SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jun 21, 2019 12:34 pm
El_Nino je napisao/la: ↑pet jun 21, 2019 12:25 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jun 21, 2019 12:16 pm
To i jeste fazon, hajmo dati sansu pa da vidimo sta i kako. Eto svi kukaju na sve strane Badzak je Zeljovac 200% pa ako je tako podrzite covjeka, podrzite Zelju.
Tako ste govorili zimus pa evo pustili smo ih, dali šansu i imamo ovo.
Polako, Amar je dosao na polusezoni i bilo je tesko bilo sta uraditi. Evo nova sezona sada su ocekivanja velika.
Sima, je li bilo Amar tu jeftina ekipa, na ljeto se pravi ekipa za titulu, babuka će sve levate otjerati. Rekli smo hajde eto. Svakako odmah ne možeš nešto očekivati golemo.
Prešli i preko tog da se igra ni sekundu nije promjenila i popravila.
Prešli preko vandalskog ulaska u klub.
Prešli preko Stanića.
Prešli preko guranja Bogija ispred Rodina.
Popušili priču da u klub ulaze jači ljudi.
Nema šta nismo prežvakali. A ti mi reci je li se ostvarilo i 5% od onoga što je obećavano i čime su nam oči mazane? Je li Alispahić igračina koji će doći na ljeto za kojeg se štedilo? Je li otjerano pola igrača koji su levati, za koje je babuka rekao da su loši, nefunkcionalni (pa se na Klixu vadi da nije rekao, a onaj glupi novinar ne zna reći, nešto se usro).
Popušit ćemo mi još priča kao i ovo sad što govorite.
Nije večina divlja pa da reaguje kao ona manjina koja je prijetila, pomirit će se i prežvakati sve.
Ja ću se nadati, jer ne bi pratio sve ovo da se ne nadam najboljem, ali koliko su realne šanse za to i za sve ovo što govorite? Moj odgovor je, šanse su kao i zimus za sve ovo nabrojano gore koje se nije ostvarilo. Ali eto ... Očekivanja jesu velika, ali realnost i uslovi su tanki.
Nije pošteno prema navijačima, solit im pamet i pravit ih budalama.
@ememo, Zadnjih par dana i stranica Senad se pomenuo nije.
Također, i ja otkako sam se registrovao se više bavim sadašnjosti i trenutne stvari komentarišem.
Trenutno je belaj.