Nisam ja bezveze stavio ovau sliku. Prizivam da ode

Nisam ja bezveze stavio ovau sliku. Prizivam da ode
U zadnja dva dana novi (stari) likovi niću na forumu ko gljive poslije kiše i to se baš poklapa sa za konferencijom za štampu. Do sada se nisu oglašavali a sada odjednom na desetine postova.
4. post i odma ide branjenje ovih mahalaca, jos jedan dokaz da postajemo mahalski klub poceli dnevnice davati da se brane po forumu...cirkuszfc je napisao/la: ↑uto maj 14, 2019 9:57 pmKosevo subota i uzivaj......kokoška je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 10:56 pmPostajemo mahalski klub, predsjednik demantuje price sa foruma eto koliko smo ozbiljan klub, ovo je sramota jos ce oni ispasti kao zrtve a dok su se ispijali sampanjci tad je bilo sve super...ove sto prije otjerati i ovog sto ih je doveo jer ovo je cirkus.
Ne sekirajte se, Ban BOT je 24 sata na forumu i prati. Nece niko preuzeti forum, on ce uvijek biti nezvisan od bilo cijih uticaja. To je tako dok god tim iza Ban BOT-a bude tu, a bice jos jako dugo.Devotion je napisao/la: ↑uto maj 14, 2019 11:00 pmU zadnja dva dana novi (stari) likovi niću na forumu ko gljive poslije kiše i to se baš poklapa sa za konferencijom za štampu. Do sada se nisu oglašavali a sada odjednom na desetine postova.
Čestitke na preuzimanju foruma, pozavidjeli bi im i Rusi koji su iskontrolisali izbore u Americi. Moralo bi se poraditi na načinu registrovanja na forumu, recimo samo vlasnici članske i ne bi bilo petorostrukih (i više) registacija. Ovako ovo postaje pravi cirkus koji izuzetno šteti klubu.
Moj sokole nevalja to pa nisu oni zakasnili nego mi pa moj sokole ne moze biti neko drugi kriv sto mi nismo izmirili dugove pa moj sokole toliko smo vremena imali i mi cekamo zadnji dan pa moj sokole nije ovo 2009 da se moze kako su ovi nasi naucili mahalski da izganjaju licencu.AdmirA je napisao/la: ↑uto maj 14, 2019 7:24 pmSavez napolje!
Jadovi iz komisija!
Šta ih branite, orkestrirano nas he.u godinama, nije samo pitanje ovoga sada, kako više ne vidite, hajmo sada stati uz klub, kad ga svi lome, pa da li znate šta šta se sprema, zar ne vidite šta su naumili...
Begićuuu, Pilav, i svi uhljebi odlazite iz Saveza!!!!!!!!!!
Saveze stidi se sluga si politike!
I to 100 % provjereno ste sluge i produžena ruka politike u sportu.
Nećete na Želju, sjeme vam se zatrlo.
Ovi su Bosanski Coperfieldi a uz to znaju i lijepo pricati bajke bolji su od brace Grim.Elegant je napisao/la: ↑uto maj 14, 2019 8:53 pmDosli u klub u kojem je bilo 0 KM, pardon Amar ih doveo sve, tri mjeseca kasnije sve platili i do platili samo oni znaju sta sve, 1.5 milona KM, Amar portrazuje 400.000 KM, Petrovicu 50.000 KM da li sa zakasnjenjem ili na vrijeme za licencu saznat cemo uskoro.![]()
Ali ovaj demant novinara je vrhunac svega, cekaju građevnisku dozvolu - istok do oktobra ... kakvi kraljevi.
Spao sam na 125
Bez broja.protokola i pecata.