prva tekma na Grbavici bez srkleta smireno ,lopte fenomenalne samo da jos defanzivu poradi i biti ce top
Jarane ko priča o terenu? Gubimo pareeeeeeeeee haloooooooo, veliki talenat, kako ne shvatate. Ko govori išta za sportski segment. Ma gori sam ja što se nerviram i raspravljam. Završio sam na ovu temu.
Željezničar ante portas !

PlaviVlak
Kontakt:

uto jun 25, 2019 5:43 pm

Govori se o momku koji ide u Red Bull Salzburg, koji je najveći talenat OP-a, a vi tu branite Amara i smatrate da je prozvan...
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jun 25, 2019 5:44 pm

Zaka je napisao/la:
uto jun 25, 2019 5:43 pm
Govori se o momku koji ide u Red Bull Salzburg, koji je najveći talenat OP-a, a vi tu branite Amara i smatrate da je prozvan...
Eto vidiš, džaba, jbg

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

uto jun 25, 2019 5:45 pm

Za potpis Mehića svaka čast, još i Subašić da potpiše.

A kažu neće više kartoteka dovoditi igrače. :D

svraka
Kontakt:

uto jun 25, 2019 5:47 pm

LARSSON je napisao/la:

Jesil se raspitao s kim za ovog iz Partizana?
Forza 1921!

Oda majstore!

Ndare

uto jun 25, 2019 5:49 pm

DANAN je napisao/la:
uto jun 25, 2019 5:36 pm
zeljeznicka21 je napisao/la:
uto jun 25, 2019 5:29 pm
AsharaK je napisao/la:
uto jun 25, 2019 5:24 pm

Momak bio kapiten juniora.
Kad je u pitanju Duraković, dijete je najveći talenat u cijeloj BiH, nismo imali takvog od Gojaka a danas momak reče da ide u Salzburg na probu. Ne vjerujem baš da ne želimo jednog takvog zar ne?
Ne pratim toliko omladinske selekcije, ali znam da nastupi u juniorima ne moraju biti nikakvo mjerilo za seniorski fudbal. Moguce da bi nam pomogli, ali isto tako moguce da postoje neke stvari koje mi ne znamo i zbog kojih se ugovor nece potpisati, ili je Amar jednsotavno procijenio da nije neka pljacka. Usput, nevezano za ovaj slucaj, te probe su po meni ublehaske stvari, i Mujagic i Zeric su koliko se sjecam po Spaniji po probama hodali pa nista, nije to nikakvo mjerilo.

U svakom slucaju postoje ljudi koji bolje od nas znaju da li nekoga treba zadrzati ili ne, ako je Ivica mogao Dragana Samardziju otpisat, a tada je bio nas najveci talenat, moze i Amar vala Nuhanovica

mislim glupo mi je i pricat o ovome, pa Amar skoro sve Željine reprezentativce uveo u prvi tim, covjek zna i trebaga pustiti da radi
A jeko dragan samardzija
Dragan Samardžija stariji brat od Zorana Piste Samardžije inače krila iz zlatne generacije Želje polufinalista UEFA kupa. Dragan je majstor bio u Voši igrao 77/78, kasnije vani igrao.
To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

MATORI
Kontakt:

uto jun 25, 2019 5:51 pm

uto jun 25, 2019 5:06 pm
nikad_izvini je napisao/la:
uto jun 25, 2019 4:42 pm
NEZALAGANJE je napisao/la:
uto jun 25, 2019 4:31 pm

Ja pljujem svakog ko mi unistava klub.Cinjenicama.
Ti se bavi igrackim kadrom,slobodno,niko ti to ovdje ne brani,ali mene takve stvari ne zanimaju dok mi se ne pokaze kako misle nadoknaditi milion maraka zbog neizlaska u Evropu!?Da ne pominjem da HOCU da gledam svoju klub u Evropi,a ne protiv nekih nizeligasa.

Kako misle rijesiti pitanje parcele,ko ce nam biti predsjednik kluba,ko je generalni sponzor,kakva su ovo pojacanja do sada(mislim na ove povratnike)?
Gdje je taj sistem rada koji su obecavali?

Nadalje,ovo sto sada dovodimo i sto imamo,NIJE ekipa za titulu,a nisu li zbog toga otjerali prethodnike??

E kad mi ti i tebi slicni ovo odgovrite,onda cu se i ja baviti igrackim kadrom i biti opusten. ;)
Jel zaista hoces da potezemo istu pricu, koja je vec ispricana. Nije problem.

Jesi li trazio milion maraka kad su unaprijed utvrdjene procedure fulile Europu ?

Desavanja, Gredic je odstupio u Septembru 2015 godine, to ljeto smo igrali sa Ferencom, znaci trece pretkolo EL, prodali Bajica i Kvesica, Amir otisao u Januaru 2016 + dio para od Dzekinog transfera u Romu. Brdo para doslo kad je Miske zasjeo. Pocinju unaprijed utvrdjene procedure i sta bi ? Kamara, pretplacenih, krampi i tako nekoliko godina, fula Europe, jel i za to treba pitati gdje je nadoknada nekoliko miliona ?

Gdje je sistem kada su ovi otisli, a 0 ostala na racunu. Jel to sistem ? Jasta je.

Tebe znam sa ss-a, al si bio jaci na kosarci, unosite nemir bezveze, a bogme i lupate prilicno.

Nista nije crno, jal bijelo, vise je sivo. I jedni i drugi, al eto, ti iskopo rov na forumu. Mudro. Bas si od pomoci.

Hocemo li nastaviti, moga ja ovako do prekosutra
jos na to dodaj da je prosla uprava usminkala izvjestaje za 2018. , zavrsili smo u minusu ali zbog odgodjenog knjizenja razlicitih troskova i unaprijed knjizenja prihoda ispalo je da smo u plusu, a nismo bili
NE LAZI!
Nezavisna revizorska agencija potvrdila da je knjizeno ISPRAVNO.

PratimsamoPlave

uto jun 25, 2019 5:58 pm

Prvo sto morate znati jeste, firma ako propadne nakon sto je iz nje odu upravni odbor, predsjednik ne znaci da je ona dobro poslovala. Iz te tacke gledista oni su sve samo nisu uredjen sistem ostavili.
To sam govorio i za vrijeme Amara, kad su pricali da je ostavio uredjen OP i sl. Taj sistem je mogao funkcionisati samo ako su oni tu. To sistem nije!
Sistem predstavlja skup uredjenih pravila, po kojima ce klub moci funkcionisati bez obzira koje u njemu.

Druga stvar, Selimovic ih je optuzio da su frizirali izvjestaj. Naveo je primjer Sabamadzovica, gdje je druga rata legla u januaru, a ona je prikazana u izvjestaju, i da u izvjestaju nisu prikazane bas sve obaveze. To ako je istina, nije nikako fer ni dobro. Jer oni koji budu u januaru susrecu se sa obavezama, koje ce isplacivati od transfera a te pare su skupstini i navijacima prikazane kao potrosene...
Ja ne znam jel istina, jer nisam dovoljno upucen, tacnije znam ono sto su mi oni dopustili da vidim, nemam stvarno vremena da uporedjujem.
Oni su vjerovatno racunali na neke transfere, sponzore pa bi sakrili i te obaveze. Ali sta ako oni ne budu tu?
O tome ni jedne sekunde nisu razmisljali. Klub je bio prije, a koliko vidim i poslije je Senada. Nezahvalno je bilo od te strukture sto su radili na taj nacin, moci cemo funkcionisati ako mi budemo tu...
Zalosno je sto smo ovoliko podijeljeni. Mi umjesto da se zabrinemo, jutros ulazim na forum i citam kako neko likuje sto mi nismo isplatili plate, a zalosno je sto su oni bili u klubu i dobro su upuceni.

Da zavrsim pricu oko uprava. Konacno smo poceli dovoditi igrace u koje se isplati ulagati. Izuzev Alispahica sve je ok, cak i on u neku ruki iskustvom moze pomoci. To sam zamjerao prosloj upravi, i svi su.
Uz veoma visok budzet nisu uspjeli, tacnije otjerani su kada je nas klub imao pet poraza. Neko im noge podmetao? Ocito da vise nisu imali snage da se bore za interese kluba, a njemi je u interesu da ima dobre sportske rezultate.
Igracki smo srozani bili, od Stevanovica do Asima Zeca, u jednom trenutku u ekipi imas na desetci Arezinu, Curjurica, Dacica, Ramovica a nemas napadaca i beka rezervnog, jednostavno NISU ZNALI!
Dovedes Krcmarevica koji se trudi maksimalno da uhljebi svoje kapitalce i kada je vidio da to nece uspjeti, kuka kako se klub nasao izmedju ambicija i mogucnosti. Vodio malo ekipu, i onda kaze gospodin. Najgorw sto poslije njega dovodis Odovica koji je jeftiniji a bolji trener, umjesto da Oda bude poslije Adzema,taman i prelazno rijesenje dok se malo ne oporavi. Ali ne..

I da uvijek cu biti sretan zog krova na istoku, ovih talenata, pojacanja, stadiona, jer Zeljo je najbitiniji.
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

uto jun 25, 2019 6:00 pm

mamba21 je napisao/la:
uto jun 25, 2019 5:47 pm
LARSSON je napisao/la:

Jesil se raspitao s kim za ovog iz Partizana?
Probacu pa ako ko sta javi.

Zeljo
Kontakt:

uto jun 25, 2019 6:03 pm

LARSSON je napisao/la:

Pa i Zrinjski prati kartoteku 😀
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

uto jun 25, 2019 6:04 pm

Zeljo je napisao/la:
uto jun 25, 2019 6:03 pm
LARSSON je napisao/la:

Pa i Zrinjski prati kartoteku 😀
Izgradila se kartoteka ko real madrid. :D

storm_raider
Kontakt:

uto jun 25, 2019 6:06 pm

HajrA je napisao/la:
uto jun 25, 2019 5:26 pm
nikad_izvini je napisao/la:
uto jun 25, 2019 4:42 pm

Jel zaista hoces da potezemo istu pricu, koja je vec ispricana. Nije problem.

Jesi li trazio milion maraka kad su unaprijed utvrdjene procedure fulile Europu ?

Desavanja, Gredic je odstupio u Septembru 2015 godine, to ljeto smo igrali sa Ferencom, znaci trece pretkolo EL, prodali Bajica i Kvesica, Amir otisao u Januaru 2016 + dio para od Dzekinog transfera u Romu. Brdo para doslo kad je Miske zasjeo. Pocinju unaprijed utvrdjene procedure i sta bi ? Kamara, pretplacenih, krampi i tako nekoliko godina, fula Europe, jel i za to treba pitati gdje je nadoknada nekoliko miliona ?

Gdje je sistem kada su ovi otisli, a 0 ostala na racunu. Jel to sistem ? Jasta je.

Tebe znam sa ss-a, al si bio jaci na kosarci, unosite nemir bezveze, a bogme i lupate prilicno.

Nista nije crno, jal bijelo, vise je sivo. I jedni i drugi, al eto, ti iskopo rov na forumu. Mudro. Bas si od pomoci.

Hocemo li nastaviti, moga ja ovako do prekosutra
jos na to dodaj da je prosla uprava usminkala izvjestaje za 2018. , zavrsili smo u minusu ali zbog odgodjenog knjizenja razlicitih troskova i unaprijed knjizenja prihoda ispalo je da smo u plusu, a nismo bili
Hahahahahahaa ))))
Sta je tacno usminkano? Ne mogu da vjerujem..
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

plavi kanarinac
Kontakt:

uto jun 25, 2019 6:08 pm

Bog te vidio čovjek gospodski objavi sve na 101 stranu i opet lažu ovdje..
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

AdmirA
Kontakt:

uto jun 25, 2019 6:09 pm

LARSSON je napisao/la:

Katoteka nikad jača. :pljesak: :karanje:
Imam info za 2 igrača, jedan sa kartoteke.

Prijedlog: da se sa šifrom ulazi na nju.

PlaviVlak
Kontakt:

uto jun 25, 2019 6:11 pm

AdmirA je napisao/la:
uto jun 25, 2019 6:09 pm
LARSSON je napisao/la:

Katoteka nikad jača. :pljesak: :karanje:
Imam info za 2 igrača, jedan sa kartoteke.

Prijedlog: da se sa šifrom ulazi na nju.
De nam reci imena, da malo polemišemo, možda nas i obraduješ.
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

Dzezvar
Kontakt:
Status: Online

uto jun 25, 2019 6:22 pm

storm_raider je napisao/la:
HajrA je napisao/la:

Hahahahahahaa ))))
Ma ni on ne zna.Reklo mu.da je usminkako i on opleo po forumu..... :rofl:
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

kvalitet
Kontakt:

uto jun 25, 2019 6:29 pm

AsharaK je napisao/la:
uto jun 25, 2019 5:38 pm
CURVA je napisao/la:
uto jun 25, 2019 5:35 pm
AsharaK je napisao/la:
uto jun 25, 2019 5:25 pm
I tako, stalno smo kritikovali kad nam odlaze djeca iz OPa. Gledaj sad, Osim procjenio da ne treba. E moj Željo, defitivino završavam na ovu temu. A kada dodje novi Gojak, fatat ćemo se za glavu.
Brate Amar je pokazao da ne zna voditi Klub i tu trebaju biti uprte oci ali za sportski segment sumnjati u njegovu procjenu je smjesno ,napokon imamo trenera .Mali mehic me je odusevio prva tekma na Grbavici bez srkleta smireno ,lopte fenomenalne samo da jos defanzivu poradi i biti ce top
Jarane ko priča o terenu? Gubimo pareeeeeeeeee haloooooooo, veliki talenat, kako ne shvatate. Ko govori išta za sportski segment. Ma gori sam ja što se nerviram i raspravljam. Završio sam na ovu temu.
Ja razumijem šta ti govoriš, ali nisi u pravu. Ako Amar ne računa na njih, propast će ovdje. Bolje je takve igrače onda "pustiti" vani, ako ne uspiju nikome ništa, ako uspiju imamo procente. A kod nas sigurno neće uspjeti, ako ne budu igrali, naravno. A, ako se ne računa na njih, neće igrati, logično.

Ja bih volio da nikoga ne pustimo i svima koji su iole talentovani da se pruži šansa, ali srećom ima neko ko zna više od nas i taj neko se pita.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jun 25, 2019 6:29 pm

Dobro

El_Nino
Kontakt:

uto jun 25, 2019 6:32 pm

Budi Željo je napisao/la:
uto jun 25, 2019 4:10 pm
El_Nino je napisao/la:
uto jun 25, 2019 4:06 pm
Budi Željo je napisao/la:
uto jun 25, 2019 4:00 pm

Znači Adnan K. daje ugovore igracima i odlucuje ko ostaje a ko ne?
Ja i kao bitnije je dat ugovor i odlučiti hoće li ostati, nije bitno naći nekog kvalitetnog.

Ccc šta se neće ovdje pročitati i opravdat.
Pa bitno je i jedno i drugo, naravno. Nije sigurno Amar sjedio u Banovicima i gledao Viscu nego mu ga je neko preporucio, pa on pogledao, doveo, prebacio sa beka na krilo i tako dalje. Isto tako i za Mehica. Super je da imamo ljude koji tako prate igrace i preporuce struci. Ovakav transfer ja se ne sjecam da smo imali odavno. A mogao je neko sigurno i Serbecica, Besirevica, Jasarevica, Koljica, Pecu i ostale preporuciti.
Slažem se. Što više takvih slučajeva to bolje
Samo dosta je lakše potpisati kad neko ima kvalitet. Bilo je onih ubleha na probama milion :D

Ja se iskreno nadam da će momak valjati, ali čim mi hvalimo nekog toliko odmah sam sumnjičav. :D
A isto tako sam sumnjičav kakav je momak kao čovjek. Zna povuči para, ugovor, popularnost. Skoro svi naši su tako prošli. Svjež primjer je Dženo. Evo zbog glave propada.
Ja mu želim najbolje :D

TheSvenderMan
Kontakt:

FK Željezničar

uto jun 25, 2019 6:32 pm

DANAN je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
HajrA je napisao/la:

Hahahahahahaa ))))
Ma ni on ne zna.Reklo mu.da je usminkako i on opleo po forumu..... :rofl:
Imam ja tako jednog poznanika pitara koji je ubijedjen da smo mi odbili jeftiniju ponudu za travu od kompanije iz sarajeva koja je radila travu na santiago bernabeu da bi nam oni grci radili travu. Ne mozes ovo ni izmislit vise jebote.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zadnja izmjena: TheSvenderMan, dana/u uto jun 25, 2019 6:32 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Dzezvar i 25 gostiju.

Prijava