Akcije koje mi se trenutno mogu vrtit po glavi nijedna nije ispod godine robije, šta ti predlažeš ?Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon maj 27, 2019 5:11 pmHocel ko iz moderacije reagovati vise. **** vas pisanje uprava napolje. Dajte da se ujedinimo skontamo sta konkretno. Cuj Zula ce ih prebiti i sta onda. Hoce on upravu uci i dati milion. Hoce klinac.
Mozemo li mi kakvu akciju skontati, nesto sto ce pomoci klubu?
Hahaha cuj prijeteca poruka hahahacikazubo je napisao/la: ↑pon maj 27, 2019 5:20 pmKakav likMasinovodja je napisao/la: ↑pon maj 27, 2019 5:19 pmSad ce ti se maloljetnik javit sa prijetecom porukom na PP ko i meni.Kakav bestidni cirkusant...![]()
Dan pobjede hahah
Hajde molim Vas prestanite da se bijemo izmedzu sebe. Zar nam nije bio Mirza dovoljna opomena.Masinovodja je napisao/la: ↑pon maj 27, 2019 5:19 pmSad ce ti se maloljetnik javit sa prijetecom porukom na PP ko i meni.Kakav bestidni cirkusant...
Dusa me boli, sta nam uradise za pola godine, uzas.RokElsner44 je napisao/la: ↑pon maj 27, 2019 4:52 pmSvi pisu niko nista ne poduzima. Pa hajde kad zelite onda prije sjednice u junu da se okupimo.
Zaka je napisao/la: ↑pon maj 27, 2019 5:16 pmKad se zimus predlagala nadogradnja uprave, saradnja Osima i stare uprave, ljudi su ismijavani. Mi što možemo je da se 15.06. svi pojavimo na skupštini i damo do znanja da za ljude koji nemaju iskrene namjere prema Želji nema mjesta u Klubu.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon maj 27, 2019 5:11 pmHocel ko iz moderacije reagovati vise. **** vas pisanje uprava napolje. Dajte da se ujedinimo skontamo sta konkretno. Cuj Zula ce ih prebiti i sta onda. Hoce on upravu uci i dati milion. Hoce klinac.
Mozemo li mi kakvu akciju skontati, nesto sto ce pomoci klubu?
UPRAVA NAPOLJEdjoxxx1921 je napisao/la: ↑pon maj 27, 2019 5:26 pmHAJMO SE ORGANIZOVATI, NA STADION I JE.BAT STOKI NAJMILIJE. BUDEMO LI SUTJELI KAO I DO SAD, POPUSILI SMO GA
A ovce popu.sile pricu.lipamojachorkee je napisao/la: ↑pon maj 27, 2019 5:32 pmSve su prilike da je sve unaprijed izrezirano...bijednici jadni..