ti.ZE1921 je napisao/la: ↑pet jun 21, 2019 3:42 pm
PratimsamoPlave je napisao/la: ↑pet jun 21, 2019 3:35 pm
Ustase sklopise najjacu ekipu. Mi se i dalje borimo za Evropu. Ne znam sta ce Amaru ovi "starci" ali eto on zna sta valja. Covjek je tolike trofeje uzeo, zato ne sumnjam.
U Zrinskom se nadam nekom raskolu. I mi smo prije imali dosta dobre igrace pa smo smijesni izgledali.
Sarajevo ce biti opet ok ekipa, dovest ce "jaka" pojacanja. Dobar dio ekipe su izgubili..
Siroki godinama isto.
Mi kao u vrijeme Kostica i Krcmarevica, velika nepoznanica. Ali Amar je tu...
Fudbal je zajeban, vidjet cemo sve ubrzo.
A mozes li mi samo navesti koga su to oni izgubili? Emira Halilovica covjek nebitan lik bio u njihovoj igri, Ljuban Crepulja odigro zadnjih par utakmica? Svi im ostali, osim Mujakica...
Haj nece mi biti mrsko.
Adukor njega jos nisu nadoknadili, Stanojevic tek u martu ce zaigrati covjeku je oko izbio onaj.
Kapic,Mujakic (nikad ga nece zamjeniti), Halilovic, Bekic, Hodzic, Resic, Crepulja. Ahmetovicu vec moraju traziti zamjenu, Handzic nije taj kvalitet. Pidru ce cekati dok se oporavi, dovest ce Letica (suoer igrac).
Izgubili su komplet centralni dio veznog reda, tri lijeva beka doduse vrstit ce se Pidro, izgubili najboljeg stopera lige, napad morat ce kombinovat izmedju od igraca Sisic, Tatar, Velkoski, Ahmetovic, Handzic,Hebibovic,, Rahmovic.