Stalno sam sebi kontriraš, kažeš vjerujmo Amaru, on najbolje zna, a sad lupaš glavom od zid i govoriš zar smo na to spali, a Hadžić Amarova želja.
Stalno sam sebi kontriraš, kažeš vjerujmo Amaru, on najbolje zna, a sad lupaš glavom od zid i govoriš zar smo na to spali, a Hadžić Amarova želja.
Pogledaj utakmicu sa pitama na 1921 kanalu i to 8:50 9:10 i 11:00 gdje se krpic gradi i dodaje Ramovicu i Zaijmovicu ali oni nisu u stanju da dadnu gol i to je nas najveci problem, sto samo Krpic zna zabiti i niko vise. Zaim, Zec Hajdarevic promasise boga oca a Ramovic nazalost jos nije u formi.Brkoo je napisao/la: ↑čet maj 02, 2019 8:46 pmAko cemo biti slijepi pored ociju onda se mozemo nastaviti lagati i govoriti da bi i Krpic trebao biti "Amarov tip napadaca" mada svi mogu vidjeti da gotovo nista nema od onoga sto imaju "Amarovi tipovi napadaca"..
Kad se to Krpic zagradio i ostavio loptu veznjaku ili odigrao na krilo. Kad je to Krpic u stilu npr. Popovica odvlacio po dva igraca i otvarao prostor saigracima itd..?
Ovo ne znaci da je sad Hadzic, Ronaldo u odnosu na Krpica nego bi se prije on uklopio u Amarov sistem nego Krpic. A sistem odnosno tim je najbitniji. Zrinjski godinama ide na taj nacin. Dovode prosjecne igrace koji se uklapaju u njihov sistem. I onda i prosjecan igrac lici na odlicnog igraca jer se zna ko kosi a ko vodu nosi..
Ma slazem se da je protiv Slobode pokazao i da ima tu materijala, i mene je iznenadio u toj utakmici, vjeruj mi.cikazubo je napisao/la: ↑čet maj 02, 2019 9:47 pmIzvini storme, vec nekoliko puta se pise da je Krpic los sa loptom, sto mi je potpuno suvisan komentar.storm_raider je napisao/la: ↑čet maj 02, 2019 8:21 pmKrpic je krupan, moze se i zagraditi, jedino sto se sa loptom bori i to bas. Bice zanimljiv prelazni rok.
Bas utakmica u Tuzli pokazuje da je najsigurniji u prijemu i pasu, bilo lijevom ili desnom, bez greske je primao prizemne i visoke lopte i bez greske ih je proslijedjivao dalje.
Dok veznjaci iz nase famozne skole u prijemu i pasu izgledaju kao da im se dodaje rugby lopta a ne fudbalska, znaci u vecini slucajeva ako je ne izgube onda prodje voz za dobar pas i otvaranje prostora.
To vrijedi za Sabana, Hajdarevica, Sadikovica, o prrimanjima i pasovima Zeca i Zajima ne treba trositi rijeci.
U odnosu na sve njih Krpic je doktor i na lopti, mozda negdje drugo nece biti, ali kod nas jeste.
Ne uzimam tu uopste u obzir sto je apsolutno superioran u odnosu na ostale glede morala, borbe, postovanja navijaca, kluba, osjecaja za prostor, dobre zavrsnice, snazne gradje.
Imamo mi dobrog matrijala za kritike, Krpa je tu zadnji u redu ako je uopste u redu.
Sta je sa investitorima?
Francuzi dolaze,sredio Ivica.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pet maj 03, 2019 9:44 amSta je sa investitorima?
Ma sta ce nam skupstina.....
Ti i svi koji ne vidite nas klub dalje od AO, cete na ljeto da ga na najgore nacine tjerate ako se ispostavi da njegovi ljudi nisu obezbjedili novac za igrace i da nemaju planove za novu sezonu a pogotovo planove na duze staze ne samo po pitanju jebenih 11. igraca nego buducnosti kluba ! Po ovome za sada pokazanom od kada je AO dosao u klub i doveo svoje ljude aposlutno NISTA nisu pokazali da uopce nagovjeste da ce se nesto na ljeto dogoditi. A vi pojedini se idalje lozite da ce igraci dolaziti u klub iz postovanja prema AO a onda nazovi ljubavi prema Zelji i na kraju da igraju za klikere.
Pa znaci mi smo ko Alhos, samo sto se nismo ugasili.Elegant je napisao/la: ↑pet maj 03, 2019 12:05 pmTi i svi koji ne vidite nas klub dalje od AO, cete na ljeto da ga na najgore nacine tjerate ako se ispostavi da njegovi ljudi nisu obezbjedili novac za igrace i da nemaju planove za novu sezonu a pogotovo planove na duze staze ne samo po pitanju jebenih 11. igraca nego buducnosti kluba ! Po ovome za sada pokazanom od kada je AO dosao u klub i doveo svoje ljude aposlutno NISTA nisu pokazali da uopce nagovjeste da ce se nesto na ljeto dogoditi. A vi pojedini se idalje lozite da ce igraci dolaziti u klub iz postovanja prema AO a onda nazovi ljubavi prema Zelji i na kraju da igraju za klikere.
Pola ce uprave i administracije na ljeto da ode ako ne bude para za njihove plate a ne AO i igraci, ali eto sanjarite vi da ce biti drugacije da pare nisu na prvom mjestu. Jos cemo dodatne dugove imati na osnovu neispalcenih plata i poreza.
P.S. Kriju finalni izvjestaj porezne uprave kao zmija noge, a u istome pise imenom i prezimenom ko, sta, koliko i kada ! Vrijeme ce pokazati.
Jasta je....
Ovo je veoma bitna informacija, iako ostaje nejasno šta je s onom odlukom o konačnom dugu...Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑pet maj 03, 2019 12:43 pmNe znam je li se pisalo o tome, ali u prva tri mjeseca redovno izmirujemo reprogram, sudeći prema izvještaju porezne uprave FBiH.