Jel' ko protiv krupe ulazio na poluvremenu?
Puštaju li?
Plava Porodica je napisao/la: ↑uto apr 23, 2019 7:20 pmhttps://m.facebook.com/story.php?story_ ... 9985142448
![]()
I ja još nisam došao sebi nakon onog rezultata i bruke, ali neki lahko pređoše preko toga..
koga kosarkas i kamatar otjerase cccccc
koji su ovi sadasnji posao uradili sta obrukali nas na derbiju do balcaka i protiv svinjskog i to je kamatarov football s pocetka stolovanja ma hajde molim vas hahah smijurija.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto apr 23, 2019 10:12 pmSvi ovi sa videa da su još pet puta ovoliko posla uradili, ne bi mogli pertle svezati "kamataru"..
Moram nekog psihijatra nagovoriti da se uloguje ovdje da ti da neku dijagnozu...Plava Porodica je napisao/la: ↑uto apr 23, 2019 10:12 pmSvi ovi sa videa da su još pet puta ovoliko posla uradili, ne bi mogli pertle svezati "kamataru"..
Prekinuse covjeka, a taman usecerio....Steta...Nakon ovoga bi sigurno islo : Pink Floyd, Uriah Heep,Brkoo je napisao/la: ↑uto apr 23, 2019 7:25 pmPlava Porodica je napisao/la: ↑uto apr 23, 2019 7:20 pmhttps://m.facebook.com/story.php?story_ ... 9985142448
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto apr 23, 2019 10:30 pmMoram nekog psihijatra nagovoriti da se uloguje ovdje da ti da neku dijagnozu...Plava Porodica je napisao/la: ↑uto apr 23, 2019 10:12 pmSvi ovi sa videa da su još pet puta ovoliko posla uradili, ne bi mogli pertle svezati "kamataru"..
Dug koji se dan danas vraća i koji će se vraćati...kvalitet je napisao/la: ↑uto apr 23, 2019 10:53 pmplavi kanarinac je napisao/la: ↑uto apr 23, 2019 10:30 pmMoram nekog psihijatra nagovoriti da se uloguje ovdje da ti da neku dijagnozu...Plava Porodica je napisao/la: ↑uto apr 23, 2019 10:12 pmSvi ovi sa videa da su još pet puta ovoliko posla uradili, ne bi mogli pertle svezati "kamataru"..
Ovi Kup
Ovaj 5 titula, 4 puta Kup i Superkup
Šta je pogrešno rekao?
Poštujem, svako gleda drugačije. Ja gledam pehare, trofeje, fudbal... Meni je to važnije.plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto apr 23, 2019 11:02 pmDug koji se dan danas vraća i koji će se vraćati...kvalitet je napisao/la: ↑uto apr 23, 2019 10:53 pmplavi kanarinac je napisao/la: ↑uto apr 23, 2019 10:30 pm
Moram nekog psihijatra nagovoriti da se uloguje ovdje da ti da neku dijagnozu...
Ovi Kup
Ovaj 5 titula, 4 puta Kup i Superkup
Šta je pogrešno rekao?
Nova tribina, teren, izmirene obaveze...
Hehe
Brate vjeruj mi, ja sam bio u komi mozda 25-6 dana kada je Amar zadnji put bio na klupi, kada sam se probudio iz kome otvaram oci, stari ga doveo i svi izasli samo ja i on u sobi, ja otvaram oci gledam ga i pitam ga ono sjebano, **** te čovječe šta ćeš ti tu, kaže on cuj sta cu ja ovdje, sta ces ti tu... u tom trenutku ja kontao da sam umro hahaha ... volim ga iznad svega i postujem i cijenim sve pet ali ne mogu da razumijem da nije mogao doci na vec sređen sistem i da budemo sigurno broj jedan u drzavi u oba aspekta...kvalitet je napisao/la: ↑uto apr 23, 2019 11:05 pmPoštujem, svako gleda drugačije. Ja gledam pehare, trofeje, fudbal... Meni je to važnije.plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto apr 23, 2019 11:02 pmDug koji se dan danas vraća i koji će se vraćati...
Hehe
Haj da ne počinjemo opet tu priču. Bilo je šta je bilo, očito na neka pitanja nikada nećemo dobiti odgovore, nažalost. I ja bih volio da se to desilo, ali... On je sada tu, iza njega stoje ljudi koji stoje, treba analizirati njihov rad, ukazivati na greške, ali i dati podršku, a ne odmah u startu omalovažavati, pljuvati itd. Valjda je to u interesu Želje.plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto apr 23, 2019 11:10 pmBrate vjeruj mi, ja sam bio u komi mozda 25-6 dana kada je Amar zadnji put bio na klupi, kada sam se probudio iz kome otvaram oci, stari ga doveo i svi izasli samo ja i on u sobi, ja otvaram oci gledam ga i pitam ga ono sjebano, **** te čovječe šta ćeš ti tu, kaže on cuj sta cu ja ovdje, sta ces ti tu... u tom trenutku ja kontao da sam umro hahaha ... volim ga iznad svega i postujem i cijenim sve pet ali ne mogu da razumijem da nije mogao doci na vec sređen sistem i da budemo sigurno broj jedan u drzavi u oba aspekta...kvalitet je napisao/la: ↑uto apr 23, 2019 11:05 pmPoštujem, svako gleda drugačije. Ja gledam pehare, trofeje, fudbal... Meni je to važnije.plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto apr 23, 2019 11:02 pm
Dug koji se dan danas vraća i koji će se vraćati...
Hehe
Da ti nije neko u rodu od ove uprave pa ih braniš na svakom postu? Ništa zlonamjernokvalitet je napisao/la: ↑uto apr 23, 2019 11:15 pmHaj da ne počinjemo opet tu priču. Bilo je šta je bilo, očito na neka pitanja nikada nećemo dobiti odgovore, nažalost. I ja bih volio da se to desilo, ali... On je sada tu, iza njega stoje ljudi koji stoje, treba analizirati njihov rad, ukazivati na greške, ali i dati podršku, a ne odmah u startu omalovažavati, pljuvati itd. Valjda je to u interesu Želje.plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto apr 23, 2019 11:10 pmBrate vjeruj mi, ja sam bio u komi mozda 25-6 dana kada je Amar zadnji put bio na klupi, kada sam se probudio iz kome otvaram oci, stari ga doveo i svi izasli samo ja i on u sobi, ja otvaram oci gledam ga i pitam ga ono sjebano, **** te čovječe šta ćeš ti tu, kaže on cuj sta cu ja ovdje, sta ces ti tu... u tom trenutku ja kontao da sam umro hahaha ... volim ga iznad svega i postujem i cijenim sve pet ali ne mogu da razumijem da nije mogao doci na vec sređen sistem i da budemo sigurno broj jedan u drzavi u oba aspekta...