Prodajom Sinana mozemo ostaviti Krpica. Ali je pitanje ima li Zec kondicije i zelje da igra ofanzivnog veznog.
Prodajom Sinana mozemo ostaviti Krpica. Ali je pitanje ima li Zec kondicije i zelje da igra ofanzivnog veznog.
Da li je ovo https://fkzeljeznicar.ba/konacan-status ... ine/34918/ ugledalo svijetlo dana, ili kriju negdje u ladicama ? Mislim ovi sad u klubu jer porezna nema sta da krije.avlami97 je napisao/la: ↑sri jun 19, 2019 6:07 pmNe treba zaboraviti da smo mi samo prema Drzavi duzni 5 milki. Neka samo jednu ratu ne platimo, popusili smo, a klupski racuni su blokirani sa 340 milja KM Sport United, jer nismo imali 30 milja KM da im platimo. Za nepovjerovati. Odobrila nam ruska banka 400 milja, a ne mozemo povuci 160, jer nisu sigurni da mozemo vratiti. Ko ce sad namaci jedan mil KM. Ma j tri tacke licencu, ma j. tri tacke sve, ma j. tri tacke, ja necu halaliti neevidentirani dug od blizu 400 milja KM, koji sam navodno posudio 10 dana pred odlazak u Katar hahaha u decembru 2014.
https://fkzeljeznicar.ba/konacan-status ... ine/34918/
Je li treba naglasavati da smo do te 2014. godine imali 3,3 miliona KM obaveza prema igracima, dobavljacima, sudske presude...
"Klub je imao izvršnih presuda na osnovu neizmirenih obaveza blizu 815.000 KM, dugovanja blizu 600.000 KM, i prema igračima i članovima 650.000 KM. Kumulativno s 90 posto sigurnošću obaveze su bile blizu 3.300.000 KM. https://www.nezavisne.com/sport/fudbal/ ... -KM/342920
J. tri tacke treba da podnese ostavku sa svojim marionetama, jer se samo tako moze nazrijeti izlazak iz krize. Zeljo je Klub istomisljenika i neistomisljenika.
@premier znas li za jos jedan transfer? isto je turska u pitanju.
Reci mi da se zajebajes ? Ako je ovo istina mislim stvarno.Glas Razuma je napisao/la: ↑sri jun 19, 2019 5:57 pmMoze li neko da potvrdi da je Alispahicu menadzer novinar i glavni urednik ss.ba portala, Beganovic?
Da li je zato sa Amarom nedavno isao autom na utakmicu?
Da li je to vracanje usluga preko Zelje zbog tekstova protiv gospodina Misimovica?
Bile neke zalbe. Koliko sam upoznat nisu prihvacene. Sad bi to nekad trebalo biti konacno. U prijevodu, popuslic. U tom dijelu su uglavnom zavlacili ruku u blagajnu, dizali akontacije stotinjak puta, ali ih nisu vracali (pravdali) itd...Elegant je napisao/la: ↑sri jun 19, 2019 6:15 pmDa li je ovo https://fkzeljeznicar.ba/konacan-status ... ine/34918/ ugledalo svijetlo dana, ili kriju negdje u ladicama ? Mislim ovi sad u klubu jer porezna nema sta da krije.avlami97 je napisao/la: ↑sri jun 19, 2019 6:07 pmNe treba zaboraviti da smo mi samo prema Drzavi duzni 5 milki. Neka samo jednu ratu ne platimo, popusili smo, a klupski racuni su blokirani sa 340 milja KM Sport United, jer nismo imali 30 milja KM da im platimo. Za nepovjerovati. Odobrila nam ruska banka 400 milja, a ne mozemo povuci 160, jer nisu sigurni da mozemo vratiti. Ko ce sad namaci jedan mil KM. Ma j tri tacke licencu, ma j. tri tacke sve, ma j. tri tacke, ja necu halaliti neevidentirani dug od blizu 400 milja KM, koji sam navodno posudio 10 dana pred odlazak u Katar hahaha u decembru 2014.
https://fkzeljeznicar.ba/konacan-status ... ine/34918/
Je li treba naglasavati da smo do te 2014. godine imali 3,3 miliona KM obaveza prema igracima, dobavljacima, sudske presude...
"Klub je imao izvršnih presuda na osnovu neizmirenih obaveza blizu 815.000 KM, dugovanja blizu 600.000 KM, i prema igračima i članovima 650.000 KM. Kumulativno s 90 posto sigurnošću obaveze su bile blizu 3.300.000 KM. https://www.nezavisne.com/sport/fudbal/ ... -KM/342920
J. tri tacke treba da podnese ostavku sa svojim marionetama, jer se samo tako moze nazrijeti izlazak iz krize. Zeljo je Klub istomisljenika i neistomisljenika.
Nadam se da ce neko na skupstini 29-og generalno da skrene paznju na ove finasnije iskljucivo po pitanju dugova i proslosti, a opet kako u buduce. Veliki posao pred ljudima koji ce doci.
Pogodi gdje je Beganovic rodjen?Glas Razuma je napisao/la: ↑sri jun 19, 2019 5:57 pmMoze li neko da potvrdi da je Alispahicu menadzer novinar i glavni urednik ss.ba portala, Beganovic?
Da li je to vracanje usluga preko Zelje zbog tekstova protiv gospodina Misimovica?
S kojim autom je išaoGlas Razuma je napisao/la: ↑sri jun 19, 2019 5:57 pmMoze li neko da potvrdi da je Alispahicu menadzer novinar i glavni urednik ss.ba portala, Beganovic?
hahaha dobro si mu rekaofanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jun 19, 2019 6:13 pmEto Turci su glupi, mi ne možemo na njega ozbiljno računati, a oni kao mogu? O čemu pričamo.
Pa gdje si ti, jesil se smirio, kako je pljuvati ovaj forum na drugom pa dolaziti ovde i pisati ponovo? Možel odgovor?bojamora je napisao/la: ↑sri jun 19, 2019 6:37 pmhahaha dobro si mu rekaofanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jun 19, 2019 6:13 pmEto Turci su glupi, mi ne možemo na njega ozbiljno računati, a oni kao mogu? O čemu pričamo.
Dobro ti znas stopostofanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jun 19, 2019 6:13 pmEto Turci su glupi, mi ne možemo na njega ozbiljno računati, a oni kao mogu? O čemu pričamo.
Ustvari ne možeš odgovorit. Pozdravi raju tamo. Kako reče na jednom forumu ovde napišu navijači Želje, samo pitari i Misketovci. pa pabojamora je napisao/la: ↑sri jun 19, 2019 6:37 pmhahaha dobro si mu rekaofanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jun 19, 2019 6:13 pmEto Turci su glupi, mi ne možemo na njega ozbiljno računati, a oni kao mogu? O čemu pričamo.
A sta se ovdje nece sve procitati,ovo izgleda ko Hrasno(tako nesto) pisao protiv prosle upraveGlas Razuma je napisao/la: ↑sri jun 19, 2019 5:57 pmMoze li neko da potvrdi da je Alispahicu menadzer novinar i glavni urednik ss.ba portala, Beganovic?
Nije loš, al kad se sjetim šta sam napisao sve za njega na kartoteci, morao bih kantu govana pojesti kad bi došao.