Upravo takoPlava Porodica je napisao/la: ↑uto apr 30, 2019 1:38 pmNeka Steve nek' održi formu.
Gospodin u pravom smislu..
Evo bas me strah. Jesu i napredovali. Titula puna afera, druga evo svjedocimo sta se desava ako uzmu.AdmirA je napisao/la: ↑uto apr 30, 2019 2:02 pmSamo se vi šprdajte sa njima, šprdnja oko Tana, ljudi uzimaju trofeje, 2 i sada su na putu da uzmu 2 trofeja. E sad se šprdaju sa ovim oko evrope i Vietnamca, i to če ljudi ispuniti. Smijemo se svima , a nismo napretka nikakvog imali u poslednje vrijeme.Nego vakat je da se i mi pokrenemo kao klub i da se pronađe investitor koji ce konačno uložiti .Leon_Professional je napisao/la: ↑uto apr 30, 2019 12:59 pmhttps://sport1.oslobodjenje.ba/premijer ... QaLCz0Q3DQ
Vijatnamskim igracima do Lige Prvaka.
Da mi klub ne izgubimo? Komunizam/socijalizam je ovdje (nazalost) prestao da funkcionise prije par decenija, u ova sugava vremena ili ces funkcionisati po principima kapitalizma ili te nema.Charlie Sheen je napisao/la: ↑uto apr 30, 2019 2:28 pmBil to guze prodali zbog trofeja, mi imamo sta izgubiti a oni nemaju tako da je njima lahko se prodavati.
Ona njihova titula afera punac je presmijesna, ovu su osvojili jer su konkurenti go *****.
Vidiš kako si ti to fino shvatio, a mnogi ne mogu. Mnogi još misle da mi dugoročno možemo opstati kao udruženje građana. Svaki ulazak investitora će se posmatrati kao nekakva potencijalna pljačka, gubitak identiteta itd.fcz je napisao/la: ↑uto apr 30, 2019 3:45 pmDa mi klub ne izgubimo? Komunizam/socijalizam je ovdje (nazalost) prestao da funkcionise prije par decenija, u ova sugava vremena ili ces funkcionisati po principima kapitalizma ili te nema.Charlie Sheen je napisao/la: ↑uto apr 30, 2019 2:28 pmBil to guze prodali zbog trofeja, mi imamo sta izgubiti a oni nemaju tako da je njima lahko se prodavati.
Ona njihova titula afera punac je presmijesna, ovu su osvojili jer su konkurenti go *****.
Drug, on je negdje u mahali čuo da su sve privatizacije u državi pljačkaške. Ako ga pitaš za detalje, pojma nema. Porediti fudbalski klub s nekom firmom je ludost, ali on to ne razumije. Pritom je veoma rijetko na Grbavici.