I oni su Lazića doveli i tako se pojačali. To kod nas treba biti jedno od 4 nova igraca, tj.pojačanja.RokElsner44 je napisao/la: ↑pon jun 17, 2019 3:32 amHajmo se uporediti sa komsijama,oni imaju Lazica u odbrani,mi imamo bogicevica. Lazic je 2 klase iznad ove lige. U sredini imaju Stanojevica koji moze pojesti ove nase veznjake.El_Nino je napisao/la: ↑pon jun 17, 2019 12:47 am
Hajmo malo o Amaru kao treneru.
Fino ga je vidjeti ovakvog.
Ova njegova da ćemo biti bolji nego prošle sezone ima smisla.
Prvo, teško da može biti gore![]()
Drugo, ostaju isti igrači. Kontinuitet u tom smislu imamo. Sigurno da znači određeno vrijeme provedeno skupa što trenera, što ekipe.
Da je ovo limitirana skupina, jeste. Da je ovo BundesLiga, nije. Baš zato smatram da uz 4 dobra pojačanja ova ekipa može biti dosta bolja. Ali pojačanja u svakom smislu te riječi. Da uporedimo s komšijama koji su prošle sezone bili loši a ove su osvojili duplu krunu, a ekipu im čini večina igrača od prošle godine. Znači moglo bi se biti konkurentno.
Ali uvijek ima ali...
Treba prvo dovesti 4 top igrača koji će biti nosioci igre. Tj. Treba pameti, treba novca.
Treba sniziti ego i igrače kao što su Bogi, Stana, Dado, klupirati. Da igraju samo kad nužda zahtjeva.
Treba i napredak vidjeti, bez obzira na dovedene igrače koji bi trebali donijeti napredak, trebamo dobiti napredak i u ovim sadašnjim. Mene iskreno ova stavka najviše i brine, jer taj napredak proljetos nije viđen. To je i do trenera i do igrača.
Zavaravat se neću i sa sigurnosti tvrditi da će biti bolje. Jer smo upoznati s limitima ekipe i koliko su nas nervirali do sad. I najradije bi ih se sviju riješio, ali očito je to sada nemoguće.
Sezonu sam već sada otpisao i ne očekujem mnogo od nje.
Ali na kraju opet ima nada. Ako čovjek izgubi i nadu onda je mrtav.
Stoper, Veznjak, Krilo i jos jedan veznjak ili krilo moraju biti pojačanja ali u svakom smislu te riječi.
E tad možemo biti bolji.
Da li će tako biti, napisah u prvom postu.