MOžeLARSSON je napisao/la: ↑pet maj 24, 2019 12:17 pmAko hoćeš mogu ti poslati zapisnike svih utakmica iz lige tih ekipa pa ti provjeri. Ne znam da li ti trebaju i kadeti i juniori federalnih liga ?ponosannavas je napisao/la: ↑pet maj 24, 2019 12:11 pmLars, možeš li možda izvući sve igrače regostrovane za pionire kadete i juniore ove što igraju premijer ligu? Vazda mi neko fali a ne mogu se sjetiti. Kod ovih kadeta zadnjih 5-6 tekmu nema ko nije falio. Protiv Pitara pored DUrakovića i Pehilja i golmana, falio i Musić i onaj visoki stoper 55 broj. Pola ekipe. Inače smo u kompletu bolja ekipa od njih. Mali Madžid igra povrijeđen.
Ako hoćeš da ti pošaljem, pa ti napravi spisak svih koji su bili u zapisniki bar 1 i onda mi pošalji, a ja ti napišem godišta njihova pa da imamo neku bazu.
Ma dolazi milion %, juce kada je pričao kaze nadam se da će oni biti još bolji sljedece sezone pa se ispravi mi biti bolji sljedece sezone, misleći na Celik
Ma ja ali eto, opet kad uzmes.. mozda i ovdje hocemo napraviti neki rezultat, ali cim izadjemo u Evropu sa takvim igracima u tim godinama zajebavati ce se s nama... a svima nam to treba biti najveci plan da napravimo nesto vise u Evropi.
Ne unosi ovaj delegat na našem meču, tek na kraju će valjda biti.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet maj 24, 2019 3:10 pmAaaaaa pa koliko mi igramo, gledaj kad sve sami useremo
vodimo 2:1fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet maj 24, 2019 2:46 pmZna li neko rezultat kadeta poslije prvog pol?
Ipe je napisao/la: ↑pet maj 24, 2019 3:28 pmvodimo 2:1fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet maj 24, 2019 2:46 pmZna li neko rezultat kadeta poslije prvog pol?