Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

PlaviVlak
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 25, 2019 4:30 pm

starigrad je napisao/la:
sub maj 25, 2019 4:21 pm
Zaka je napisao/la:
sub maj 25, 2019 4:20 pm
Nadam se da se Kjosevski oprostio od Želje na prošloj tekmi dok je bio na klupi. Danas se nadam posljednjim tekmama u plavom dresu Zeca, Zajimovića, Bogija...
Vjerovatno nećemo više gledati ni Pavića, Sinišu sigurno i jedino mi je njih malo žao.
Nažalost, očekujem iduće sezone i dalje Stanića i Dadu.
bio sam na trenizima u ponedeljak i utorak, vedrana nije bilo. branili fejzic i krsic
Da ga je prodati za kakvu siću...
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

Leon_Professional
Kontakt:

sub maj 25, 2019 4:41 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
sub maj 25, 2019 4:12 pm
**** ga vise Zajmovic
Ma nema ko drugi. :D

Mujezinovic ce bit jedno krilo, on drugo a Ermin 10.

Zabit ce ga njima Zaja Ronaldo :kafa:
I nadam se oprostiti od Zelje.

LeBlue
Kontakt:

sub maj 25, 2019 4:43 pm

Zaka je napisao/la:
starigrad je napisao/la:
Zaka je napisao/la:
Nadam se da se Kjosevski oprostio od Želje na prošloj tekmi dok je bio na klupi. Danas se nadam posljednjim tekmama u plavom dresu Zeca, Zajimovića, Bogija...
Vjerovatno nećemo više gledati ni Pavića, Sinišu sigurno i jedino mi je njih malo žao.
bio sam na trenizima u ponedeljak i utorak, vedrana nije bilo. branili fejzic i krsic
Ja bi Kjosevskog i dzaba pustio nekom Turskom klubu uz dobar % od narednog transfera. Ako se tamo ne pokaze znaci da nema kvalitet, a ako slucajno se preporodi (sto nemislim) onda smo ipak na konju i imali bi neku zaradu od transfera. Mislim da je realno ovo maks sto se trenutno moze izvuci za njega.

PlaviVlak
Kontakt:

sub maj 25, 2019 4:48 pm

LeBlue je napisao/la:
sub maj 25, 2019 4:43 pm
Zaka je napisao/la:
starigrad je napisao/la:

Ja bi Kjosevskog i dzaba pustio nekom Turskom klubu uz dobar % od narednog transfera. Ako se tamo ne pokaze znaci da nema kvalitet, a ako slucajno se preporodi (sto nemislim) onda smo ipak na konju i imali bi neku zaradu od transfera. Mislim da je realno ovo maks sto se trenutno moze izvuci za njega.
Potpuno se slažem s tobom, zato ssm rekao neku siću, a to je ipak realnija opcija.
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub maj 25, 2019 4:49 pm

Zaka je napisao/la:
I sljedeca sezona tandem u odbrani je Bogicevic i Sipovic.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

zuka
Kontakt:

sub maj 25, 2019 4:50 pm

Vedran 90% ima novi klub .

blueDBR
Kontakt:

sub maj 25, 2019 5:01 pm

starigrad je napisao/la:
sub maj 25, 2019 4:37 pm
blueDBR je napisao/la:
sub maj 25, 2019 4:26 pm
starigrad je napisao/la:
sub maj 25, 2019 4:17 pm
@bluedbr, shvatam, u potpunosti, sta hoces da kazes i da iskazujes zabrinutost. ali, ovako, kako ti pises, ispada da nam neko (ne mora to biti selimovic) pokloni 30 miliona, jer nigdje nisi naveo gdje je tu povrat njegovog novca i, eventualna, zarada. u slucaju pokusaja daljnje prodaje, nekom trecem licu, kako kazes za 40 miliona, sta ce mu ponuditi za tu cijenu?
Pa po mom nekom viđenju brate iako veze s ovim sektorom nemam, mi ne bi više bili klasično udruženje građana, bili bi na fazon dioničarskog društva gdje bi se statutom/ustavom nazovi kako god hoćeš propisalo da 51 % mora dok je svijeta i vijeka biti u vlasništvu udruženja građana Željezničar. Kad bi izasli na berzu sta vec gdje već znala bi se vrijednost kluba kao cijeline, te bi se lako tih 49% moglo izračunat kolko je. Šta on dobija za svoje pare, pa dobija dionice naše evo za početak ako bi udruzenja sav taj novac investiralo odmah u kamp, u zapad, u jug naša vrijednost ne bi bila početna jer bi Željo napredovao i imovinski a i igrački (ako već hoće kamp nek vjeruju u rezultate njega). Mujo kad bi prodavao 49% ne bi ta bila početna cijena jer Mujo kad je kupovo mi smo imali stari zapad stari jug, nismo imali kampa, nismo uzeli titulu 10 godina, Mujo došo sve to nam završio, Mujo proda svoj dio za više para logično, kolko više zavisi od njegove sposobnosti, i rada kluba, treba ispitat kako švabe već funkcionišu nisu oni budale ima tih kvaka sigurno samo se ne razumijem u to.

Kakvu bi privatizaciju ti, na šta si ti mislio, meni ako ovo ne može nemoj ni seljačke privatizacije, nemoj mi gasit filozifiju ?
kupuju nasi ljudi dionice bh telekoma, zbog zarade/dividende, ne sto ga vole. vani kupuju dionice googla, microsofta, vw-a, bmw-a, mercedesa... opet, zbog zarade/dividende. ali, u navedenim slucajevima, radi se o privrednim subjektima, koji trzisno posluju, imaju prihode/rashode i dobit/gubitak.

kod nas se moze "poslovati", bolje receno, prihodovati, kroz najam poslovnih prostora, stvaranje igraca kroz omladinski pogon i njihovu daljnju prodaju, kupovinu mladih, talentovanih igraca koje ces prodavati dalje, plasmanom u grupe evropskih takmicenja...

nece niko dati tih 30 mil KM i reci, eh, sad sam sretan, imam 49% Zelje i to je to. sad cekam musteriju da mu, tih 49%, prodam za 40 mil KM i da zaradim, jer ce svako pitati; sta ti tacno meni prodajes, kakvu zaradu mogu imati...?
shvatam te u potpunosti drago mi je da si se u diskusiju uključio, a kakvu mu dividendu možemo ponuditi kada se trenutno i prošla i sadašnja i svaka uprava zaduživala kako bi popunila budžet, sve je tu knap što bi se reklo, evo i da se izgrade poslovni, i kamp napravi i izgrade tribine, kakvu bi ti opciju predlozio umjesto dividendi znači čovjek bi imao dividende, te procente sto spominju od omladinaca od igrača može po meni ali da se nikad nikad ne ugrozi budžet tj. da se čovjeku da fin procenat tog "viška prihoda", na koji način bi ti interes kluba zaštitio ?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub maj 25, 2019 5:03 pm

Jos jednom da napomenem. Linkovi koje sam vam poslo imaju 600 kanala. Nisam vam poslo da HRT gledate. :D
Željezničar ante portas !

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub maj 25, 2019 5:05 pm

**** mu Zajmovic sve...radije kombinuj pa daj Zubanovica.

Ima li gdje od sinoc gostovanje Cenana na OBN.
Zadnja izmjena: SIMA_SIMAU, dana/u sub maj 25, 2019 5:07 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Brkoo
Kontakt:

sub maj 25, 2019 5:06 pm

Jedva cekam da vidim ko su ti debili koji ce dovesti klosara da im bude golman.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

sub maj 25, 2019 5:07 pm

Cim nema Sabana mi se sastavit ne mozemo u sredini. To se primjetilo u onom jednom mecu. Evo u ovom uvodu takodjer.

Hoce li ovaj komentator ubost jednog igraca bar slucajno.

Zajmovicu dodaj kretenu.

fcz
Kontakt:

sub maj 25, 2019 5:08 pm

Idi Zajmovicu iz drzave!!!!!!!!
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

Zajmovicu ubleho, prepotentni debil.

vopla
Kontakt:

Zaaaaimeeee, je.bo si nas za sva vremena !

Sent from my SLA-L22 using Tapatalk

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

sub maj 25, 2019 5:09 pm

Idi Zajmoviću sam više u pm debilu glupi

Hajdarević karina, Stanić ispada ko *****, sve po njegovoj strani nas probijaju
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub maj 25, 2019 5:10 pm

samo_plavo je napisao/la:
sub maj 25, 2019 5:09 pm
Idi Zajmoviću sam više u pm debilu glupi

Hajdarević karina, Stanić ispada ko *****, sve po njegovoj strani nas probijaju
Od A do Ž

Meha87
Kontakt:

sub maj 25, 2019 5:13 pm

Kako ermin dijeli lopte da je bio od pocetka polusezone nadavo bi se krpa golova

blueDBR
Kontakt:

sub maj 25, 2019 5:14 pm

Jel moguće šta ovaj komentator priča, pa frajer igrača jednog ne zna a pare prima :doktor:

Reha1921
Kontakt:

sub maj 25, 2019 5:14 pm

Ja bi da igra jos malo jer je Zaim samo jedan i do njega mi je stalo meni je vrjedan nananna :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Reha1921, dana/u sub maj 25, 2019 5:19 pm, ukupno mijenjano 1 put.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub maj 25, 2019 5:16 pm

Sadikovic, Stanic, Zajmovic ahhaha ***** Vam sve idite iz kluba.

Kako igramo fudbol jel moguce?

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 14 gostiju.

Prijava