samo_plavo je napisao/la: ↑ned jun 23, 2019 7:48 pm
PratimsamoPlave je napisao/la: ↑ned jun 23, 2019 7:44 pm
samo_plavo je napisao/la: ↑ned jun 23, 2019 7:42 pm
Realno, ekipa za sedmog - osmog mjesta.
Pa prosle sezone zavrsili cetvrti.
Pa prošle sezone svi osim Sarajeva bili qrac teški.
Ove sezone imaš Borca i Veleža koji će se naložiti i koji su po igračkom kadru tu negdje sa nama, a tek će da se pojačaju. Sarajevo, Zrinjski i Široki jači od nas.
Imaš Radnika koji je uvijek tu negdje, a dobit će love od Europe (koliko-toliko).
Mi bez 3, a možda i 4 igrača Europu ne možemo izboriti. Ali eto, Amar zna (valjda).
Mozda se i mi nalozimo.. Ali gledamo igracki, ne moras se sloziti.
Borac tri igraca koja znam Kajkut, Vranjes, Danilovic, GK Lucic, i par igrcaa ispod nivoa pl Radulovic, Cosic..
Velez meni licno nepoznanica, doveli su Dinu Hasanovica, imaju nesto mladjih Ovcina, Behram, neke strance Brandao, Fereira i Fajic. Uglavnom oni ce praviti probleme vodecoj cetvorci. Ali koliko ce biti nama i ostalima ce biti tesko. Da su jaci, nisu od nas.
Radnik zbog Borca bi mogao i pasti malo. I dalje imaju svoje u savezu, igracki su druga liga. Otisao Lucic, Hadzic, doveli Zukica.
Siroki ne znam koga je doveo, ali standardnonjihovo izdanje ocekujem.
Zrinski je bas nabacao igraca, vidjet cemo na sta ce licit. Nekada smo i mi imali Zakarica, Crnova, Stevanovica, Lendrica pa niko u stanju nije bio zabiti u Krupi ili Kosevu.
Ova liga je specificna, ako budemo isli od utakmice do utakmice uz par dobrih igraca mozemo biti iznenadjenje.