Durgo je napisao/la: ↑pon jun 17, 2019 11:54 am
Ma ljudi pare nisu problem. Sta pricate o parama vise.
Liku je fino nudjeno i mimo tuzbe da mu se da velika premija na titulu i kup, plus premije u evropi, te se tako "prebije" prica oko duga.
Znaci bukvalno je lik odbio. Tako da tih 400k nije uopste problem nikada bio.
Ego i "ja sam tito" je presudilo.
To sto si napisao je istina, ljudi to ne znaju. Nudjeno mu je 100 000 eur za plasman u Europu i po 5000 eur ako prodje svako kolo. I to je odbio, bio je stava samo da bivsi moraju ici. Dakle, gospodin Misimovic ga je zvao i njemu bi se novac vratio, ali Amar Osim nije to htio ni da cuje. Gospodinu Misimovicu ego nije problem, nemojte na te gluposti nasijedati. Amar Osim je bio stava samo da oni moraju otici, po bilo koju cijenu. Lesinar.
Trenutno je situacija losa, katastrofalna. Kredit hoce da dignu, na milion KM, a imovina bi bila garant kredita, kolateral. Ako ne dignu kredit, onda 30. na reviziji gubimo licencu za Premijer Ligu.
Ja sam za opciju da idemo u drugu ligu, ako je to cijena da se rijesimo lesinara Amara Osima! Bolje i to nego da stavljamo svoju imovinu u opasnost. A oni taj kredit nece vracati, to vjerujte! Banka bi na licitaciji prodala tu imovinu za "daj sta das".
Amare kamataru, odlazi!!