CURVA je napisao/la: ↑uto apr 30, 2019 12:38 pm
cikazubo je napisao/la: ↑uto apr 30, 2019 12:30 pm
Cuj 7 miliona, nema sanse.
Sve i da je istina, mene zanima hoce li se opet provuci direktor kao jedan od najodgovornijih za poslovanje i finansijske tokove.
Lik hladno ucestvuje u svemu i onda se nasere po ljudima kojim je sluzio, tako ce bit i sa Amarom ako ne uspije u onome sto je naumio.
U svakom slucaju sut karta, prije nego Selimovicu, ali jbg..
Eto vidjeti cete,.necu se vise nesto truditi da vam dokazujem ono sto znam cu napisati radi ovih sto mi vjeruju .
Prijatelju, ovo je forum, razmjenjujemo misljenja.
Niko ne ide kontra tebe, jasno je da imas informacije, ali ako se razgovara sa cesima, francuzima, as grupacijom, a neko na to napise da cisto sumnja u ostvarenje tog partnerstva, ne vjeruje da je ostvarivo, ne zeli da se ostvari, ne svidja mu se model, djeluje mu nadrealno ili sta vec to ne znaci da ide kontra tebe kao persone.
Ti i ja ili bilo drugi ovdje sigurno nemamo pristup zvanicnoj dokumentaciji, izvjestajima, racunima, pa da mozemo nesto tvrditi, osim mozda ponekog poltrona ove ili one uprave koji dodju ovdje prat mozgove.
Ne sumnjam niko da je tebi dosla informacija, ali ja ne vjerujem nikad 100% u ostvarenje odredjene informacije koja se pojavi ovdje, kad je Siljak na skupstini mogao valjati onakve gluposti i lazi, napraviti presedan u finansijskom izvjestavanju, kako da vjerujem informacijama koje cure na forum.
Nemoj samo nista licno shvatati jer vec x puta odgovaras “uvrijedjeno”, ponavljam, jasno je svima da imas neke info i zaista hvala ti sto ih s nama podijelis.
Ostaje da vidimo kako i sta ce se na kraju i ostvariti ili kako ce neko prezentovati tipa 7 miliona duga i na cija ledja ce to prevaliti.