Prije 20-25 dana sam ovo čuo, nije direktno od nekog iz kluba, ali je od nekog ko se uvijek vrti tu oko Grbavice, pa sad... Ako se nešto u međuvremenu desilo, to ne znam.CURVA je napisao/la: ↑pet maj 03, 2019 11:41 pmJel to znas nesto provjereno ?kvalitet je napisao/la: ↑pet maj 03, 2019 11:37 pmBit će licenca i za PL i za Evropu. Ne sikirajte se. Ako ne bude na prvostepenoj, na drugostepenoj će biti 100%. Na prvostepenoj nas mogu oboriti samo radi treniranja strogoće - ako smo zakasnili nekoliko dana s nekim stvarima. Inače, protiv takvog obaranja nemam ništa protiv, vrijeme je da se svi klubovi malo uozbilje i da se kriteriji pooštravaju svake godine. To bi natjeralo i našu administraciju na čelu s predsjednikom (ma ko tamo sjedio) da radi ozbiljno. Sjećam se kad je Misimović govorio za stadion da mu je "krivo" što nam je NFSBiH gledao kroz prste, da nisu trebali, jer bi tako možda natjerali i prethodne uprave da rade na infrastrukturi. Ja isto gledam i na, generalno, poslovanje kluba.
Ma ja i dalje vjerujem i da ćemo izboriti Evropu i da ćemo je igrati (mislim na licencu). Je li to zato što sam nepopravljivi optimista kad je Željo u pitanju ili zato što objektivni pokazatelji tako govore - ne znam.CURVA je napisao/la: ↑sub maj 04, 2019 12:13 amBrate pusti ostavke nego neka namire stetu koju bi nanijeli ne izlaskom u europu i onda neka se gube svikvalitet je napisao/la: ↑pet maj 03, 2019 11:58 pmPrije 20-25 dana sam ovo čuo, nije direktno od nekog iz kluba, ali je od nekog ko se uvijek vrti tu oko Grbavice, pa sad... Ako se nešto u međuvremenu desilo, to ne znam.
Ako se ne dobije licenca (bilo koja) neopoziva ostavka svih. Od predsjednika, preko administracije i UO i NO, do struke. Onda padaju sve priče koje kupe mahalaši o stadionu, igračima i svemu ostalom.
Bio sam banovan pa nestigoh odogovoriti. Tako je!!
Normalno da ce nam odobriti, i ako negdje zapne zbog para ili necega kao da se to nece zavrsiti. Amar i uprava ce sigurno naci nacin da osiguraju licencu, prava briga ce doci tek poslije toga. Vidjrt cemo sve, ali u licencu ne treba sumnjati.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub maj 04, 2019 8:21 amJao pa jel moguce? Jedna osoba napise nesto i svi se upecaju, nema picke da nam licencu ne odobre.
Nigdje vise insajdera nisam vidio ko ovdje u Bosni. Svi nesto znaju, svi se pitaju nesto.
Nego ja bi volio Lendrica vidjeti nazad kod nas.
Sacekajmo tu press pa da vidimo sve, ako se Miske ne slaze sa necim neka se i on konacno oglasi.Guvo je napisao/la: ↑sub maj 04, 2019 9:10 amBio sam banovan pa nestigoh odogovoriti. Tako je!!
Osim o sniženju cijena ulaznica: "Ne mogu publici prirediti striptiz da je privučem"
Kakva je bruka ovaj kamatar po nas klub gledaj ti idiotske izjave
Istina je za licencu neda nam fudbalski savez republike srpske i to jer Mirsad Siljak nije Petrovicu isplatio na vrijeme novac. A nije isplatio samo zbog svoje ljenosti novca je bilo za to od kredita koji su digli.
Ovi ce nas u crno zaviti moji dragi Zeljovci
Znaci sada i ako dobijemo licencu to je nista...a prije kada dobijemo licencu onda ide svrsavanje.flux je napisao/la: ↑sub maj 04, 2019 9:11 amNormalno da ce nam odobriti, i ako negdje zapne zbog para ili necega kao da se to nece zavrsiti. Amar i uprava ce sigurno naci nacin da osiguraju licencu, prava briga ce doci tek poslije toga. Vidjrt cemo sve, ali u licencu ne treba sumnjati.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub maj 04, 2019 8:21 amJao pa jel moguce? Jedna osoba napise nesto i svi se upecaju, nema picke da nam licencu ne odobre.
Nigdje vise insajdera nisam vidio ko ovdje u Bosni. Svi nesto znaju, svi se pitaju nesto.
Pa vidis da je selimovic obecao press do kraja mjeseca a nije ga bilo.Prica se da ga je Misimovic tuzio zbog onih izjava i da ne smije press da napravi sada lazov obicni.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub maj 04, 2019 9:12 amSacekajmo tu press pa da vidimo sve, ako se Miske ne slaze sa necim neka se i on konacno oglasi.Guvo je napisao/la: ↑sub maj 04, 2019 9:10 amBio sam banovan pa nestigoh odogovoriti. Tako je!!
Osim o sniženju cijena ulaznica: "Ne mogu publici prirediti striptiz da je privučem"
Kakva je bruka ovaj kamatar po nas klub gledaj ti idiotske izjave
Istina je za licencu neda nam fudbalski savez republike srpske i to jer Mirsad Siljak nije Petrovicu isplatio na vrijeme novac. A nije isplatio samo zbog svoje ljenosti novca je bilo za to od kredita koji su digli.
Ovi ce nas u crno zaviti moji dragi Zeljovci
Otisli su ko najvece picke bez ispaljenog metka.
Pa hajmo biti realni. Zasto se prije svrsavalo na takve stvari? Da je Misimovic ili bilo ko iz prosle uprave isao na sastanak sa nekim i pokrenuo pitanje kampa, jos uvijek bi se o tome pricalo i svrsavalo, a ovako se popljuvalo i ismijavalo. Pitanje licence ne treba uopste da uzbudje bilo koga, to je sasvim normalna stvar.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub maj 04, 2019 9:13 amZnaci sada i ako dobijemo licencu to je nista...a prije kada dobijemo licencu onda ide svrsavanje.flux je napisao/la: ↑sub maj 04, 2019 9:11 amNormalno da ce nam odobriti, i ako negdje zapne zbog para ili necega kao da se to nece zavrsiti. Amar i uprava ce sigurno naci nacin da osiguraju licencu, prava briga ce doci tek poslije toga. Vidjrt cemo sve, ali u licencu ne treba sumnjati.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub maj 04, 2019 8:21 amJao pa jel moguce? Jedna osoba napise nesto i svi se upecaju, nema picke da nam licencu ne odobre.
Hajmo biti malo realni.
Al ce ih biti u titinoj na proslavi milion da slave ko na kraju rata boraca sto na spiskovima se pojavi da smo mogli do Berlina sve oslobodit. To su klasicna hvalisava posla od bordo futavaca. Ne zna ime igraca al se krezave zvalje raskrive mosa rajvosa. Sacuvaj me Boze od njihove ljubavi prema klubu.