čet jun 20, 2019 10:44 am
Mi smo imali način rada koji bi kroz par godina doveo klub na stabilne noge i djelimičnu neovisnost. Treba nam takav način rada uz pravi sportski rezultat da bi se izdigli iz prašine naše lige. Bili smo na dobrom putu, sad smo se unazadili. Trebamo svi to shvatiti i mi navijači i Amar i svi zaposleni u Klubu. Iako čitav život maštam da ću i ja doživjeti ono što je moj otac i stariji navijači Želje(polufinale i četvrtfinale kup Uefa, utakmice s velikanima..), kad realno pogledam svjestan sam koliko je to daleko, ali uz pravi rad i želju za uspjehom, naš Željo može bez Vijetnamaca ili Kineza da bude normalan, ozbiljan Klub. Klub koji će se boriti za grupnu fazu LE, ponekad možda i ući u nju. Naravno, ne govorim o sljedećih 3 ili 5 godina, ali za 10 zašto da ne. Po trenutnoj situaciji smo bliži 1.ligi FBiH, ali živim kao optimista da će ipak ljudi koji zaslužuju voditi našeg Želju, da ćemo imati jednog generalnog sponzora 5 godina, da ćemo imati prijatelje u evropskim klubovima. Da će se naše legende poput Meše Baždarevića, Refika Šabanadžovića uključiti u rad našeg Kluba i doprinijeti njegovoj afirmaciji.
P.S. Neka je lahka zemlja i rahmet duši Hamedu Baždareviću, a našem Meši želim sabur.
Stari nick: Zaka.
Biće Željo opet šampion!