bojamora je napisao/la: ↑čet maj 30, 2019 10:20 pm
Glas Razuma je napisao/la: ↑čet maj 30, 2019 10:16 pm
bojamora je napisao/la: ↑čet maj 30, 2019 10:09 pm
Ne treba dat reprezentaciji da igra na grbavici i treba jebat savezu mater na svakom koraku. Dosta su nas više jebavali i pnižavali.
Dzaba krecis i spinujes. Gospodin Amar Osim je kriv za ovo. On je svakako bivsi nakon Skupstine 15. juna. Onaj koji dodje, isplatice ga i nabiti iz Zeljeznicara jednom za sva vremena. Njega i njegove nehljebe i zauvijek im udariti tarabu.
Ti si bolan bolestan. Non stop pljuješ i unosiš nemir i lažeš. Molim administraciju da ukloni ovoga mrzitelja Želje. Njemu je bukvalno drago da mi ne odemo u Evropu.
Decko, dosta sam stariji od tebe, da bi tako pricao. Post ti je prijavljen, nadam se reakciji moderacije!
Gospodin Amar Osim nije Zeljeznicar, to ti i slicna grupica nehljeba nikada nece shvatiti. Zeljeznica je bio prije njega, bice i nakon njega. Tebi je isti drazi nego Zeljeznicar, pravi mali bolesni kult ste napravili, sektu. Jako brzo ce pasti mit o njemu, a onda cete ti i grupica slicnih kriviti svakoga, osim njega. Umjesto da napokon pocnete da volite Zeljeznicar, a ne raznorazne kamatare, futbol klab majstore i slicne rabote. Takvi kao ti glasaju za SDA godinama i unistavate i ono malo zdravog zraka sto je ostalo. Moram da bjezim na planinu da vas ne bih sreo, jer gore znam da necu, odatle ste se spustili u grad.
"Amare, Amare", "Sebija heroina", "Narod zna", i slicni. Nakaradno!