Ovo svi trebaju danas na fb- u podjeliti.
Nema šanse, 10 hiljada maksimum.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet maj 17, 2019 10:30 amMa vjeruj bice, imaju jak povod, ako ih ne bude 15000 nek se ugase
Spomenuce.
Pa nije stigla dijaspora da ih bude toliko, 15 im je maksimum. Ako ih dođe 15 hiljada, to će biti skoro duplo više od njihove najveće posjete ove sezone.CURVA je napisao/la: ↑pet maj 17, 2019 11:35 amMa preko 20 000 ce ih biti sigurno ali oni se nikad nisu mogli porediti sa nama sto se posjete tice .samo_plavo je napisao/la: ↑pet maj 17, 2019 10:43 amNema šanse, 10 hiljada maksimum.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet maj 17, 2019 10:30 am
Ma vjeruj bice, imaju jak povod, ako ih ne bude 15000 nek se ugase
Sta kao sad se ovdje ne smije kritikovati?storm_raider je napisao/la: ↑pet maj 17, 2019 8:51 amEvo i teme, hajde da vidimo kako ce to ici:mula je napisao/la: ↑pet maj 17, 2019 8:40 amDa li postoji mogućnost da se napravi neka tema pod nazivom npr. AMAR vs MISKE za one koji žele da pišu na tu temu, a da svaki post koji objave ovdje bude obrisan?
Pošteno je da ljudima treba omogučiti da kritikuju koga god žele i da iznose svoje mišljenje. Mislim da smo u večini mi koji ne želimo više da pričamo na tu temu i da upravo zbog toga i manje ulazimo na forum.
viewtopic.php?f=51&t=894
Mislim sa se moze ovdje kritikovat, nego da se malo glavna tema ocisti od Amar vs Miske. Nek se tamo prepucavaju.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet maj 17, 2019 12:44 pmSta kao sad se ovdje ne smije kritikovati?storm_raider je napisao/la: ↑pet maj 17, 2019 8:51 amEvo i teme, hajde da vidimo kako ce to ici:mula je napisao/la: ↑pet maj 17, 2019 8:40 amDa li postoji mogućnost da se napravi neka tema pod nazivom npr. AMAR vs MISKE za one koji žele da pišu na tu temu, a da svaki post koji objave ovdje bude obrisan?
Pošteno je da ljudima treba omogučiti da kritikuju koga god žele i da iznose svoje mišljenje. Mislim da smo u večini mi koji ne želimo više da pričamo na tu temu i da upravo zbog toga i manje ulazimo na forum.
viewtopic.php?f=51&t=894
Isto..ionako očekujem svaki dan da me zovnu, prošlo je već skoro pola godine od zadnji put..
Zar ne postišSirAlexFerguson je napisao/la: ↑pet maj 17, 2019 1:12 pmSvasta nesto se desava, poljuljani smo sa svih strana, bar se tako cini. Sve je labavo, ali temelj nam niko ne smije pomaci, temelj smo MI.
Vecina nas ne razmislja isto, vecina nas ce se raspravljati o nekoj temi i imat će svak svoje misljenje i biti upravu, sve to ostavimo po strani i sutra od kad progledate SAMO ŽELJO, lijep je dan, izaci malo na kafu sa svojom rajom, povesti na stadion minimalno jednu osobu i navijati taman da nam tacnost pasova na utakmici bude 20% i da ne bude smislene akcije, hajmo se skupiti do kraja i iznijeti ovo !
Ja sutra dolazim maksuz!![]()
Biće 4 i po hiljade aBd!Charlie Sheen je napisao/la: ↑pet maj 17, 2019 1:50 pmZao mi je sto napustam Grbavicu ali znam da idem na bolje, glup si Sabane za medalje..
Dzaba se lizite nece nas biti vise od 2 k.
Nema jos... ne daju nam pitari znacaja
Pa nismo mi krivi ako kazes da igramo lose fudbal, da je uprava sjebala licencu, pa ovi neki to shvate gore nego da njemu nesto psujes.Zeljo je napisao/la: ↑pet maj 17, 2019 12:49 pmMislim sa se moze ovdje kritikovat, nego da se malo glavna tema ocisti od Amar vs Miske. Nek se tamo prepucavaju.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet maj 17, 2019 12:44 pmSta kao sad se ovdje ne smije kritikovati?storm_raider je napisao/la: ↑pet maj 17, 2019 8:51 am
Evo i teme, hajde da vidimo kako ce to ici:
viewtopic.php?f=51&t=894