Jos veci je bio kad smo igrali u drugoj ligi zapad malo ranije.Kad ae sjetim Serbe i promasenog penala protiv vojvodine i sad bi se ranioTimscho je napisao/la: ↑ned maj 19, 2019 3:14 pmNaišao sam na neke podatke o posjetama svih jugoslovenskih klubova za sezonu 1979/80; Željezničar - prosjek gledalaca na domaćim uakmicama: 10.118storm_raider je napisao/la: ↑ned maj 19, 2019 2:06 pmKada smo kod toga, kakve su prijeratne brojke? Morala se voditi neka statistika.
Otici ce sami kad im siljak zaboravi uplatiti platuplavi kanarinac je napisao/la: ↑ned maj 19, 2019 3:15 pmNe znam koliko vas je pogledalo ali 95 posto nasih igraca ima ugovore do 2020...kako cemo i da li cemo imati kapacitet da ih se rijesimo... ne znam
Ma jarane nas pedere niko ne voliCURVA je napisao/la: ↑ned maj 19, 2019 11:58 amPtico, kakva su ova dva slagera sto me napadajugavran je napisao/la: ↑sub maj 18, 2019 11:46 pmNeka @curve ,dobar momak,volio bi i on da je normalan,a vuce ga nesto u stranuplavi kanarinac je napisao/la: ↑sub maj 18, 2019 11:06 pm
Sedmično 206 promjena stavova, mišljenja, razmišljanja, pogleda, informacija insajdera...sinoc mi javise da ce biti licenca sigurno .Samo sam pitao jel ti znas sta vise
Evo ja cu stanicu egzistenciju obezbijedit samo nek ide,a bogiju kupiti sabrana djela Mese SelimovicaCURVA je napisao/la: ↑ned maj 19, 2019 3:18 pmMilja plata pa isplatiti cemo ih mi na forumuplavi kanarinac je napisao/la: ↑ned maj 19, 2019 3:15 pmNe znam koliko vas je pogledalo ali 95 posto nasih igraca ima ugovore do 2020...kako cemo i da li cemo imati kapacitet da ih se rijesimo... ne znamdurgo i storm neka naprave akciju samo da ih ne gledamo vise
Sve to stoji ali previse drzi loptu, komplikuje a ima jednostavnih rjesenja. Puno lopti gubi, pogledaj jucerasnju utakmicu a i prethodne.sastrane je napisao/la: ↑ned maj 19, 2019 3:11 pmIma strasnu motoriku frajer.. jak na nogama. Sljedeca sezona je njegovasamo_plavo je napisao/la: ↑ned maj 19, 2019 3:03 pmMujezinović je jedini u ovoj ekipi koji zna baratati sa loptom koliko toliko. Uz donekle Veselinovića.
Samo djaba lozis i onda se cudis sto te niko osim mene ne voli.
ABd. Zasluzili smo.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑ned maj 19, 2019 3:31 pmne brinite se.. sljedece sezone slijei dupla kruna za zelju! pravilo brojeva!
Vrati moje postove i vidjeces da je 100% suplja
Ne moze sam,on ce biti jedan stoper a ta cetvorica drugiRokElsner44 je napisao/la: ↑ned maj 19, 2019 3:49 pmGovori se da od ovih 5 sto su na probi,jedan napadac i 4 iz odbrane. Pored Bogija u najboljim godinama ne znam stvarno sta ce nam defanziva.
Od muke se smijem višegavran je napisao/la: ↑ned maj 19, 2019 3:54 pmNe moze sam,on ce biti jedan stoper a ta cetvorica drugiRokElsner44 je napisao/la: ↑ned maj 19, 2019 3:49 pmGovori se da od ovih 5 sto su na probi,jedan napadac i 4 iz odbrane. Pored Bogija u najboljim godinama ne znam stvarno sta ce nam defanziva.