Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Charlie Sheen
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 21, 2019 12:22 pm

Amar da se samo bavi sportskim segmentom tj. Imas ekipu treniras je saljes potencijalna pojacanja nekome taj neko odlucuje jel to u okviru naseg budzeta ili ne, pravis taktiku, prilagodjavas se onome sto
Imas itd itd, sve bi super bilo.On alfa i omega, pa ne moze brate, nije to tvoja privatna prcija pa da radis kako hoce.
Sve na svoju ruku i ljudi iz ove garniture uprave su se razocarali u njega.
Doveo je one crnce na svoju ruku placao sve iz svog dzepa, ne moze tako bolan doce inspekcija ( prije je dolazila svako malo) moraces opravdati neke stvari, prosao je onaj vakat dragi Amare Osime.
Zabrines li se ikad kuda vodis ovaj brod koji sve vise i vise tone, bez ikakvog plana strategije i cilja.
Vidis da nece niko da preuzme kormilo broda koji tone, shvati da klub ne moze opstati od pozajmica i vracanja.
Spusti svoj ego i radi svoj posao i apdejtuj tu svoju datoteku, **** te bekric stanic bogicevic i ostali starohani.

El_Nino
Kontakt:

pet jun 21, 2019 12:25 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
pet jun 21, 2019 12:16 pm
Zeljo je napisao/la:
pet jun 21, 2019 12:09 pm
pet jun 21, 2019 11:38 am
Ma niko ne pravda buraz, vec svaki drugi post neko pljuvanje na sve sto se uradi.

A brate prosli dok su bili tu sve se dizalo u nebesa.

Hajmo naci neku zlatnu sredinu i pustiti da vidimo na sta ce izaci pocetak sezone. Mi se oko koljemo izmedju sebe a kone ne daju reci da su duzni, ga plate i premije kasne vec svi u jedan glas brane sve vezano za njihov klub.
Prvi sam bio da ode prosla uprava, takvo je bilo moje misljenje, ali nisam ih nikad pljuvao niti ismijavao sve, jer ljzdi to nisu zasluzili jer su dosta toga uradili za Zelju. Isto tako nidam zadovoljan kako klup funkcionise i nisam zadovoljan upravom, vidjet cemo sta ce bit poslije 29. Isto tako Amar nije zasluzio da mu se ovako prica, bar da se strpe dok je trener Zelje, ali ne jebi mu sve, unistavaj atmosferu jos vise.
A sigurno ima likova koji inaju vise profila i konstantno pisu jedno te isto.
To i jeste fazon, hajmo dati sansu pa da vidimo sta i kako. Eto svi kukaju na sve strane Badzak je Zeljovac 200% pa ako je tako podrzite covjeka, podrzite Zelju.
Tako ste govorili zimus pa evo pustili smo ih, dali šansu i imamo ovo.

ememo
Kontakt:

pet jun 21, 2019 12:27 pm

Ljudi moji više je smješno postalo prepucavanje Amar-Senad, Senad-Amar. Svakom je jasno da je prethodna uprava organizacijski svjetlosnim godinama ispred ove sada i činjenica je da ako ovi ovako nastave voditi klub bi mogao opet doci u velike finansijske dubioze. Ali činjenica da po Statutu svaki član kluba ima pravo uvida u poslovanje kluba i kritikovanja kako ove, tako i prošle ili bilo koje Uprave. Tako da treba kritikovati nekoga ko je uradio nešto loše ili pograšeno

Moje mišljenje je da je ključni problem u Skupštini kluba. Neko nekako izabere tih 54 delegata koji onda sve odlučuju u ime nekoliko hiljada članova kluba (ne znam tačno koliko ima ukupno članova). Mislim da to nije fer prema ostalim članovima.
Najbolja bi stvar bila da se promjeni Statut da svi članovi imaju ista prava i direktno na izborima biraju predsjednika Kluba (na osnovu plana poslovanja u mandatnom periodu), koji dalje upravlja Klubom, imenuje direktore i odgovara članovima za uspješan i zakonit rad. (I to jedino zamjeram Senadu što nije išao u tom pravcu, možada je i planirao ne znam). Da da barem na godišnjem niovu imaju uvid u finansijsko poslovanje kluba.
Jer puno je teže prikupiti povjerenje i glasove 2000 ljudi nego 20-30 ljudi.

I još jedna jako bitna stvar. Budući Predsjednik Kluba bi trebao garantovati vlastitom imovinom da neće klub odvesti u negativno poslovanje. Recimo odredi se da Predsjednik mora položiti 10-15% godišnjeg budžeta kluba koji će se zalediti na posebnom računu. Kada mu istekne mandat pare mu se vraćaju, s druge strane ako odvede klub u gubitak, založi imovinu a neredovno vrača kredit, fino se aktivira klauzula u ugovoru i namiri se gubitak od tih njegovih para sa posebnog računa. Onda ne bi svako "letio" da bude Predsjednik, a našli bi se ljudi koji imaju konkretne ideje za unapređenje rada Kluba.

Naučna fantazija, znam :-D

MiroslavKruzik

pet jun 21, 2019 12:30 pm

El_Nino je napisao/la:
Zeljo je napisao/la:

Prvi sam bio da ode prosla uprava, takvo je bilo moje misljenje, ali nisam ih nikad pljuvao niti ismijavao sve, jer ljzdi to nisu zasluzili jer su dosta toga uradili za Zelju. Isto tako nidam zadovoljan kako klup funkcionise i nisam zadovoljan upravom, vidjet cemo sta ce bit poslije 29. Isto tako Amar nije zasluzio da mu se ovako prica, bar da se strpe dok je trener Zelje, ali ne jebi mu sve, unistavaj atmosferu jos vise.
To i jeste fazon, hajmo dati sansu pa da vidimo sta i kako. Eto svi kukaju na sve strane Badzak je Zeljovac 200% pa ako je tako podrzite covjeka, podrzite Zelju.
Hajmo im dati sansu do ljeta 2030 godine,Babuka ce da poslozi ekipu doci ce francuz la mujo , česi, dialiba , stilic, ordagic, dzeko , cocalic i ĆULUM. ja vjerujem u Babuku samo cekajte ljeto trideseto, prekucavamo i ulazimo u grupnu fazu nekog novog formata lige prvaka

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet jun 21, 2019 12:34 pm

El_Nino je napisao/la:
Zeljo je napisao/la:

Polako, Amar je dosao na polusezoni i bilo je tesko bilo sta uraditi. Evo nova sezona sada su ocekivanja velika.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

AdmirA
Kontakt:

Postajemo pljuvacki forum. Malo se dozovite.

svraka
Kontakt:

pet jun 21, 2019 12:37 pm

AdmirA je napisao/la:
Postajemo pljuvacki forum. Malo se dozovite.
Ima novih nikova, ne treba obracaati paznju. Moderacija nek poradi.
Forza 1921!

Oda majstore!

Charlie Sheen
Kontakt:

pet jun 21, 2019 12:41 pm

Ugasen racun, nema licence, dugovi rastu,
talentovana djeca odlaze, postajemo klub staraca...dajte nesto pozitivno da ne pljujemo.

Charlie Sheen
Kontakt:

pet jun 21, 2019 12:43 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
talentovana djeca odlaze, postajemo klub staraca...dajte nesto pozitivno da ne pljujemo.
Zaboravih ima, pitari duguju plate svojim igracima.

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet jun 21, 2019 12:44 pm

Ma mi svi smo licemjerne pizde...

Nema nama napretka nikada, samo se bezveze kidam oko svega...
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet jun 21, 2019 12:45 pm

Ma mi smo ***** od naroda
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

igla
Kontakt:

pet jun 21, 2019 12:47 pm

Godine su potrebne da se očisti ekipa od Megamix igrača. Vidjeli ste da svi koje je doveo su igračine, Sipović, Stanić, Sadiković Dado, Bajić, Klepač... Bolji od boljeg.
Gledaj sad, mladi Alispahić na vrhuncu forme, da ne pričam o Bekriću.
Naravno, krivi su prošli ako ovi zaseru.

El_Nino
Kontakt:

pet jun 21, 2019 12:50 pm

El_Nino je napisao/la:

Polako, Amar je dosao na polusezoni i bilo je tesko bilo sta uraditi. Evo nova sezona sada su ocekivanja velika.
Sima, je li bilo Amar tu jeftina ekipa, na ljeto se pravi ekipa za titulu, babuka će sve levate otjerati. Rekli smo hajde eto. Svakako odmah ne možeš nešto očekivati golemo.
Prešli i preko tog da se igra ni sekundu nije promjenila i popravila.
Prešli preko vandalskog ulaska u klub.
Prešli preko Stanića.
Prešli preko guranja Bogija ispred Rodina.
Popušili priču da u klub ulaze jači ljudi.
Nema šta nismo prežvakali. A ti mi reci je li se ostvarilo i 5% od onoga što je obećavano i čime su nam oči mazane? Je li Alispahić igračina koji će doći na ljeto za kojeg se štedilo? Je li otjerano pola igrača koji su levati, za koje je babuka rekao da su loši, nefunkcionalni (pa se na Klixu vadi da nije rekao, a onaj glupi novinar ne zna reći, nešto se usro).

Popušit ćemo mi još priča kao i ovo sad što govorite.
Nije večina divlja pa da reaguje kao ona manjina koja je prijetila, pomirit će se i prežvakati sve.

Ja ću se nadati, jer ne bi pratio sve ovo da se ne nadam najboljem, ali koliko su realne šanse za to i za sve ovo što govorite? Moj odgovor je, šanse su kao i zimus za sve ovo nabrojano gore koje se nije ostvarilo. Ali eto ... Očekivanja jesu velika, ali realnost i uslovi su tanki.
Nije pošteno prema navijačima, solit im pamet i pravit ih budalama.

@ememo, Zadnjih par dana i stranica Senad se pomenuo nije.
Također, i ja otkako sam se registrovao se više bavim sadašnjosti i trenutne stvari komentarišem.

Trenutno je belaj.

svraka
Kontakt:

pet jun 21, 2019 12:54 pm

Durgo je napisao/la:
pet jun 21, 2019 12:44 pm
Ma mi svi smo licemjerne pizde...

Nema nama napretka nikada, samo se bezveze kidam oko svega...
Ukinut forume, vidjati se samo na utakmicama, bilo bi bolje tako.
Forza 1921!

Oda majstore!

svraka
Kontakt:

pet jun 21, 2019 12:56 pm

Lendra u zrinjskom
Forza 1921!

Oda majstore!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet jun 21, 2019 12:59 pm

Eh ovo je udarac i to zestok.

Zeljo
Kontakt:

pet jun 21, 2019 12:59 pm

E jbg
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

Plava Porodica
Kontakt:

pet jun 21, 2019 1:01 pm

Hvala Allahu..
Nek' nas je zaobišo
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

Plava Porodica je napisao/la:
Hvala Allahu..
Nek' nas je zaobišo
Sto to hljeba ti?

avlami97
Kontakt:

Charlie Sheen je napisao/la:
Al' zato imamo staru i skupu ekipu i strucni stab. :D Samo pozitiva :baklja:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Trenutno korisnika/ca: ghamaz, pile87 i 47 gostiju.

Prijava