Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

PlaviVlak
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 24, 2019 12:41 pm

kvalitet je napisao/la:
sri apr 24, 2019 10:57 am
Zaka je napisao/la:
sri apr 24, 2019 10:49 am
Nova uprava nema potrebe da ima advokate na forumu, nego da svojim djelima pridobije navijače kao i prethodna uprava. Svi mi neutralni navijači ćemo cijeniti dobre stvari koje se urade za klub.
Složio bih se s tobom da je normalna situacija, no na ovom forumu postoje ljudi koji žele ocrniti sve što se radi u klubu. Kao nekad na gg.ba portalu što su pljuvali po svemu što je Miske radio, uključujući i istočnu tribinu, Bože sačuvaj. Nažalost, ovaj forum se pretvara u taj, zato je važno imati neki balans.
Znam da je bilo i toga, ali dođe momak i napiše nekoliko stvari i haj neki ga demantuju što ne mora značiti da su oni upravu, ali napiše post vezan za 1921.ba i dođe momak koji je iz te grupe momaka i pita se sav u čudu otkud to. To automatski sve što je napisao dovodi u sumnju, stvara sumnju prema upravi i onda imaš za reakciju ovakav moj stav i stav mnogih drugih.
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

AdmirA
Kontakt:

sri apr 24, 2019 12:42 pm

Zaka je napisao/la:
sri apr 24, 2019 12:38 pm
CURVA je napisao/la:
sri apr 24, 2019 12:27 pm
Strah me samo da Sloboda ne pobjedi Zrinjskog jer su ovi prelosi a jos jednom mi ako veceras pobjedimo nikad vise necu pisati na ovom forumu.
Što nećeš pisati ako dobijemo?
@CURVA brate šta bi ?

reks1
Kontakt:

sri apr 24, 2019 12:45 pm

maxum1921 je napisao/la:
sri apr 24, 2019 10:04 am
Urbanfen je napisao/la:
Sto se tice momka sa 1921 samo ti mogu reci da situacija nije bas takva kakvom je neki hoce da prestave. Ponudjena je saradnja 1921 cak u vidu da jedan od clanova ekipe bude stalno zaposlen u klubi itd da ne duzim sada.
Ko, kada i gdje?
Nije sto si moj ali ako ti za ove ponude ne znas,ondaaa ......ga pisaj
Inace pojava novih nickova koji se registruju da bi vaskolikom pucanstvu dali dodatna objasnjenja govori minimum o dvije stvari .Ili dobrano svi sve znaju,pa poslovne informacije cure samo tako ili je trenutacni menadjment osjetio potrebu da umiri situaciju na forumima angazovanjem nickova
O istinosti ne bih.Ovo @maksumovo pitanje mi je dovoljno

Dzezvar
Kontakt:

sri apr 24, 2019 12:50 pm

CURVA je napisao/la:
Strah me samo da Sloboda ne pobjedi Zrinjskog jer su ovi prelosi a jos jednom mi ako veceras pobjedimo nikad vise necu pisati na ovom forumu.
Nemoj molim te....
Ja se evo odoh odmah samoubiti.....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

kokoška
Kontakt:

sri apr 24, 2019 1:21 pm

CURVA je napisao/la:
CURVA brate koji je ovo put, pocinjem misliti da si neozbiljan.

Qooler
Kontakt:

sri apr 24, 2019 1:31 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
uto apr 23, 2019 11:10 pm
kvalitet je napisao/la:
uto apr 23, 2019 11:05 pm
plavi kanarinac je napisao/la:
uto apr 23, 2019 11:02 pm

Dug koji se dan danas vraća i koji će se vraćati...

Nova tribina, teren, izmirene obaveze...

Hehe
Poštujem, svako gleda drugačije. Ja gledam pehare, trofeje, fudbal... Meni je to važnije.
Brate vjeruj mi, ja sam bio u komi mozda 25-6 dana kada je Amar zadnji put bio na klupi, kada sam se probudio iz kome otvaram oci, stari ga doveo i svi izasli samo ja i on u sobi, ja otvaram oci gledam ga i pitam ga ono sjebano, **** te čovječe šta ćeš ti tu, kaže on cuj sta cu ja ovdje, sta ces ti tu... u tom trenutku ja kontao da sam umro hahaha ... volim ga iznad svega i postujem i cijenim sve pet ali ne mogu da razumijem da nije mogao doci na vec sređen sistem i da budemo sigurno broj jedan u drzavi u oba aspekta...
Mislim da će se i on pokajat zbog toga uskoro! Ja sam nekako mišljenja da bi i njemu to bilo bolje ako mu je interes Željo. Stara uprava je ipak obezbjedjivala budžet za plate, mjesečne već koliko ..moja procjena oko 200 000 KM mejsečno. Dakle u tom slučaju Amarovo je bilo da bude trener i da rasporedi te pare na igrače koje želi. Ovako nema tih para, problem je veći najviše njemu.
Da je izašao i rekao, evo Senad mi se mješa u izbor igrača, ja mislim da ne bi bilo navijača Želje koji Senada ne bi napao. Ovako je Amar preuzeo prevelik teret i bit će kriv SA RAZLOGOM, ako stvar ne bude išla kako treba....a ne ide.
Vidim da se ovde svi lome oko toga i prepiru stara uprava - nova uprava (Amar). Moja poruka njima je:

Nemate se razloga oko toga sporiti. Da je stara uprava izrazila želju da se vrati , imali bi...ovako moji Željovci to je bezveze priča!!! Naša sudbina je sada vezana za Amara i moramo ga podržavati...i bezveze je pričati protiv Amara iz razloga što je on sada jednostavno najbolje rješenje u ponudi. Ako bude drugačije, ja ću tada svoje simaptije dati staroj upravi jer je bio sistem. Ovo ne može jedan čovjek, već tim ljudi.
Niko ko nabraja ove titule Amara, ne treba zaboraviti da smo skoro 3 godine bili na pragu titule pod Senadovom upravom , plus onolika infrastruktura. Od ruševina je napravio stadion na kome se igra reprezentativna utakmica. Dakle da je bilo imalo sreće i poštenja, mi bi pod upravom Senada imali 3 titule i 1 kup + sve ovo oko stadiona i možda već krov. Ako nekada bude opcija stari/novi ja ću biti za stare, ado tada Amar ima svu moju podršku ovog svijeta. I bolje bi bilo da prestanemo o ovome da se dijelimo, jer ne pomaže.

storm_raider
Kontakt:

sri apr 24, 2019 1:40 pm

CURVA je napisao/la:
Moj druze, kakve veze ima sportski rezultat sa pisanjem na forumu? Bezveze ti je logika, nemoj se uvrijediti.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Qooler
Kontakt:

sri apr 24, 2019 1:50 pm

Leon_Professional je napisao/la:
sri apr 24, 2019 11:26 am
Da li je Bogi sposoban igrati srijeda - subota? Nadam se da nije i da ce Rodin igrati.
Da li je Ledzend sposoban za to i da li je Amar samo cuvao Sinisu za ovaj mec a Ledzenda stavio protiv losije ekipe u subotu? Nadam se da je tako.

Sastav koji ocekujem:
Fejza, Sinisa, Sipa, Rodin, Pava, Saban, Dado, Mujezinovic, Veseli, Asim, Krpa.

Dobijamo 2-0.
Ja bi ovako:
-----------------------Fejza,---------------------------
-----Sinisa----Sipa------Rodin-----Pava,--------
------ Saban------ Osmanović----------------
---Mujezinovic, ----Veseli -----------Zajmović
------------------ Krpa-----------------------------

Obrazlozenje osim onih standardnih stvari:
Fejzić - dok je njega Kjosevski više mi ne bi tek tako stao na gol.
Zadnja linija sa ovim sastavom je naša najbolja , to koliko viidm svi se slažemo
Osmanović ako se prošao šiše i dernečenja bar sinoć, bi pojeo sredinu po meni i vratio posjed koji od Ode nemamo- čak smo i sa Krupom igrali kontre. Šaban pretpostavljam mora igrat.
Mujezinović je dobar na krilu, a Zajmovića bi izveo ako ne bi pomagao Paviću u defanzivi. Ako mu to ne može doć do mozga ..izašao bi mi i Asim bi ga zamjenio.
Veseli je samo jednom odigrao na sredini (Apollon na Grbavici) iza napadača i bio je u stilu Zebe, podvaljivao lopte i stalno davao lopte sa osjećajem u prostor i na krilo i prema napadu. Što se tiče tih pasova u prostor ima jedini osjećaja kolko tolko. Ubjeđen sam da bi vrlo dobro bi distribuirao lopte na krila i prema Krpi.

Leon_Professional
Kontakt:

sri apr 24, 2019 2:04 pm

Qooler je napisao/la:
sri apr 24, 2019 1:50 pm
Leon_Professional je napisao/la:
sri apr 24, 2019 11:26 am
Da li je Bogi sposoban igrati srijeda - subota? Nadam se da nije i da ce Rodin igrati.
Da li je Ledzend sposoban za to i da li je Amar samo cuvao Sinisu za ovaj mec a Ledzenda stavio protiv losije ekipe u subotu? Nadam se da je tako.

Sastav koji ocekujem:
Fejza, Sinisa, Sipa, Rodin, Pava, Saban, Dado, Mujezinovic, Veseli, Asim, Krpa.

Dobijamo 2-0.
Ja bi ovako:
-----------------------Fejza,---------------------------
-----Sinisa----Sipa------Rodin-----Pava,--------
------ Saban------ Osmanović----------------
---Mujezinovic, ----Veseli -----------Zajmović
------------------ Krpa-----------------------------

Obrazlozenje osim onih standardnih stvari:
Fejzić - dok je njega Kjosevski više mi ne bi tek tako stao na gol.
Zadnja linija sa ovim sastavom je naša najbolja , to koliko viidm svi se slažemo
Osmanović ako se prošao šiše i dernečenja bar sinoć, bi pojeo sredinu po meni i vratio posjed koji od Ode nemamo- čak smo i sa Krupom igrali kontre. Šaban pretpostavljam mora igrat.
Mujezinović je dobar na krilu, a Zajmovića bi izveo ako ne bi pomagao Paviću u defanzivi. Ako mu to ne može doć do mozda ..izašao bi mi.
Veseli je samo jednom odigrao na sredini (Apollon na Grbavici) iza napadača i bio je u stilu Zebe, podvaljivao lopte i stalno davao lopte sa osjećajem u prostor i na krilo i prema napadu. Što se tiče tih pasova u prostor ima jedini osjećaja kolko tolko. Ubjeđen sam da bi vrlo dobro bi distribuirao lopte na krila i prema Krpi.
Ovo gore do veznog reda se slazem.
Za Osmanovica se pisalo da ima povredu ledja pa da ne igra. Rekli mu jos jedan mec odigraj za juniore i moci ces ovamo. On je odigrao dosta meceva za juniore, igrao i one trening meceve. Ocito je oporavljen i spreman, samo isto je ocito da je usro nesto. Zbog toga ga ja ne ocekujem ni u 18 prvih jer ne sjecam se kad je bio tu.
Valjda nesportski zivot, mozda je sta i protivrijecio, pa zato od talenta do propaliteta. Ja sam govorio nemojte ga rano hvaliti. Steta ako je zbog gluposti sjebao sansu.

Sto se tice Veselog, on je meni siguran i zato sam ga stavio kao lijevo krilo jer tu se najbolje snalazi. Zato desno krilo jedino u ekipi je Asim, Zaja moze ali eto neka ga za drugog poluvremena umesto Veselog.
U nedostatku Ramovica 10 igra Mujezin i eto to je to :D

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sri apr 24, 2019 2:06 pm

(FOTO) Željezničar nakon penala savladao Olimpik i plasirao se u finale kupa

https://sport1.oslobodjenje.ba/omladins ... upa/153122

kokoška
Kontakt:

sri apr 24, 2019 2:13 pm

CURVA je napisao/la:
sri apr 24, 2019 1:39 pm
kokoška je napisao/la:
sri apr 24, 2019 1:21 pm
CURVA je napisao/la:
CURVA brate koji je ovo put, pocinjem misliti da si neozbiljan.
Znam koko da ti nebi nedostajao :placeodsmijeha: nego poslije Krupe toliko sam srao protiv igraca da nebi imao obraza vise pisati.
Ma to mozda gavranu nebi nedostajao, znas da su koke druga sorta peradi...

Qooler
Kontakt:

sri apr 24, 2019 2:38 pm

Plava Porodica je napisao/la:
sri apr 24, 2019 11:17 am
Valjda uspijem ući na poluvremenu.
I ovako moram pobjeći sa posla ranije da bih stigao i to malo pogledati..
Povedi nas Amare, tri bobe nikad važnije!
Naprijed Željo ljubavi moja!!!
Može se ući na poluvremenu. Isprobano na istoku jednom podavno!

Qooler
Kontakt:

sri apr 24, 2019 2:44 pm

PRIJEDLOG :
Ako je neko blizu ove uprave, da predloži rješenje da se na krovu Istoka stave solarni paneli, bar nešto njih i onda to spojiti na ono grijanje da se zimi trava održava, a ljeti se ta struja može prodavati. Dakle Željo sigurno može dobiti sve dozvole da bude vlasnik male solarne elektrane na krovu od bar 23kW. To bi u potpunosti dalo funkciju onom grijanju terena jer bi se grijao bez troškova el. energije. Ljeti bi mogao prodavati višak struje, ali velika prednost bi bila da se iskoristi sisitem grijanja terena zimi!

zeljeznicka21

sri apr 24, 2019 2:50 pm

Durgo je napisao/la:
sri apr 24, 2019 10:32 am
zeljeznicka21 je napisao/la:
sri apr 24, 2019 10:29 am
Durgo je napisao/la:
sri apr 24, 2019 10:27 am
Znam da je mozda sada suludo uopste razmisaljti o tome. Mene zanima da li se ikada pricalo u JUG-u i sta je sve od papirologije potrebno? Gradjevinska? Urbanisticka vec ima?

Da li nova uprava razmisalja o JUG-u uopste?

Hvala
ma kakav jug, po meni je to naucna fantastika i dalje, tu se prosla uprava malo zaletila bila pa ispuhali kad su skontali da nemamo ni za ovo sto smo do sad izgradili, nacekacemo se mi jos da se jug izgradi
Cekaj druze, nas ne zanimaju izgovori vec planovi kako doci do cilja. I ja mogu biti u upravi i kukati. Mislim to moze svako u ovoj drzavi (rodjeni smo za to). Ja sam pitao ima li neko plan i ideju po pitanju toga. Barem se dokumentacija moze zavrsiti uz malo para, pa kada se osmisli plan da imamo dokumentaciju spremno.
Slazem se, nisam ja ovo napisao kao neki izgovor nego kao realno sagledavanje situacije, i ja sam za to da se krene sa dozvolama i dokumentacijom, ali mislim da od gradnje nema nista u skorom periodu
Prvaci SRBIH: 1946.
Prvaci SFRJ: 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH: 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012,2017/2018
Superkup BIH: 1998; 2000; 2001.

zeljeznicka21

sri apr 24, 2019 2:56 pm

Qooler je napisao/la:
PRIJEDLOG :
Ako je neko blizu ove uprave, da predloži rješenje da se na krovu Istoka stave solarni paneli, bar nešto njih i onda to spojiti na ono grijanje da se zimi trava održava, a ljeti se ta struja može prodavati. Dakle Željo sigurno može dobiti sve dozvole da bude vlasnik male solarne elektrane na krovu od bar 23kW. To bi u potpunosti dalo funkciju onom grijanju terena jer bi se grijao bez troškova el. energije. Ljeti bi mogao prodavati višak struje, ali velika prednost bi bila da se iskoristi sisitem grijanja terena zimi!
Mislim da su dozvole i sama investicija za to preskupe, nek napise neko ako je upucen
Prvaci SRBIH: 1946.
Prvaci SFRJ: 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH: 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012,2017/2018
Superkup BIH: 1998; 2000; 2001.

Qooler
Kontakt:

sri apr 24, 2019 3:03 pm

zeljeznicka21 je napisao/la:
sri apr 24, 2019 2:56 pm
Qooler je napisao/la:
PRIJEDLOG :
Mislim da su dozvole i sama investicija za to preskupe, nek napise neko ako je upucen
Upućen sam ja. Nisu dozvole preskupe. Nisu nikako skupe. Skupa je oprema i duga procedura...ali za 50 000 KM možeš imati dugoročno održavanje terena zimi. Doovoljno je i najmanja svjetlost (ne toplota) da bi se proizvelo dovoljno energije da se grije teren.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri apr 24, 2019 3:16 pm

Ako treba nekome stream neka se javi, nemojte u toku utakmice.
Željezničar ante portas !

kvalitet
Kontakt:

sri apr 24, 2019 3:25 pm

Nažalost, večeras me nema na Grbavici. Nadam se trijumfu, tri boda bi nam puno, baš puno značila u borbi za Evropu. Hajmo Željo!!!!
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Kospa
Kontakt:

sri apr 24, 2019 3:26 pm

Qooler je napisao/la:
PRIJEDLOG :
Ono sto meni tesko pada je reakcija 90% raje a vjerovatno i uprave na ovakve i slicne prijedloge. Nas je pristup ovakvom i slicnim prijedlozima pronaci 1001 razlog zasto ne uraditi nesto ovako, omalovaziti drugog tipa "ne pametuj" ili podsmjeh na svakom koraku, umjesto pronaci makar jedan nacin kako uciniti da ovo funkcionise.

Imamo covjeka u upravi bas za ovo... Borisu Misiracu, imamo i ljude iz EP znaci mogli bi sve zavrsiti i da nas ubace u mrezu pa da jos i zaradimo od toga.

Sve krene od ideje, najbolje smo to vidjeli na primjeru istoka i izgradnje stadiona... razlika od pristupa ideji cini ljude Zujom ili Misimovicem
... Godine života svoga tebi dao sam...

cikazubo
Kontakt:

sri apr 24, 2019 3:29 pm

CURVA je napisao/la:
sri apr 24, 2019 3:23 pm
kokoška je napisao/la:
sri apr 24, 2019 2:13 pm
CURVA je napisao/la:
sri apr 24, 2019 1:39 pm

Znam koko da ti nebi nedostajao :placeodsmijeha: nego poslije Krupe toliko sam srao protiv igraca da nebi imao obraza vise pisati.
Ma to mozda gavranu nebi nedostajao, znas da su koke druga sorta peradi...
Ma vidio si kakva je to prelivoda ,toliko ga je brat podrzavao a on me zove na kafu sa Danan da bog sacuva .Prijedlog za panele je odlican nego ko li ce imati bolju podrsku sampioni sa koseva ili mi koji se borimo za 4 mjesto.
Posjeta ce biti tu negdje, s tim sto ce oni dodati po obicaju nekih 25% na realnu cifru.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 51 gost.

Prijava