To zadnje druzeee.To prije svihstaaarinavijac je napisao/la: ↑ned jun 16, 2019 6:04 pmDakle, skupštinari su odlično odigrali u korist Amara i saradnika mu .
Teško da će iko "iskočiti iz paštete " i zaustaviti najvjerovatniju rasprodaju imovine ("hipoteke ") ... ništa ... to bi bilo to ...
Kao i što sam već pisao , vrlo moguće da će ovi trenutni dovesti klub u takvu situaciju da neće biti drugog izbora spašavanja kluba već da se prihvati bilo koji investitor (novi vlasnik ) kluba pa makar on bio i ruska mafija , narko-kartel , pa zašto ne i neka politička stranka ...
Ima ta neka kontrola 30.6. vezano za licencu i do tada moramo odblokirati račun i biti "čisti".SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned jun 16, 2019 5:55 pmJel nam i to dovedeno u pitanje?
Zar bas nam milion treba?storm_raider je napisao/la: ↑ned jun 16, 2019 6:27 pmSituacija je takva da treba izmiriti dugove do 30. Kredit od oko milion. Hipoteka, imovina. Moj Zeljo...
Pa hoce li se od kredita sve svesti na 0KM? Jel poslije kredita necemo imati zaduzenja?damirfile je napisao/la: ↑ned jun 16, 2019 6:37 pm400 000 + novi ugovor Bog te pitom kolika je cifra par plata i onda će se Amar ispaliti.
Znači dug firmi za teren preko 300 000 plus novi kredit nema šanse da će se moći vraćati. Još dug amarov. Mi gubimo istok ako je on hipoteka 100%. Ovo se mora zaustaviti. Novi predsjednik je čovjek za koga kruže dobre priče ne dozvoli da se to desi molim te.
Ne želim da napišem ništa loše o Badžaku ili da me neko pogrešno shvati da je post napisan kao " ode sve u helać"El_Nino je napisao/la: ↑ned jun 16, 2019 10:32 amPrije svega treba za ovih 15 dana skupiti upravu. Trenutno nema neko ko bi htio biti tu.
A mi moramo naći i kvalitetne ljude u upravu.
Nadam se da ćemo ih naći, one koji su spremni ući u upravu i koji su pri tome sposobni i kvalitetni.
Badžak sam ne može. Nije vlasnik pa da bude većinski osiguratelj buđeta.
Ako je istina što Šiljad kaže ( Ja mu vjerujem iako mislim da je i on jedan od parazita ), onda je ova uprava za pola godine pokazala da nisu kapacitet za ovaj klub. Mora se više raditi i mora se više donijeti novca u klub.
Očekujem da Badžak ovih 15 dana pogura klub onoliko koliko nam je potrebno za neko normalno funkcionisanje ( naravno uz valjani ugovor oko posudbe novca koji bi poslije mogao vratiti ) iako se pominje kredit za izmirenje nekih stvari do 30.6., a skupštinarima želim sreću da nađu kvalitetne nove ljude u upravu ( nije ni njima lahko kad imaš ovakvu situaciju da niko neće ).
Taman da se ta razlika namiri kreditom. A do kraja godine pomozi Bože.Occasionally je napisao/la: ↑ned jun 16, 2019 6:50 pm
Po Šiljku je u klub do danas ušlo cca 1,400.000 KM. Po Selimoviću je cifra 2,300,000 KM ?
Više sam mislio na ovu blokadu, pa da unormali klub odblokiranim računom.Occasionally je napisao/la: ↑ned jun 16, 2019 6:50 pmNe želim da napišem ništa loše o Badžaku ili da me neko pogrešno shvati da je post napisan kao " ode sve u helać"El_Nino je napisao/la: ↑ned jun 16, 2019 10:32 amPrije svega treba za ovih 15 dana skupiti upravu. Trenutno nema neko ko bi htio biti tu.
A mi moramo naći i kvalitetne ljude u upravu.
Nadam se da ćemo ih naći, one koji su spremni ući u upravu i koji su pri tome sposobni i kvalitetni.
Badžak sam ne može. Nije vlasnik pa da bude većinski osiguratelj buđeta.
Ako je istina što Šiljad kaže ( Ja mu vjerujem iako mislim da je i on jedan od parazita ), onda je ova uprava za pola godine pokazala da nisu kapacitet za ovaj klub. Mora se više raditi i mora se više donijeti novca u klub.
Očekujem da Badžak ovih 15 dana pogura klub onoliko koliko nam je potrebno za neko normalno funkcionisanje ( naravno uz valjani ugovor oko posudbe novca koji bi poslije mogao vratiti ) iako se pominje kredit za izmirenje nekih stvari do 30.6., a skupštinarima želim sreću da nađu kvalitetne nove ljude u upravu ( nije ni njima lahko kad imaš ovakvu situaciju da niko neće ).
Svi ljudi imaju svoj kapacitet i doseg.
Pozivati Badžaka da preuzme obaveze u narednom periodu sa iznosom od tih 1.000.000 KM koliko se spominje u kontekstu hipoteke je nerealno.
Shvatite da čovjek ima sasvim prosječnu firmu. Ljudi su zaposleni na minimalac i bez papira, Prijavljeni su samo oni koji rade na radnim mjestima visokog rizika (hemikalije).
Oni bliži njemu ga poznaju po traženju discipline na poslu i za svaku nepravilnost ili zabušavanje ode ti dnevnica.
Nemojte da nas Konjic kune kako se njima oduzima od usta za rad Želje.
Da ne pretjeram o Badžaku.
Znači, ništa loše ali čovjek se je dosad pružio koliko je mogao.
Sad ovog trenutka da dođe novi Predsjednik Uprave, rješen da pokrene posrnulog Želju, bi morao u aktovci imati 2.000.000 KM samo za redovne aktivnosti do kraja godine.
Shvatite da su budžeti u prošlim godinama bili do 6.000.000 KM. Po Šiljku je u klub do danas ušlo cca 1,400.000 KM. Po Selimoviću je cifra 2,300,000 KM ?
Opet, kažem, ništa lično protiv Badžaka ali čovjek ne može sve sam iznijeti. Ovi ostali su pokazali koliko su do danas unijeli u klub.
Na koje projekte mislis?Nesto nisam u toku...Univerzalac21 je napisao/la: ↑ned jun 16, 2019 7:58 pmSkupština je iza nas, mislimo da je vrijeme da krenu neke pozitivne priče koje će povezati navijače i Klub. Lijepi projekti su nam u planu te se nadamo da će ovaj forum biti polazna tačka ovih planova i da ćete nas svi podržati.