29. Kulašinplavi kanarinac je napisao/la: ↑ned jun 02, 2019 4:56 pm2:0 poluvrijeme, par pojedinaca Drina, Madzid se izdvajaju... Gasal je drugi nivo ... a meni su se svidjeli 29ka i 14ka, ako ostanu zdravi u glavi bice nafake.
Hvala kako god
Nikakve...vjeruj mi bilo ko od bivsih ne pomislja na tako nesto. Povraca im se od svega.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑ned jun 02, 2019 5:27 pmIma li neko informacije kakve su sanse da se Vukotic vrati u klub ?
E onda stvarno ne razumijem pozivanje da se ti ljudi vrate ako ne zele, ja bih jedva docekao da se Miske i kompanija vrate, stvarno su nas zaduzili svojim radom, ali ako nece ne treba ih prizivati, nego krenuti naprijed, gledati neka drugs moguca rjesenja, meni apsolutno ne pada napamet ko bi mogao doci umjesto ove uprave, i ja sam kao i vecina za to da odu, ali ne znam fakat ko da dodje, mozda neki novi klinciBudi Željo je napisao/la: ↑ned jun 02, 2019 5:29 pmNikakve...vjeruj mi bilo ko od bivsih ne pomislja na tako nesto. Povraca im se od svega.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑ned jun 02, 2019 5:27 pmIma li neko informacije kakve su sanse da se Vukotic vrati u klub ?
Nazalost nas klub je masina za trosenje ljudi, sto kvalitetnih, sto manje kvalitetnih. Dodju vecinom ljudi koji vole klub, neki se vise, neki manje snadju, ali na kraju svi odu iscijedjeni, potroseni. Ja se evo iskreno nadam da ce se neko pojaviti na skupstini sa jasnim planom i vizijom razvoja kluba, ali daj Boze...zeljeznicka21 je napisao/la: ↑ned jun 02, 2019 5:33 pmE onda stvarno ne razumijem pozivanje da se ti ljudi vrate ako ne zele, ja bih jedva docekao da se Miske i kompanija vrate, stvarno su nas zaduzili svojim radom, ali ako nece ne treba ih prizivati, nego krenuti naprijed, gledati neka drugs moguca rjesenja, meni apsolutno ne pada napamet ko bi mogao doci umjesto ove uprave, i ja sam kao i vecina za to da odu, ali ne znam fakat ko da dodje, mozda neki novi klinciBudi Željo je napisao/la: ↑ned jun 02, 2019 5:29 pmNikakve...vjeruj mi bilo ko od bivsih ne pomislja na tako nesto. Povraca im se od svega.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑ned jun 02, 2019 5:27 pmIma li neko informacije kakve su sanse da se Vukotic vrati u klub ?
Kakav ba odlazak? Na sceni je talacka kriza izazvana Amarovim tuzbama, kamatama, nepojmljivim ugovorima...Kako otjerati Upravu, ako ih je Amar sve postvaio, a Zelju (samo Allah zna) koliko puta tuzio i po nekoliko puta naplacivao iste "dugove"?
Hvala sto pratis ove nase mlade nade. Zeljeznicar je uvijek imao dobru skolu fudbala. Znas li slucajno ovaj decko Halid, da li mu je otac Muamer i je li sa Pofalica? Ako jeste, onda mu poznajem oca.
Hello!
Mislim da nije.Glas Razuma je napisao/la: ↑ned jun 02, 2019 5:45 pmHvala sto pratis ove nase mlade nade. Zeljeznicar je uvijek imao dobru skolu fudbala. Znas li slucajno ovaj decko Halid, da li mu je otac Muamer i je li sa Pofalica? Ako jeste, onda mu poznajem oca.
Nista od toga.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑ned jun 02, 2019 5:27 pmIma li neko informacije kakve su sanse da se Vukotic vrati u klub ?
Moze li nam ovo postaviti da vidimo ko je na lazi a ko na istini?avlami97 je napisao/la: ↑ned jun 02, 2019 5:39 pmKakav ba odlazak? Na sceni je talacka kriza izazvana Amarovim tuzbama, kamatama, nepojmljivim ugovorima...Kako otjerati Upravu, ako ih je Amar sve postvaio, a Zelju (samo Allah zna) koliko puta tuzio i po nekoliko puta naplacivao iste "dugove"?
Ukoliko ih otjeraju, a sa njima i Amara (jer on nece podnijeti nikada ostavku) nama je kljuc u bravu, nakon neke nove Amarove tuzbe za odstetnim zahtjevom. U najboljem slucaju prodaja imovine ili divlja privatizacija. Ne vidim neki cetvrti nacin.
Trazili smo (ne svi) i sad ih gledajmo. Zeljo je talac jedne osobe, evo vec skoro dvije decenije. Hebiga, kada smo zbog Amarovih gresaka (slucaj Hasagic), mogli sa kamatama platiti Kenana, zasto ne bi mogli placati i Amarove marifetluke.
Potrudit cu se da o ovim stvarima vise ne pisem, jer, ko je zelio i mogao da shvati, do sada je valjda shvatio.
Uzdravlje!
P.S. Uz dozvolu administracije, postavit cu sudsku presudu, Opcinskog suda u Sarajevu iz 2013. godine iz koje se vidi gdje je i ko uzeo 600 milja KM od Bekricevog transfera. Presuda je na osam stranica, pa da uzivate.![]()
Onda nemoj javno postavljati pitanje...ili objavi ili suti.