PlaviIzSarajeva je napisao/la: ↑sri maj 22, 2019 7:57 pmSvaka njemu cast na ovom, ali ono najvaznije kod trenerskog posla-ili imas ili nemas![]()

PlaviIzSarajeva je napisao/la: ↑sri maj 22, 2019 7:57 pmSvaka njemu cast na ovom, ali ono najvaznije kod trenerskog posla-ili imas ili nemas![]()
Evo makedonije u 86. MinLARSSON je napisao/la: ↑sri maj 22, 2019 7:36 pmKome je dosadno neka prati finale Kupa Sjeverne Makedonije, ako Makedonija GP osvoji, a mi sutra dobijemo licencu onda smo nosioci.
http://tv.ffm.mk/player.php
Ama, gdje sam ja napisao da OP treba zapustiti ili da nije važan? Nisu važni rezultati, važnije je znati napraviti igrača. Sad bih potpisao da svake godine u oml. kategorijama budemo negdje oko 8. mjesta, a istovremeno da svake godine izbacimo igrača za prve postave u rangu Zolotića, Hadžiahmetovića, Bajića, Hodžića, Štilića, Memije... Igrač koji će odmah praviti razliku.plavi kanarinac je napisao/la: ↑sri maj 22, 2019 8:03 pmUpravu si, ebo omlAdinski, treba zapustit ... kako ces dovesti omladinca Krupe ako ti je omlAdinski u rangu Krupe?kvalitet je napisao/la: ↑sri maj 22, 2019 7:36 pmIz generacije 1994. smo dobili najviše igrača, ubjedljivo. Ta generacija nije bila prvak ni u pionirskoj, ni u kadetskoj, ni u juniorskoj kategoriji. Eto, toliko su bitni rezultati u omladinskim kategorijama.plavi kanarinac je napisao/la: ↑sri maj 22, 2019 7:30 pm
Hahaha e cuj ne zanimaju ga hahahahahahaha aferim.... pa sta sve neces cuti ovdje hahaha...
Anel Sabanadzovic???1921.ba je napisao/la: ↑sri maj 22, 2019 8:33 pmOvo su najvrijedniji transferi koje je FK Željezničar isposlovao! Može li se u narednom periodu napraviti novi rekord u prodaji igrača?
https://www.facebook.com/1921.ba/photos ... =3&theater
Da li si gledao utakmicu sa Bugarima, Lokomotivom?Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sri maj 22, 2019 7:53 pmŽeriće i onog alipasinskog alkoholicara Usanovica s noge na nogu nabiti treba. Berjan je okej, za nas solidan. Al ako se vodimo politikom da bivsi igraci trebaju biti treneri u OP sto onda ne Sanjin Radonja? Covjek je radio dobar posao u Olimpiku prije nekoliko godina i u ovim privatnim sf s mladjim generacijama je osvajao ove lokalne turnire.
Kao igrac je bare bare bio s Zericima.
A za Adzema se iskreno slazem. Dobar je on covjek ali kao trener veoma los. Neko moje misljenje. Slazem se da je imao uspjeha ali je imao i vrlo dobru generaciju medjutim fudbal koji propagira je meni ocajan(jedino ocajnije je ovo sad). Siguran sam da se tad igrala ova omladinska LP najvise dogurali s 86-87 generacijom. Osim Stile i Jamaka bili su tu i Novoselac Beranek koji su znali s loptom. I 93/94 generacija kao vrlo jaka.
Sutra u 11 sati.CURVA je napisao/la: ↑sri maj 22, 2019 8:59 pmJel sutra odlukaMasinovodja je napisao/la: ↑sri maj 22, 2019 8:14 pmEvo makedonije u 86. MinLARSSON je napisao/la: ↑sri maj 22, 2019 7:36 pmKome je dosadno neka prati finale Kupa Sjeverne Makedonije, ako Makedonija GP osvoji, a mi sutra dobijemo licencu onda smo nosioci.
http://tv.ffm.mk/player.php
Jel fkt sutra ta odluka za licencu,nisam upratio?
Fali vam Sabanadzovic, cini mi se 900 000 km.1921.ba je napisao/la: ↑sri maj 22, 2019 8:33 pmOvo su najvrijedniji transferi koje je FK Željezničar isposlovao! Može li se u narednom periodu napraviti novi rekord u prodaji igrača?
https://www.facebook.com/1921.ba/photos ... =3&theater
Kad su igrali u jajcu, tada su i poceli raditi sa sudijama. Vidjeli da ne mogu sa olimpikom posteno.Premier je napisao/la: ↑sri maj 22, 2019 9:14 pmKakva smijurija u 1. Federacije..vec 2-3 dana se prica kako ce olimpik pustiti slavenu da ostanu u ligi jer je velez kupio sve tekme pa olimpik nema za sta igrati... i tako i bi danas, a 6 kvota...a zalili su se nesto, ponos hercegovine kupio sve tekme i ponosno ulazi u 1. Ligu...nece dugo![]()
Lijepo je vidjeti i Cviko sa njima.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri maj 22, 2019 9:22 pmSaban za oprostaj izveo na veceru sve igrace i strucni stab.
Ma to je tvoj licni stav, koji se itekkao razlikuje os mog. Kod Slavke je Zakaric truba bio. Nije pojedinac sam pobjedio..Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sri maj 22, 2019 9:15 pm@pratimosamo plave ili kako vec. Doslovno sam napisao da je ovo sad gore nego to. Ne pricam ja o rezultatima. Ja pricam o njegovoj igri. Apsolutno sve navedeno je na kvalitet pojedinaca. Imao si jako dobru ekipu za nase uslove. Nisi izvukao iz nje maksimum. Ta igra se svodila na individualne kvalitete. Forsirao se Zakaric, trazio se Vojo. Il si mozda zaboravio onu patnju s Goskom, Mladosti te sezone.
Meni licno od zadnje titule do sada Zeljo pod Odom je bio odlican. Ovih pet poraza cu zanemariti jer iskreno da se svi nisu poceli mjesati u posao, nista od tog se ne bi desilo.