Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

PlaviVlak
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet maj 03, 2019 12:39 am

CURVA je napisao/la:
čet maj 02, 2019 11:52 pm
cikazubo je napisao/la:
čet maj 02, 2019 10:06 pm
Bolje zamjene za Krpica nema u ligi.
Nadam se da je istina za Hadzica.
Zar smo dotle dosli da prizeljkujemo Hadzica :zid: :zid:
Stalno sam sebi kontriraš, kažeš vjerujmo Amaru, on najbolje zna, a sad lupaš glavom od zid i govoriš zar smo na to spali, a Hadžić Amarova želja.
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

Tare1921

pet maj 03, 2019 1:29 am

Brkoo je napisao/la:
čet maj 02, 2019 8:46 pm
Ako cemo biti slijepi pored ociju onda se mozemo nastaviti lagati i govoriti da bi i Krpic trebao biti "Amarov tip napadaca" mada svi mogu vidjeti da gotovo nista nema od onoga sto imaju "Amarovi tipovi napadaca"..

Kad se to Krpic zagradio i ostavio loptu veznjaku ili odigrao na krilo. Kad je to Krpic u stilu npr. Popovica odvlacio po dva igraca i otvarao prostor saigracima itd..?

Ovo ne znaci da je sad Hadzic, Ronaldo u odnosu na Krpica nego bi se prije on uklopio u Amarov sistem nego Krpic. A sistem odnosno tim je najbitniji. Zrinjski godinama ide na taj nacin. Dovode prosjecne igrace koji se uklapaju u njihov sistem. I onda i prosjecan igrac lici na odlicnog igraca jer se zna ko kosi a ko vodu nosi..
Pogledaj utakmicu sa pitama na 1921 kanalu i to 8:50 9:10 i 11:00 gdje se krpic gradi i dodaje Ramovicu i Zaijmovicu ali oni nisu u stanju da dadnu gol i to je nas najveci problem, sto samo Krpic zna zabiti i niko vise. Zaim, Zec Hajdarevic promasise boga oca a Ramovic nazalost jos nije u formi.

Sto se tice Hadzica njemu je puno teze bilo u radniku nego krpicu kod nas zato sto radnik igra citavu jebenu utakmicu defanzivno i oni samo od malo tih prilika koje naprave moraju dati gol sto je Hadzic i cinio i desilo se vise puta da mu igraci samo nabiju loptu a on sam i prodje dva igraca pa ga zabije. Za nasu ligu je Hadzic ekstra.

Leon_Professional
Kontakt:

pet maj 03, 2019 3:52 am

Cestitke Edi na stvarno velikoj nagradi.

Svaka cast majstore. Zasluzio si sve ovo.

Leon_Professional
Kontakt:

pet maj 03, 2019 3:59 am

Sto se tice Hadzica, hajde da sacekamo da potpise pa cemo ga pljuvati/hvaliti.

Ono sto podzavam/prizivam je dovodjenje igraca iz nase lige tj.najbolje igrace iz "manjih" ekipa. Hadzic to jest. Medju boljim u Radniku.

Medjutim, te bolje iz ostalih ekipa ce htjeti i konkurenti. Ne znam koliko cemo biti konkurentni na trzistu ali mislim da je Hadzic traziti inostranstvo, a i da bi ga mogli i pitari zaganjati.

Sigurno ce biti i nekih imena iz drugih liga.

Kako god, podrzavam to. I nadam se da cemo imati i dva napadaca.

storm_raider
Kontakt:

pet maj 03, 2019 7:06 am

cikazubo je napisao/la:
čet maj 02, 2019 9:47 pm
storm_raider je napisao/la:
čet maj 02, 2019 8:21 pm
Krpic je krupan, moze se i zagraditi, jedino sto se sa loptom bori i to bas. Bice zanimljiv prelazni rok.
Izvini storme, vec nekoliko puta se pise da je Krpic los sa loptom, sto mi je potpuno suvisan komentar.
Bas utakmica u Tuzli pokazuje da je najsigurniji u prijemu i pasu, bilo lijevom ili desnom, bez greske je primao prizemne i visoke lopte i bez greske ih je proslijedjivao dalje.
Dok veznjaci iz nase famozne skole u prijemu i pasu izgledaju kao da im se dodaje rugby lopta a ne fudbalska, znaci u vecini slucajeva ako je ne izgube onda prodje voz za dobar pas i otvaranje prostora.
To vrijedi za Sabana, Hajdarevica, Sadikovica, o prrimanjima i pasovima Zeca i Zajima ne treba trositi rijeci.
U odnosu na sve njih Krpic je doktor i na lopti, mozda negdje drugo nece biti, ali kod nas jeste.
Ne uzimam tu uopste u obzir sto je apsolutno superioran u odnosu na ostale glede morala, borbe, postovanja navijaca, kluba, osjecaja za prostor, dobre zavrsnice, snazne gradje.
Imamo mi dobrog matrijala za kritike, Krpa je tu zadnji u redu ako je uopste u redu.
Ma slazem se da je protiv Slobode pokazao i da ima tu materijala, i mene je iznenadio u toj utakmici, vjeruj mi. :)
Nisam napisao da je los sa loptom. Dovoljno je kod nas da imas mnogo vise uzoraka nego kao taj protiv Slobode proslu utakmicu. To sto sam napisao svakako i nije nesto sto mu je velika mana, jednostavno takav je tip igraca. O primanjima i pasovima naseg veznog reda ne treba ni trositi rijeci, tu si sve rekao. Covjek je i pored ovakvog veznog reda, dao toliko golova. Vidjecemo kakav je Hadzic, ako i bude nas. Dolazio je prije par godina na Grbavicu na pregovore sa nasima cini mi se.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

plavi kanarinac
Kontakt:

pet maj 03, 2019 9:44 am

CURVA je napisao/la:
pet maj 03, 2019 8:46 am
Zaka je napisao/la:
CURVA je napisao/la:
čet maj 02, 2019 11:52 pm

Zar smo dotle dosli da prizeljkujemo Hadzica :zid: :zid:
Stalno sam sebi kontriraš, kažeš vjerujmo Amaru, on najbolje zna, a sad lupaš glavom od zid i govoriš zar smo na to spali, a Hadžić Amarova želja.
Brate godine su me naucile da treba njemu da vjerujem ali stvarno ne mogu se radovati dolasku Hadzica nikako .
Sta je sa investitorima?
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Dzezvar
Kontakt:

pet maj 03, 2019 10:02 am

plavi kanarinac je napisao/la:
pet maj 03, 2019 9:44 am
CURVA je napisao/la:
pet maj 03, 2019 8:46 am
Zaka je napisao/la:

Brate godine su me naucile da treba njemu da vjerujem ali stvarno ne mogu se radovati dolasku Hadzica nikako .
Sta je sa investitorima?
Francuzi dolaze,sredio Ivica.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet maj 03, 2019 10:34 am

U koji segment kluba ulazu novac, da li ce prije njihovog ulaska biti odrzana Skupstina kao "najveci" organ naseg Kluba
Alea iacta est!

Dzezvar
Kontakt:

pet maj 03, 2019 10:39 am

cipiripi je napisao/la:
pet maj 03, 2019 10:34 am
U koji segment kluba ulazu novac, da li ce prije njihovog ulaska biti odrzana Skupstina kao "najveci" organ naseg Kluba
Ma sta ce nam skupstina.....
Kada je Amar tu....On ce sve zavsriti.

Plava Porodica
Kontakt:

pet maj 03, 2019 11:37 am

Sreća pa je tu.. Sreeeća!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

pet maj 03, 2019 11:42 am

Opet mi zadnji igramo... :D
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ž'21
Kontakt:

pet maj 03, 2019 12:01 pm

Elegant
Kontakt:

pet maj 03, 2019 12:05 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Ti i svi koji ne vidite nas klub dalje od AO, cete na ljeto da ga na najgore nacine tjerate ako se ispostavi da njegovi ljudi nisu obezbjedili novac za igrace i da nemaju planove za novu sezonu a pogotovo planove na duze staze ne samo po pitanju jebenih 11. igraca nego buducnosti kluba ! Po ovome za sada pokazanom od kada je AO dosao u klub i doveo svoje ljude aposlutno NISTA nisu pokazali da uopce nagovjeste da ce se nesto na ljeto dogoditi. A vi pojedini se idalje lozite da ce igraci dolaziti u klub iz postovanja prema AO a onda nazovi ljubavi prema Zelji i na kraju da igraju za klikere.

Pola ce uprave i administracije na ljeto da ode ako ne bude para za njihove plate a ne AO i igraci, ali eto sanjarite vi da ce biti drugacije da pare nisu na prvom mjestu. Jos cemo dodatne dugove imati na osnovu neispalcenih plata i poreza.

P.S. Kriju finalni izvjestaj porezne uprave kao zmija noge, a u istome pise imenom i prezimenom ko, sta, koliko i kada ! Vrijeme ce pokazati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet maj 03, 2019 12:24 pm

Elegant je napisao/la:
pet maj 03, 2019 12:05 pm
Ti i svi koji ne vidite nas klub dalje od AO, cete na ljeto da ga na najgore nacine tjerate ako se ispostavi da njegovi ljudi nisu obezbjedili novac za igrace i da nemaju planove za novu sezonu a pogotovo planove na duze staze ne samo po pitanju jebenih 11. igraca nego buducnosti kluba ! Po ovome za sada pokazanom od kada je AO dosao u klub i doveo svoje ljude aposlutno NISTA nisu pokazali da uopce nagovjeste da ce se nesto na ljeto dogoditi. A vi pojedini se idalje lozite da ce igraci dolaziti u klub iz postovanja prema AO a onda nazovi ljubavi prema Zelji i na kraju da igraju za klikere.

Pola ce uprave i administracije na ljeto da ode ako ne bude para za njihove plate a ne AO i igraci, ali eto sanjarite vi da ce biti drugacije da pare nisu na prvom mjestu. Jos cemo dodatne dugove imati na osnovu neispalcenih plata i poreza.

P.S. Kriju finalni izvjestaj porezne uprave kao zmija noge, a u istome pise imenom i prezimenom ko, sta, koliko i kada ! Vrijeme ce pokazati.
Pa znaci mi smo ko Alhos, samo sto se nismo ugasili.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Dzezvar
Kontakt:

pet maj 03, 2019 12:29 pm

Jasta je....
Ko je sretan ni u hali nije gladan....
Kaze stara kineska poslovica.

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet maj 03, 2019 12:43 pm

Ne znam je li se pisalo o tome, ali u prva tri mjeseca redovno izmirujemo reprogram, sudeći prema izvještaju porezne uprave FBiH.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

ž'21
Kontakt:

pet maj 03, 2019 12:45 pm

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet maj 03, 2019 1:02 pm

Znaci nema suspenzije za Zrinjski? A sve fol kukaju oni ugrozeni oni nemaju prava itd.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

kvalitet
Kontakt:

pet maj 03, 2019 1:18 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
pet maj 03, 2019 12:43 pm
Ne znam je li se pisalo o tome, ali u prva tri mjeseca redovno izmirujemo reprogram, sudeći prema izvještaju porezne uprave FBiH.
Ovo je veoma bitna informacija, iako ostaje nejasno šta je s onom odlukom o konačnom dugu...
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet maj 03, 2019 1:30 pm

Čiji je veći neće prolazit na forumu, zadnje upozorenje.
Željezničar ante portas !

Trenutno korisnika/ca: milanribar, nekonvencionalan i 55 gostiju.

Prijava