SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri jun 19, 2019 10:02 pm
El_Nino je napisao/la: ↑sri jun 19, 2019 9:59 pm
Ma u nekim slučajevima je bolje ostaviti igrača ako ti je najbolji u ekipi nego ga prodati pošto po to.
Eh sad, mi smo u specifičnom slučaju gdje nemamo marke, a kako smo krenuli sigurno Sinana nećemo dobro nadomjestiti i bit ćemo slabiji.
Ja sa sa tvojim postom ne slazem iz razloga sto je Sinan mozda odigrao 3 tekme da valja kako je dosao kod nas. Doduse unazadila ga je povreda ali je imao par glupi poteza tj. Karton dobije i ne igra sljedecu tekmu a bitna nam.
U Želji 46 tekmi 5 golova i 13 asistencija (prema TM, ovo oko asistencija je minimum znamo da onaj pitar krade asistencije).
Moramo uzeti u obzir tešku povredu i to da je neke mečeve igrao samo par minuta i dosta su ga izbacivale iz ritma. Nikako nije mogao imati kontinuitet.
Ove sezone 12 mečeva 1 gol i 4 asistencije. Bio glavni igrač prije one povrede u periodu kad smo igrali najbolji nogomet i derali sve redom.
Tako da se ne bi složio s tobom oko toga da je igrao 3 tekme kako valja.
Pored ovog nabrojanog stoji još i dojam koji daje kad ga gledaš, a taj je da on jedini u ekipi koji može trčati s velikim radijusom kretanja, brz s loptom, dosta okomit. Tj. on jedini ima ono nešto što preokreće tekmu. Na stranu statistiku.
Stoji tvoje da nije mnogo tekmi uvezao zbog povreda i kartona, a više zbog povreda. To je nesreća i nadat se da će ga zaobići jer onaj dojam što ga imaš kad gledaš Sinana samo tako može doći do potpunog izražaja. Tad će sigurno imati bolji i statistički učinak.
Mislim na kraju, nije ga đaba Ivica hvalio.