Ako je Ordagić na nivou na kojem je bio kad je otišao nije po meni.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto maj 14, 2019 5:52 pmPa Bogi zasto Radovac![]()
Usput tanak vezni red ti je ovako.
Potrudi se malo bolje![]()
Ko je vasiljević ? Onaj što je u Bateu bio ili ?bogi je napisao/la: ↑uto maj 14, 2019 5:36 pmFejzić, Muminović/Erić
Beganović, Siniša
Rodin, Adžem, Vasiljević, Osmanković
Pavić, Vego
Radovac, Ordagić,Ćosić, Nuhanović, Osmanović - ako dođe pameti
Peco, Sarić (Gradačac), Šehić.E
Ramović, Dacić
Veselinović, Ovčina
Krpić (ako se proda Hadžić, Osmanović), Marković, Zubanović
Jeste mislim da ga možemo ubostiLARSSON je napisao/la: ↑uto maj 14, 2019 9:02 pmKo je vasiljević ? Onaj što je u Bateu bio ili ?bogi je napisao/la: ↑uto maj 14, 2019 5:36 pmFejzić, Muminović/Erić
Beganović, Siniša
Pavić, Vego
Ramović, Dacić
Veselinović, Ovčina
Boga mi kako je krenulo jedva da i Hodžurdu možemo ubosti.bogi je napisao/la: ↑uto maj 14, 2019 9:44 pmJeste mislim da ga možemo ubostiLARSSON je napisao/la: ↑uto maj 14, 2019 9:02 pmKo je vasiljević ? Onaj što je u Bateu bio ili ?bogi je napisao/la: ↑uto maj 14, 2019 5:36 pmFejzić, Muminović/Erić
Beganović, Siniša
Pavić, Vego
Ramović, Dacić
Veselinović, Ovčina
To on preko veze, on je menadjer Radovca. Vidis da je i Kisica skartao zbog Radovca.Leon_Professional je napisao/la:Pa Bogi zasto Radovac![]()
Usput tanak vezni red ti je ovako.
Potrudi se malo bolje
Ima i ta mjesta, ali eto najavljuju ulaganja i velike novce za pojačanja, pa je to razlog zbog čega sam Vasiljevića stavio.