Ako se ozvaniči ovo, za mene je očekivano i potpuno ono što zaslužujemo.
Dovoljno mi je vidjeti ko podržava ovo sve, ko je proglašavao dane pobjede, dovoljno mi je vidjet onog imbecila na skupštini koji replicira Pešti, da shvatim ko je preuzeo klub. Veze ovi nemaju sa Željinom filozofijom.
Greška je što se davno, kada se znalo, nisu postavile stvari na mjesto, ko je opozicija kome i sl, a ne guralo pod tepih i psovalo "miševima koji se kriju iza Amara"

Sve to jer je Amar iznad Želje i Boga pojedinim.
Kad vidim šta sad neki pišu, stvarno se zapitam imaju li neki stida uopšte, zapravo vidljivo je na prvu imaju li ili nemaju.
Najavljivalo se 3-0 u 15. minuti, a došlo do pravdanja 0-3 na Grbavici u derbiju. Odjednom samo igrači krivi, igra je "dobra", sudije nas odjednom mogu zakinuti, nema one teorije da ti ništa ne mogu, hladno se prihvatilo da su svi pušikurci koji su hrakali i podmetali noge sad IN u Želji.
Valja opravdanja tražiti sad, ali ne sumnjam u efikasnost. To su slični tipovi onim koji cunami koji pobije hiljade ljudi, uništi sve živo ispred sebe, objašnjavaju Allahovom milošću. Bez uvrede ikom, nisam ni ja nevjernik, samo je mantra ista. Opravdaj sve i u svakoj situaciji, imalo smisla ili ne.