Eto koliko smo fotbal klab

Mogli ste pitati da li su zadovoljni sa sportskim rezultatima u ovoj polusezoni. Nije sto je moje pitanje ali generalno kad su dosli 4.mjesto nije znacilo odlazak u Evropu.
Sta ocekujete od 8. pitanja, ljudi su imali pres i tvrde da su uplatili na vrijeme. Bezveze potroseno pitanje. Osim ako cete dobiti uplatnicu na uvid, a necete. Ostala pitanja su okej.AsharaK je napisao/la:Pozdrav ekipa,
Odabrali smo sljedecih 12 pitanja. Zao nam je sto nemamo prostora trenutno za sve. Mislim da smo izabrali pitanja koja trenutno imaju najvise logike. Za nekih 15ak dana nadamo se da ce biti i drugi krug.
1. Dokle je dosla tuzba koju su prethodni podnjeli protiv lica odgovornih za nastanak silnih dugovanja?
2. Ukoliko je te price istinite, koliko vam je sponzora otkazalo saradnju, odnosno koliko njih ne zeli da je produzi?
3. Zasto niste napisali punomoc advokatu kako bi se sprijecila naplata kamate od strane Amara Osima?
4. Zasto je Adzem dobio otkaz na mjestu za direktora omladinske skole?
5. Zasto se nije izaslo sa informacijama koje je g. Selimovic najavio da ce iznijeti krajem aprila?
6. Sta je sa finansijskim izvjestajem?
7. Mozemo li dobiti tacan datum (ili okviran datum) kada se postavlja krov na istoku i vasu garanciju da ce se to desiti?
8. Je li tacno da je prije 31.03. izvrseno placanje ostatka duga prema Petrovicu, ali, zbog pogresnog broja racuna, uplata nije prosla?
9. Zašto je suspendovan Mirsad Šiljak ako tvrdite da je sve u vezi sa uplatom duga regularno?
10. Dolaskom u klub niste iznijeli nikakve zvanicne planove, nego se jedino kroz razne intervjue moglo zakljucivati sta imate u planu. Pa da li sada mozete reci koji su vasi ciljevi i planovi sljedece sezone, za dvije godine, za 5 godina?
11. Koji je status i struktura priliva i odliva na racun i sa racuna kluba u periodu 01.01.2019-30.04.2019. (Izuzimajuci prilive od transfera, drzavnih organa i kredita)?
12. Da li se neko iz bivse uprave ponudio kako bi pomogao u daljem radu kluba i sta navijaci mogu uraditi da pomognu klubu?
Jeste mozda tad rekao. A sta cemo za dugove prema Adzemu i Odovicu. Pa su skontali hajmo im opet ponuditi posao u omladinskom. Sad sta su se dogovorili, ne znam.CURVA je napisao/la: ↑uto maj 21, 2019 9:32 pmTako je braca moj ,halalio sam larsuplavi kanarinac je napisao/la: ↑uto maj 21, 2019 8:58 pmMože li se u ovo zadnje ugraditi ovaj CURVIN dio za kamp... ako nije problemdaj da vidimo jesam li supljak
znaci tri stvari da je dug preko 7 miliona,kamp i da se par njih ponudilo da pomognu klubu za Adzema sam davno rekao da mu je Amar rekao da na njega ne racuna odmah nakon one skupstine.
A jel to nikad prije nije bilo nikakve price o kampu hahaha pricalo se **** ga ti budi realan, samo sto nikad nije bila vijest... da se svaki sastanak iznese pff..CURVA je napisao/la: ↑uto maj 21, 2019 10:46 pmTi si mi vec to pisao, vjerujem ti da ima i ta mogucnost ali mislim da se Amar tu malo zainatio jer mu je nesto bas zamjerio.Meni je bitno radi larsa samo kamp da prodjemamba21 je napisao/la: ↑uto maj 21, 2019 10:24 pmJeste mozda tad rekao. A sta cemo za dugove prema Adzemu i Odovicu. Pa su skontali hajmo im opet ponuditi posao u omladinskom. Sad sta su se dogovorili, ne znam.CURVA je napisao/la: ↑uto maj 21, 2019 9:32 pm
Tako je braca moj ,halalio sam larsudaj da vidimo jesam li supljak
znaci tri stvari da je dug preko 7 miliona,kamp i da se par njih ponudilo da pomognu klubu za Adzema sam davno rekao da mu je Amar rekao da na njega ne racuna odmah nakon one skupstine.
toliko me je prozivao da to nije normalno mada sam ga demantovao samim tim sto je 3 mjeseca poslije Amar otisao kod nacelnika za kamp.
I ja bih se slozio da 8. Pitanje nema neki value... mislim da se mozemo vise bazirati na buducnost tima i infrastrulture...amar92 je napisao/la: ↑uto maj 21, 2019 10:20 pmSta ocekujete od 8. pitanja, ljudi su imali pres i tvrde da su uplatili na vrijeme. Bezveze potroseno pitanje. Osim ako cete dobiti uplatnicu na uvid, a necete. Ostala pitanja su okej.AsharaK je napisao/la:Pozdrav ekipa,
Odabrali smo sljedecih 12 pitanja. Zao nam je sto nemamo prostora trenutno za sve. Mislim da smo izabrali pitanja koja trenutno imaju najvise logike. Za nekih 15ak dana nadamo se da ce biti i drugi krug.
1. Dokle je dosla tuzba koju su prethodni podnjeli protiv lica odgovornih za nastanak silnih dugovanja?
2. Ukoliko je te price istinite, koliko vam je sponzora otkazalo saradnju, odnosno koliko njih ne zeli da je produzi?
3. Zasto niste napisali punomoc advokatu kako bi se sprijecila naplata kamate od strane Amara Osima?
4. Zasto je Adzem dobio otkaz na mjestu za direktora omladinske skole?
5. Zasto se nije izaslo sa informacijama koje je g. Selimovic najavio da ce iznijeti krajem aprila?
6. Sta je sa finansijskim izvjestajem?
7. Mozemo li dobiti tacan datum (ili okviran datum) kada se postavlja krov na istoku i vasu garanciju da ce se to desiti?
8. Je li tacno da je prije 31.03. izvrseno placanje ostatka duga prema Petrovicu, ali, zbog pogresnog broja racuna, uplata nije prosla?
9. Zašto je suspendovan Mirsad Šiljak ako tvrdite da je sve u vezi sa uplatom duga regularno?
10. Dolaskom u klub niste iznijeli nikakve zvanicne planove, nego se jedino kroz razne intervjue moglo zakljucivati sta imate u planu. Pa da li sada mozete reci koji su vasi ciljevi i planovi sljedece sezone, za dvije godine, za 5 godina?
11. Koji je status i struktura priliva i odliva na racun i sa racuna kluba u periodu 01.01.2019-30.04.2019. (Izuzimajuci prilive od transfera, drzavnih organa i kredita)?
12. Da li se neko iz bivse uprave ponudio kako bi pomogao u daljem radu kluba i sta navijaci mogu uraditi da pomognu klubu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pitao sam ja koji nam je cilj sljedeće sezone na zelenom terenu al eto očito da iz dana u dan se više pokazuje ubleha o 'fotbal klabu'.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto maj 21, 2019 9:07 pmOd ovih pitanja samo jedno dvoje se tice Fotbala.
Eto koliko smo fotbal klab
Mogli ste pitati da li su zadovoljni sa sportskim rezultatima u ovoj polusezoni. Nije sto je moje pitanje ali generalno kad su dosli 4.mjesto nije znacilo odlazak u Evropu.
ima, Zeljo-Njukastl ..1921.ba je napisao/la:FK Željezničar je prije 56 godina odigrao svoju prvu evropsku utakmicu. Od tada, pa do danas, "Plavi" su odigrali 70 utakmica u evropskim takmičenjima. Ima li neka utakmica koju rado pamtite i kakva su očekivanja za sljedeću "evropsku sezonu"?
https://www.facebook.com/1921.ba/photos ... =3&theater
Druze moj, pogodi me pravo u srce, sav sam se najezio....Da, to je taj dobro poznati osjecaj kojeg ces nositi u srcuvopla je napisao/la: ↑sri maj 22, 2019 1:41 amima, Zeljo-Njukastl ..1921.ba je napisao/la:FK Željezničar je prije 56 godina odigrao svoju prvu evropsku utakmicu. Od tada, pa do danas, "Plavi" su odigrali 70 utakmica u evropskim takmičenjima. Ima li neka utakmica koju rado pamtite i kakva su očekivanja za sljedeću "evropsku sezonu"?
kao djecaka od nekih 8-9 godina me otac odveo iz Gorazda na tu tekmu, onaj huk tribina i kosevo obojeno u plavo je odredilo put jednog djecaka da ostane do kraja zivota bolesnik za plavom bojom..
nedugo nakon te utakmice sam imao neku operaciju na Kosevu, lezao 15-ak dana i dolazi otac da me izvede iz bolnice i onako kao svaki otac tada ne bas najbolje finansijske situacije zeli sinu da ispuni neku zelju i pitanje "sta hoces da ti babo kupi ?" a od svih mogucih stvari na svijetu meni je bio u glavi samo jedan..dres Zelje.
plavi diadora dres, sa zelenim detaljem na ruci je bio pocetak ovog ludila koje ne vjerujem da ce ikad prestati ..
Sent from my SLA-L22 using Tapatalk
Eh taj dres..vopla je napisao/la: ↑sri maj 22, 2019 1:41 amima, Zeljo-Njukastl ..1921.ba je napisao/la:FK Željezničar je prije 56 godina odigrao svoju prvu evropsku utakmicu. Od tada, pa do danas, "Plavi" su odigrali 70 utakmica u evropskim takmičenjima. Ima li neka utakmica koju rado pamtite i kakva su očekivanja za sljedeću "evropsku sezonu"?
kao djecaka od nekih 8-9 godina me otac odveo iz Gorazda na tu tekmu, onaj huk tribina i kosevo obojeno u plavo je odredilo put jednog djecaka da ostane do kraja zivota bolesnik za plavom bojom..
nedugo nakon te utakmice sam imao neku operaciju na Kosevu, lezao 15-ak dana i dolazi otac da me izvede iz bolnice i onako kao svaki otac tada ne bas najbolje finansijske situacije zeli sinu da ispuni neku zelju i pitanje "sta hoces da ti babo kupi ?" a od svih mogucih stvari na svijetu meni je bio u glavi samo jedan..dres Zelje.
plavi diadora dres, sa zelenim detaljem na ruci je bio pocetak ovog ludila koje ne vjerujem da ce ikad prestati ..
Sent from my SLA-L22 using Tapatalk