Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Zvaka72
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 05, 2019 12:39 pm

kvalitet je napisao/la:
ned maj 05, 2019 11:43 am
Ma jednostavno je. Ako se ne izbori Evropa i ako se ne bude igrala, ostavke. Nema tu rasprave uopće.

Ovo što piše ISB87 je tačno. Prošla upravljačka struktura je došla na milione, bukvalno, a iza sebe ostavila dugove, blokiran račun, stadion (svo poštovanje za to), vraćene određene dugove (i za ovo poštovanje) i neuspjeh u sportskom segmentu. Ne pljujem, samo iznosim činjenice. A, što je najgore, i takvi su bili ubjedljivo najbolji od rata pa do danas...

Ovi sada, ako se licenca ne dobije, zaslužuju pljuvanje, jer ništa onda uradili nisu, bukvalno ništa. Licenca bi trebala biti nešto normalno, čak i nebitno, nešto što se podrazumijeva.
Pa booooolaaaan ovi su ti i blokirali račuuuuun.
**** majku jeste li vi normalni više sa tim pravdanjem. Amar blokirao račun a Šiljak nije kurcem makao da pošalje zalbu, kao što je i zakasnio da isplati petrovića.
MOLIO BIH RAJU DA NE SPINUJE I DA PRESTANE OPRAVDAVATI NESPOSOBNOST OVE UPRAVE. OVO JE SVE SMEĆE I ŠLJAM SEM g. BADŽAKA i djelimicno Amara.
Plava porodica me ubi u pojam.

BHDragons
Kontakt:

ned maj 05, 2019 12:45 pm

Zašto niste otišli svi još????????
Uprava napolje!
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned maj 05, 2019 12:46 pm

Gdje je ta izjava?
Željezničar ante portas !

sahmat

ned maj 05, 2019 12:47 pm

Ma ova govna treba otjerati, kad usporedis rezultate ove uprave i bivse uprave, shvatis da su to dvije galaksije!

UPRAVA NAPOLJE!
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

Dzezvar
Kontakt:

ned maj 05, 2019 12:49 pm

slika
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Guvo
Kontakt:

ned maj 05, 2019 12:52 pm

Volio bi da se stariji i iskusniji forumasi jave i napisu treba li ova uprava ici. Njihova izjava se najvise pika
BOJKOT GG.BA PORTALA!

vopla
Kontakt:

ned maj 05, 2019 12:55 pm

vidio se nakon duzeg vremena sa dobrim drugom koji je isao dugo sa kcerkom Mirsada Siljka, Lanom..
i prica o zelji tamo vamo, i samo cu vam reci, zapamtite Mirsad Siljak je rak rana Zeljeznicara..

a momak puno zna ..

Sent from my SLA-L22 using Tapatalk

flux
Kontakt:

ned maj 05, 2019 1:03 pm

Hocete sada reci da i Badzak ne valja i on je ubleha, prevara??

Kospa
Kontakt:

Plavanacija je napisao/la:
ned maj 05, 2019 11:39 am
Ova sezona kad se zavrsi treba se nesto pod hitno uraditi.
Klub ne moze vise ovako funkcionisati. Treba okupiti tim pravnika, ekonomista, sportista da naprave najbolje rješenje za klub.
Ma brate mi smo kriminalni... nama trener vodi finansijsku politiku. Otpusti igrace kao skupi-ne mozemo se sa loptom sastaviti. Otkazemo zastitare-racun za vodu nas opali. Uvedemo svim omladincima clanarinu- napustaju nas talentovana djeca.
Tako amateri i ljudi koji veze nemaju o ekonomiji gledaju na popravak finansijske slike.
Ustedi na sici, a ovamo napravi 100 puta veci problem.
Da bi pokrenuo stvari MORAS obezbjediti novi priliv sredstava, rezanje racuna za vodu, odvajanja od usta i slicne gluposti nece pomoci, mogu sluziti samo kao marketing i to za laike pa da kazu " vidis stedi se"
... Godine života svoga tebi dao sam...

kvalitet
Kontakt:

ned maj 05, 2019 1:07 pm

Zvaka72 je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:
Ma jednostavno je. Ako se ne izbori Evropa i ako se ne bude igrala, ostavke. Nema tu rasprave uopće.

Ovo što piše ISB87 je tačno. Prošla upravljačka struktura je došla na milione, bukvalno, a iza sebe ostavila dugove, blokiran račun, stadion (svo poštovanje za to), vraćene određene dugove (i za ovo poštovanje) i neuspjeh u sportskom segmentu. Ne pljujem, samo iznosim činjenice. A, što je najgore, i takvi su bili ubjedljivo najbolji od rata pa do danas...

Ovi sada, ako se licenca ne dobije, zaslužuju pljuvanje, jer ništa onda uradili nisu, bukvalno ništa. Licenca bi trebala biti nešto normalno, čak i nebitno, nešto što se podrazumijeva.
**** majku jeste li vi normalni više sa tim pravdanjem. Amar blokirao račun a Šiljak nije kurcem makao da pošalje zalbu, kao što je i zakasnio da isplati petrovića.
MOLIO BIH RAJU DA NE SPINUJE I DA PRESTANE OPRAVDAVATI NESPOSOBNOST OVE UPRAVE. OVO JE SVE SMEĆE I ŠLJAM SEM g. BADŽAKA i djelimicno Amara.
A gdje ja to pravdam? Pa napisao sam da, ako ne bude licence, trebaju ići zbog nesposobnosti. Jasno je. Samo sam dodao još neke stvari koje su u vezi s licencom, ali koje apsolutno ne opravdavaju ove. Druga je stvar što ja na mandate svih pokušavam gledati što objektivnije, a što to nekima smeta, to je drugi par rukava. Sve što sam napisao stoji i, evo, opovrgni me, nemam ništa protiv. Dokaži da nisam u pravu.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Zeljo
Kontakt:

ned maj 05, 2019 1:11 pm

flux je napisao/la:
Ma pusti ih, nekima je ovdje Misimovic bukvalno svetinja, pa im sad niko ne valja osim njega.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

flux
Kontakt:

ned maj 05, 2019 1:15 pm

Zeljo je napisao/la:
ned maj 05, 2019 1:11 pm
flux je napisao/la:
Ma pusti ih, nekima je ovdje Misimovic bukvalno svetinja, pa im sad niko ne valja osim njega.
Raja nagađa, pretpostavlja, sa nekim poluinformacijama, a niko, ni Savez, ni klub, nisu se oglasili po pitanju licence, odnosno po pitanju razloga zbog kojeg nismo dobili licencu.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned maj 05, 2019 1:16 pm

A ko je rekao da g Badzak ne valja?

flux
Kontakt:

ned maj 05, 2019 1:18 pm

AsharaK je napisao/la:
Nije brate niko rekao, već ja pitam hoće li sada raja reći da ne valja. Čovjek je dao izjavu, rekao da je novac uplaćen na vrijeme.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned maj 05, 2019 1:20 pm

flux je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Nije brate niko rekao, već ja pitam hoće li sada raja reći da ne valja. Čovjek je dao izjavu, rekao da je novac uplaćen na vrijeme.
Pa jel imaju uplatnicu, ili su je bacili misleci da ne treba?

flux
Kontakt:

ned maj 05, 2019 1:28 pm

AsharaK je napisao/la:
flux je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Ne kontam te Boga mi, čemu takvo pitanje? Je li ti znaš razlog zbog kojeg nismo dobili licencu?

PlaviVlak
Kontakt:

ned maj 05, 2019 1:29 pm

flux je napisao/la:
Ne, nego prije da je i on uvidio da je Šiljak dno dna.
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

Zvaka72
Kontakt:

kvalitet je napisao/la:
ned maj 05, 2019 1:07 pm
Zvaka72 je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:

A gdje ja to pravdam? Pa napisao sam da, ako ne bude licence, trebaju ići zbog nesposobnosti. Jasno je. Samo sam dodao još neke stvari koje su u vezi s licencom, ali koje apsolutno ne opravdavaju ove. Druga je stvar što ja na mandate svih pokušavam gledati što objektivnije, a što to nekima smeta, to je drugi par rukava. Sve što sam napisao stoji i, evo, opovrgni me, nemam ništa protiv. Dokaži da nisam u pravu.
Niko ne spori da je prošla uprava ostavila dugove al nam je ostavila i stadion na kome igra i reprezentacija a uz to su plaćali i stare dugove i redovno izmirivali sve obaveze. Ovi ti za 6 mjeseci uzmu dva kredita samo za redovno poslovanje uz prihode novca koje je i alkos na sskupštini nabrojao.
Koliko po tebi sad vrijedi stadion a koliko je vrijedio prije starih. Ja mislim da mu je vrijednost povećana za 10ak mil.
Prošla uprava nije ostavila ni peti dio duga od tih 10 mil.
Jbg ja sam i proslu upravu kritikaovao zbog sportskog segmanta ali su u ostalom bili nenadjebivi.
Ovi sad su samo ublehe budžetske. Šta ćemo ako i Badžak ode ko ce nam ostati. Fucking Pešto i Džindo sa vrlim "prešjednikom".
Ili smradom koji kaže da je Grbavica hrpa betona.
Plava porodica me ubi u pojam.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned maj 05, 2019 1:30 pm

flux je napisao/la:
ned maj 05, 2019 1:28 pm
AsharaK je napisao/la:
flux je napisao/la:

Ne kontam te Boga mi, čemu takvo pitanje? Je li ti znaš razlog zbog kojeg nismo dobili licencu?
Pa to znaju svi, zakasnili su sa uplatom. Fino uplatnicu ako imas da si uplatio prije, mores i mailom poslat uefi, rijesi se licenca za dan, a savez se kazni zbog propusta.

flux
Kontakt:

ned maj 05, 2019 1:31 pm

Zaka je napisao/la:
flux je napisao/la:
Ne, nego prije da je i on uvidio da je Šiljak dno dna.
Daj Bože druže da je uvidio i da bar on, je kad već odlučio biti uz klub s ovom strukturom ljudi, pokrene nešto da se Šiljak otjera i dovede čovjek koji će unaprijediti taj dio.

Trenutno korisnika/ca: Diverzant, Google [Bot], Shooter1 i 42 gosta.

Prijava